Mamici de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
cornelia_laura spune:
valentina, bine ai venit si SARCINA USOARA! Si stai linistita ca testul ala nu minte!
chris, bine ca a trecut ziua de ieri. Pup fata curajoasa si te rog ai grija de tine, fa intai tratament si apoi ne prinzi din urma ca nu ne lasam pana nu te luam dupa noi.
cristina_ioana, eu am fost racita de mai multe ori la prima sarcina si dr mi-a zis ca pot lua 1 paracetamol la nevoie, mai ales ca sa nu creasca febra. Si multa vitamina C:pastile de supt, efervescenta, fiole, cum ti-e mai usor sa o iei. Sa te faci bine repede ca n-ai voie sa te prezinti la apel cu "mucisori"!
Fetelor eu tocmai am facut fasole batuta si a iesit tare buna! V-as da si voua cate o portie, ca poate pofteste bebe mic...
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Cristina_Ioana spune:
Tina74- bine ai venit in clubul celor care 
Uffff, o trece si perioada asta si sa ne vezi dupa ce o sa balotam tot ce ne pica in mana si miroase bine... 
Cornelia_Laura - saru'mana de sfaturi, o sa incerc sa nu ma mai prezint mucioasa la apel 
Mama da' ce gospodina furnicutza esti tu, gatesti si alea alea...
In mod normal si mie imi place mult fasolea batuta, ca sunt o pofticioasa
, dar de aproape 2 saptamani ingurgitez cu greu numai supa si rontai uscatele...eee, or veni si vremuri mai bune in care sa pot gati si eu din nou...
Fetelor din Buc, ma omoara vremea asta
, vreau la munte cu nasu' la zapada
Cristina + bb 7 sapt
pumpkin spune:
Eu am greturi de trei saptamani... si nu imi trec decat daca mananc... Si chiar nu inteleg de ce se cheama "morning sickness" ca pe mine ma tin toata ziua....Pana acum n-am varsat, dar nu mai suport mirosul de fum de tigara si mirosurile puternice...cred ca daca o sa ma inalnesc cu cineva foarte parfumat o sa vars instantaneu...
Eu am facut o eco rapida la 6 saptamani, bebe era foarte mic...i-am ascultat inimioara...
Dar prima eco serioasa o fac pe 15 decembrie la Herghelegiu, sper sa ma intorc cu poza...
Va pup si va doresc o seara faina.
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin, chiar asta ma gandeam si eu, de ce le zice greturi de dimi, cand mie mi-e rau toata ziua si uneori noaptea? ![]()
Auzi, Herghelegiu are ecograf 4D din cate stiu, nu?
Te duci la spital sau la Sanador?
Ai idee cat costa eco la el?
La Iosup este 2 mil eco obisnuita de sarcina si 3 mil aia morfologica
Cristina + bb 7 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fetele, intreba cineva saptamana trecuta (dar nu mai stiu eu cine) despre vaccinul anti-gripal si am aflat acum ca este ok, nu e nici un pericol sa il faci gravida fiind...ca e mai nasol sa facem gripa...
Unele toante ca mine au reusit deja sa raceasca 
Cristina + bb 7 sapt
monicutza_bb spune:
huacin felicitari. Sa ai o sarcina usoara, fara greturi, si un bebc sanatos 
fetelor, va multumesc pentru sfaturi, aici sunt ca si singura, ca daca imi intreb sotul el ridica din umeri, iar medicul nu ma primeste inca.
Problema este ca eu nu m-am gandit sa iau din tara No-spa, asa ca nu stiu ce sa iau. Iar la farmacie nu prea dau astia nimic fara reteta. Deci tot pe la doc trebuie sa trec inainte. Si asta este cercul vicios in care ma invart.
Sper doar ca durerile sa nu se inrautateasca, si sa am nevoie de no-spa sau ceva asemanator.
Aici in Montreal ninge muuuult de dimineata si deja s-a depus zapada in nameti. Ce rau imi pare ca anul asta stau pe bara, ca anul trecut am "rupt" partiile de la Predeal (eu ma dau cu placa de snowboard). Acum cu zapada asta am alta teama: sa nu alunec si sa cad 
Monicutza
6+
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
Cristina_Ioana spune:
Cum Monicutzo la Predeal? Nu-i mai aproape Aspenu'?
Si io si sotzu' meu rupem partiile de regula, mergeam in fiecare an la Ischgl in Austria, ala e locul nostru de suflet...anul asta la fel ca si tine, ne luam anti-derapant sa nu cadem 
Lasa ca merita efortul!
Cristina + bb 7 sapt
monicutza_bb spune:
Cristinuta iubita, pe partia Cocosu mi-am facut "ucenicia" cu placa si cu sotul pe post de monitor. In Canada abia anul asta ne-am stabilit (adica de 2 luni
) si inca nu am fost pe partii.
Anul asta eu o sa practic sportul "aruncatul cu privirea la sot, cu ura si invidie" ![]()
Dar exact cum ai zis si tu, este pentru cea mai nobila cauza care poate exista vreodata.
Monicutza
6+
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
misy spune:
Buna burticutelor!La mine inca este la fel!Nici o schimbare de ieri!Cand ar trebui sa ma prezint la dl. doctor?Sincer eu as vrea sa am greturi!Am o problema :sunt fumatoare si incerc sa le reduc,macar!SA NU MA CERTATI!
monicutza_bb spune:
misy nu iti face griji, ca este devreme. Probabil ca este micut bebelul tau, iar simptomele nu vin asa repede. De fapt totul depinde de organismul mamicii. Eu, de exemplu, ma simt foarte bine. Greturi am avut foarte putine, daca m-ar tine tot asa nu mi-as parea rau.
Deci nu iti face griji, vor veni si simtomele.
Monicutza
6+