Impreuna, Timisoara! (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

multumesc pentru informatii
felicitari celor care au nascut
sa fie intr-un ceas bun si sa aveti copii sanatosi

adi si ela 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

salutare fetelor sper sa va simti-ti bine la intalnire si sa intra-ti sa ne povesti-ti cum a fost eu nu am apucat sa vin ca am umlat sa-mi iau usa de camera si am colindat tot orasul sper ca data viitoare sa am mai mult noroc si sa pot venii.Adib eu am o parere buna despre odobescu acum un an am fost operata acolo si chiar nu am ce le reprosa asist,adevarul e ca eu am fost la ginecologie si nu la maternitate,deci nu stiu cum e acolo.v-am pupat si distractie faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am ajuns acasa de la intalnire...
A fost super fain si relaxant...
Ma duc in pat ca sunt rupta...
Noapte buna si pe maine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

am debutat su eu in sfarsit la intalnire.
Super fain.Sigur voi mai merge si la urmatoarele.
Azi dimineata,cand priveam perspectiva zilei de azi,doar la intalnire nu ma vedeam,dar dupa ce am rezolvat o serie de chestii,am fost la Mall,am facut aprovizionarea si pe drum i-am spus sotului sa ma lase la Cina,ca e intalnire,habar n-avuse,ca a fost plecat in delegatie pana ieri si nu am apucat sa-i spun,m-a lasat si asta a fost.da am tras o concluzie dupa ce am ajuns acasa,daca va place subiectul deschis de mine,poftiti si scrieti,ce anume va place,ca ar fi pacat sa dispara din nou subiectul,eu stau prea putin acasa sa-l intretin,macar pentru inceput.
Silvana foarte faine chestiile alea,le-au placut la nebunie copiilor,abia asteapta sa-si impodobeasca bradul.
va pup,we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele de Timisoara!

Ma bucur ca v-ati simtit bine la party! Unde ati sarbatorit? Cum a fost?

Aici a nins ieri foarte mult...ceea ce e deosebit pt aceasta tara. Acum mai este zapada pe jos, dar se va topi in cursul zilei.

Vad ca l-ati primit pe taticutul nostru Adi cu caldura! E colegul nostru la mamici de mai-iunie.

angy11
Nu stiu la ce subiect te referi?!

16+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Intru repede doar sa va dau linkul la foto de ieri:

AICI

Enjoy!
Va pup si vorbim mai tarziu!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!
Vad ca v-ati distrat la intalnire, faine pozele.
Am intrat doar sa va salut, sa va spun weekend placut.
Azi vin ai mei si nu mai am timp de forum.
la toate!!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiM spune:

Ceau, fetelor!

V-ati simtit bine la mine la Restaurant?
Eu da...sunteti toate de gasca...
Plec la Romanesti la parinti, ma intorc luni seara, si sper sa va dau o Veste Buna...
Va pup si un we placut...
Gabi, am o moaca in poze, in rest, reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,

Vizionez pozele....faine!!!
Sa aveti o duminica faina...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria amalia spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt Manu si sunt noua printre voi. Am primit mesajul de la Doris Alina si am indraznit sa scriu si eu si sa va salut. Tare mult imi plac discutiile voaste si aveti subiecte interesante. Sper sa tin pasul cu voi. Eu intru mai rar pe net, dar intru.....
Multumesc de felicitari Doris si la randu-mi te felicit, am vazut albumul lui Ines. Cred ca esti tare mandra la fel cum sunt si eu.
Pupaturi la toata lumea!

Manu si bebele Maria Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/manu_14nov/my_photos

Mergi la inceput