M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Frumusel tare Andrei, sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Andreiutzul are 4 luni si papa lapticul de la "stat" adik Bebelac.
Multumim frumos si voua sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi.
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata! O saptamana extraordinara si plina de vise implinite!
Va pup pe toate si pe bbici oriunde s-ar afla ei!
pt noi toate, mamici si aspirante

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragi mamici si viitoare mamici va doresc o zi minnata si o saptamana cu multe vesti bune.
Noi inca asteptam raspunsul cu acordul de schimbare al prenumelui dar nu cred ca va veni anul asta.
Pana anul viitor in toamna cand ne gandim ca ar trebui sa vina bebe2 suntem in pauza.Daca pana la toamna viitoare nu vine natural(slabe sperante) reluam procedura de adoptie.Pana atunci o sa iau o pauza ca nu prea am nici un rost pe aici.

Alexa Ioana cum merge evaluarea?

Clujencele daca va hotarati sa ne intalnim contati si pe mine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Asi, cum adica n-ai nici un rost pe aici? Esti o persoana draga mie, si ne ridici mult moralul aspirantelor! Ia sa intri zilnic pe-aici, sa ne dai sfaturi si sa ne incurajezi, ca avem nevoie de tine! Nici sa nu te gandesti la pauza, chiar ar fi indicata o intalneala!
Pupici

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Asi, lamureste-ma si pe mine. Ce acor astepti cu privire la schimbarea prenumelui ? Numele copilului nu il dai tu ? Mersi !

Mergi la inceput

Eu i-am dat prenumele si am facut toate demersurile.Acum trebuie sa astept sa vina acordul(nu stiu cum ii zice exact) de la Evidenta populatiei ca sa ma pot duce la Primarie sa-i schimb iar certificatul de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi dupa rationamentul tau eu nu ar trebui sa mai calc deloc pe aici pentru ca noi ne oprim la Ale, nu mai trec prin procesul asta a 2-a oara asa ca...
Cred ca totusi pentru suport suntem inca necesare...
Rucsi nu stiu la ce te referi cu numele...i-l dai tu copilului dupa ce inchei procedurile. Dar el are un nume si un prenume cand il gasesti ca nu scrie "bebe r2d2" pe fisa. Asa ca atunci cand se incheie adoptia ii schimbi numele de familie cu al tau si prenumele daca vrei. Pe legea noua am inteles ca se pot face odata ambele schimbari, pe legea veche erau operatiuni separate, asa ca abia dupa ce aveai certificatul de nastere cu numele tau si prenumele vechi mai treceai odata pe la starea civila, dupa publicarea in MO, si schimbai si prenumele...

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Aissa eu sustin fetele noi dar cam atat.La obtinerea atestatului inca ma pricep ca a ramas la fel dar in rest totul e schimbat.Eu sunt de "legea veche" deci nu ma mai pricep.

Noi mai vrem neaparat inca un copil ca eu sunt singura la parinti si pot sa-ti spun ca e groaznic sa nu ai pe nimeni ,doar parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Aissa, exact la asta ma refeream, cand il gasesti are un nume si un prenume. Banuiesc ca in momentul perfectarii adoptiei ii dai alt nume si iei alt certificat de nastere cu numele pe care i-l dai tu copilului. Aci intervenea nedumerirea mea . Nu intelegeam acordul cui mai trebuie !

Mergi la inceput