M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor hai sa facem si haz de necaz.Cand luam atestatul e ca si cum am afla ca suntem gravide deci trebuie sa treaca ceva vreme pana se "naste".La unele dureaza 2-3 luni la altele 9 la altele anul.
Important e ca puiutii sa ajunga acasa.
si succes la cautari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Adevarul este ca lucrurile nu sunt chiar simple ! Nu exista in nici o maternitate vreun copil sanatos care sa ma astepte pe mine. Daca nu ai relatii, daca nu cunosti pe nimeni care sa te anunte cand se naste vreun copil, n-ai nici o sansa. Cam asa stau lucrurile. Mi-e teama ca ma voi duce la maternitati si voi bate la usi inchise, nimeni nu ma va baga in seama / Mi- groaza si nu stiu de unde sa incep/ Va multumesc mult pentru raspunsuri dar m-am desumflat rau de tot cand am auzit ca poti astepta si un an. Ceva mai incurajator n-ati auzit ? O luna , doua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Ce sa-ti raspund Rucsi?Copii adoptabili nu o sa- gasesti in spital,eventual sa-i obtii in plasament,care in ultima vreme se acorda din ce in ce mai greu.Cred totusi ca ar trebui facut ceva in privinta asta.Sunt luati din spital si ajung la maternali care au in grija si alti copii.Ori, iti dai seama ca nu se pot ocupa indeajuns de micuti.Acuma vb din proprie experienta.Micuta pe care am vrut sa o iau in plasament acum 3luni si 3 sapt,a ajuns la maternali.In sfarsit a devenit adoptabila .Eu nu o mai vazusem decat o singura data,pana vineri,18 nov.Impactul a fost f. mare.Micuta era trista,slabuta,nu stie sa zambeasca.Copii institutionalizati au amprenta pe chipul lor.Iti dai seama daca la 3,5 luni ,copilutul este asa apatic,dar in timp?

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mie una nu mi-a deschis nimeni usa pana nu am avut atestatul. Peste tot pe unde am sunat sau mers cu "interventie" (bine, e mult spus, apelam si eu la toti care puteau cunoaste pe cineva sa nu merg in gol....) mi-au zis sa revin cand am atestatul. Si oricum, chiar daca gaseam un copil pe plac si pe urma il pierdeam in fata altuia cu atestat era mai rau. Asa ca eu am demarat cu adevarat cautarea dupa ce am avut atestatul in mana.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Nu stiu cum e la voi, dar aici nici cu atestaul in mana nu poti deschide usi!Situatia mea, care am stat in poarta unui centru unde mi s-a spus ca au o fetita dar nu pot sa o vad fara asistent de la DPC, si de la DPC nu vine nimeni, pt ca mi se spune ca dosarul nu e solutionat...Si uite asa, ma invart pe loc...
Altfel, la noi in Cluj e soare, si a nins, pe sus s-a depus zapada, adica pe case, pe masini...Nu-mi vine sa cred ca e deja iarna, vin sarbatorile, si eu tot nu o cunosc pe Patricia...

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Fetelor,lucrurile stau cam asa din punctul meu de vedere. In momentul in care voi gasi copilul care-mi place nu voi concepe sa nu-l iau in plasament . Nu cred ca exista suferinta mai mare decat sa stiu ca este la o alta familie ( asistent maternal ) si sa nu fiu eu langa ea cand plange, cand ii este foame, sa am grija de ea. Nu cred ca as mai putea dormi noptile gandindu-ma ca poate femeia respectiva n-o hranaste corect, nu-i acorda atentia necesara. Cred ca as inebuni. Voi face tot ce este omeneste posibil sa nu ajunga asa.
Spunea Urziceanu ca se acorda din ce in ce mai greu plasamentul. De ce ? Atata timp cat legea permite, nu vad de ce nu ? Ba mai mult, legea imi permite plasamentul chiar inainte de a lua atestatul Stiu sigur asta. Cred ca in momentul in care voi lua atestatul, imi voi angaja un avocat, care chiar daca-i dau 2-3 mii de euro stiu sigur ca ma va ajuta si nu voi fii la mana unora de la DPC . Sunt suparata rau azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Costi, eu privesc cu invidie pozitiva(adica admiratie!)fetele care si-au gasit bbei, ma bucur alaturi de fiecare, ce am vrut eu sa te fac sa simti e ca toate asteptam, toate suntem in aceeasi situatie, si deaia te intelegem foarte bine! Aici nu cred ca se pune problema de ura, rautate, sa moara capre si alte cele...eu cel putin niciodata, dar niciodata n-am simtit asa ceva, si cand am spus de invidie am spus-o pe ton de gluma, si privind o situatie pe care mi-o doresc si eu cu multa nerabdare! Si cand am spus ca eu urmez sper ca nu ati luat-o asa direct...Eu sunt o fire pozitiva, si incerc sa gasesc in lucrurile care nu-mi prea plac o latura comica...poate vom ajunge sa ne si cunoastem direct!Sper ca suntem prietene!
Pupici la toate si o duminica cum v-ati visat!

Pupici

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna fetele, cam liniste p-aci..noi am fost plecati in week , de fapt este prima iesire a lui Andrei din Bucuresti. Am fost la soacra-mea la Constanta...s-a acomodat bine intr-o casa noua si un alt pat decit al lui.Cam frig si uratttt afara, nu am scos nici nasul pe geam mai ales ca eram cam infundati...si am stat cu buni, ca mami s-a cam plimbarit prin oras.In rest sintem bine, vorbim mult, papam cu linguritza si marti mergem la vaccinul de 4 luni.

Va pupacim

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna fetele, cam liniste p-aci..noi am fost plecati in week , de fapt este prima iesire a lui Andrei din Bucuresti. Am fost la soacra-mea la Constanta...s-a acomodat bine intr-o casa noua si un alt pat decit al lui.Cam frig si uratttt afara, nu am scos nici nasul pe geam mai ales ca eram cam infundati...si am stat cu buni, ca mami s-a cam plimbarit prin oras.In rest sintem bine, vorbim mult, papam cu linguritza si marti mergem la vaccinul de 4 luni.

Va pupacim

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Ina ,sa-ti traiasca Andreiutul! Sa- facut mare si frumusel.Cat are acuma?Ce laptic papa?

corina urziceanu

Mergi la inceput