M-am hotarat ....adoptie (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor stiti de ce eu nu am PM activat?Stiti cumva cum trebuie activat?
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Felicitari Corina,
ma bucur nespus pentru tine si ma rog la Doamne Doamne ca cel tirziu de Craciun sa fiti TREI.
Imi si dau lacrimile cind ma gindesc la primul bradut in trei si ma rog din tot sufletul meu ca toate sa aveti puiutii acasa in acea zi Sfinta.

Bafta multa tuturor viitoarelor mamici.

la toata lumea

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Corina ,felicitari .Sa va traiasca micuta si sa o aduceti cat mai repede acasa !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor, nici nu va puteti imagina cat de bine imi face caldura voastra!
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
Dora(Patri)sa stii ca inca-mi pare ca visez.
Irina....ti-am spus ca dupa voi urmez eu,nu?

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Mimsi , sa inteleg ca in momentul in care adopti, beneficiezi de cele 120 de zile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Da, Corina mi-ai spus.
Dupa tine urmeaza Patri si incet incet, toate sa aduceti puii acasa.

Dora, sa stii ca patri e undeva si te asteapta, asa ca ai rabdare si se va rezolva.
Dupa cum am spus, dupa Corina, urmezi tu.

Rozi, mi-e dor de voi. Parca nu ne-am vazut de un secol.
Pupici lui V.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Eu urmeeeeeeeeeez! S-a ocupat locul, sa nu va bagati in fata! Glumesc, dar chiar cred ca s-o fi saturat si draga de Patricia cat a asteptat! Ar fi cazul sa o iau acsa !(dupa ce o sa ajung sa o si cunosc, bineinteles!
Scriu acest mesaj a 3-a oara, de 2 ori pana acum mi-a picat net-ul si nu l-am outut posta.Dar tot nu ma las, pt ca EU URMEZ!
Pupici la toate
o imediat mamica de fetita!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna seara fetelor!
Mult timp am stat in umbra, am preferat sa tac, sa astept si sa intru la voi cind voi avea o veste buna.
Azi, am hotarit sa vb cu voi pentru ca am nevoie de voi mai mult decit va imaginati.
V-am urmarit zilnic, m-am bucurat pt voi, am ris de ispravile si pozele lui Ale,am admirat pozele copiilor, am trimis bezele din umbra tuturor, dar am tacut..pt ca nu aveam ce sa spun.
Unele dintre voi stiti povestea mea: am cunoscut pe micuta Alessia inca de cind avea 5 zile, o perioada de timp am putut s-o vizitez, dar intr-o zi pentru ca doctorita neonatalog planuise altceva cu fetita mi-a interzis s-o mai vizitez.
Au fost zile cumplite, zile in care plingeam de 3 ori pe zi, si nu intelegeam de ce toate mi se-ntimpla numai mie.
Dupa o luna de chin, micuta avea 60 zile, am aflat ca pleca in alt sector.
Calea legala mi se parea cea mai dreapta, asa ca am hotarit s-o iau incet, sa fiu rabdatoare si sa lupt pentru ce imi doresc.
Ajunsa la dpc-ul de sector unde normal ar fi trebuit sa ajunga, am intrat in comisie pentru plasament, Plasamentul a fost respins, pe motiv ca naturala n-a fost consiliata deajuns.
M-am inarmat cu rabdare si am asteptat rabdatoare sa treaca cele 6o zile de consiliere.
DPC-ul "jos palaria" m-a ajutat si sprijinit sa vad copilul din cind in cind pe teren neutru. Am uitat sa va spun ca pe perioada consilierii fetita a fost plasata la maternal.
La reintilnirea cu micuta( dupa o luna de cind mi se interzisese in spital)am crezut ca voi lesina de emotii, dar n-am lesinat, in schimb a fost un tablou impresionant, plingeam amindoi.
N-am sa uit toata viata momentul acela- atunci "am nascut-o" pe Alessia.
Spasiti am asteptat scurgerea celor 6o zile,au trecut si am intrat iar in comisie.De data aceasta plasamentul a fost aminat pt. inceperea procedurii de adoptie si declararea copilului adoptabil. Dupa fiecare intilnire cu micuta suntem si mai distrusi, nu stim aceasta procedura cit dureaza, cind putem lua copilul acasa.
De patru luni asteptam ca bebuca sa vina la mami si tati, dar acum chiar nu mai stim cind asta va fi posibil.
Cit credeti ca mai dureaza de acum incolo?
Nu mai am nici lacrimi, noroc ca mi-au ramas cuvintele si pot sa va scriu.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Costi nu stiu ce sa iti spun...pe cuvant de onoare. Sper din suflet sa nu va mai amane si sa v-o dea cat mai repede acasa. E groaznic sa astepti asa, eu doar 2 luni am asteptat si mi s-a parut greu. Iti urez muuulta rabdare si mult noroc si sa dea Dumnezeu ca si tu si Patri si Corina si Ina si cat mai multe din cele care inca asteptati si va petreceti sarbatorile in familia "extinsa".
Silvia 112 nu stiu cum e cu PM dar am mai citit pe la tehnic ca trebuie sa il activezi tu. Apasa butonul ala din stanga unde scrie "mesaje private" si vezi ce iti apare, nu scrie nicaieri ceva de activare???

Acum va invit la picnic pe covor

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna, buna fetelor, ce mai faceti?
Tot nu m-ati trecut si pe mine la atestat si cu asteptare de plasament la Serbanica....
Costi, la ce sector esti? ai incercat sa vezi de ce te tot amana? Nu cumva vor sa dea copilul altcuiva?

Mergi la inceput