Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oauuu, Daria, chiar ca si voi o luati pe drumu' lui murphy !!!
Si eu as fi iesit afara, dar toooot mocirleste din cre, ba ninge, ba ploua ... e asa de nasol, deci am renuntatin cele din urma !
Multam pentru pontul cu saniuta, ca si eu cautam daia cu spatar !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, nu i-am dat nica preventiv... s-a trezit, binenteles cu febra, acu i-am pus supozitor de paracetamol

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Apoi o sa isi faca efectul supozitorul si o sa scada si febra !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut
mai Carmen,rau imi pare de copila ta,chiar le i-a de la ionut?nu stiu ce sa zic,dar prea-i din cale afara cind cu unul cind cu altul.Nervi tari iti doresc si lor multa sanatate,draga mea.
Noi am facut paianjeni de stat in casa,e o ceata pe aici de numa,si nu putem iesi din casa.Copii sunt la soacra-mea pentru niscai ore asa ca am intrat nitel pe la voi.
Am vazut o groaza de copii,ce sa mai vorbim!!!!!!eu poze n-am mai facut,din lipsa de timp.
Am cam facut ochii mari cind am citit ce fac si ce spun copiii vostri.Sincer, Ricardo nu face nici pe sfert,fara exagerare,si aici sa-mi gasesc eu vina ,oare?desi stau cu el mereu,eu nu am fost prea atenta sa-i arat,sa-i desenez,pai el habar nu are ce-i aia vulpe,saracu!Ca n-am carte cu vulpe!si de repetet dupa mine,eu ai spun mama el zice papa,asa ca desi insist nu vrea.In schimb daca tata-sau zice mama se intoarce la mine si ma arata cu degetul.am zis ca-l mai las,noi vorbim si multe limbi si normal ca o sa vorbeasca mai greu.Noutati,nu putem minca fara dinsu in brate,nu exista sa stea o data pe jos cit mincam noi.Si in brate se balaceste in mincarea noastra si de si pe jos.Nu vrea in scaun pentru ca noi maincam la bar si el nu vede ce se intimpla.si n-avem scaun asa de inalt pentru el.
Face la olita intotdeauna,bea numai din canuta normala,a inceput sa manince si el pasat cu fúrculita,ma pupa si ma stringe de git tot timpul si eu la fel!!!!!se uita pe carti,boscorodeste in limba lui iti da de inteles ca-i trebuie aia sau cealalta prin semne sau cu mici exclamatii,ma imita cind tusesc sau stranut,bate palma,aplauda dupa ce cint,vine,pleaca daca-i spun,aduna si imprastie jucarii la cerere,se da jos si se urca pe toate alea,si cam atit.in comparatie cu ce spuneti voi,´noi suntem foarte departe in urma.
am uitat imi da palme peste ochi si ma musca tare de nas,dupa care ma i-a de git si se lipeste tot de mine.
numa putin revin

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Ema, !
De ce zici ca Ric este in urma ? Nici vorba, la cite ai scris ca face ... Pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

vad ca vorbiti de cadouri.eu as vrea sa-i cumpar o bucatarie,sincer n-am vazut in magazine nu stiu de unde sa fac rost.Am vazut la doi copii din Olanda,dar n-am intrebat de unde le-au luat.sunt marisoare,dar am destul loc si am sa o pun chiar la noi in bucatarie sa gatim amindoi.culmea,la cei la care am vazut,erau tot baieti si de nu m-au servit cu pizza si cu cafea de-a lor(din plastic dar aratau super)

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da mai Daria dar Danutul meu inghite papa, bea lichide, suc, lapte.....

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ceva fffffffff.important.M-am ingrasat cu 5 kg in 3 saptamini de nefumat!!!!!!daca continui asa sa-mi dati retete de slabit,va rog frumos.nu va spun cite dulciuri maninc,parca-s nebuna.Tot ce cumparam inainte pentru o saptamina,le termin acum in 2 zileeeeeee.deja am burtica,pulpite,obrajori,toate bune dar sa nu ajung scrofita ca nu-s ce ma fac.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ema de ce zici ca e in urma Ric?Mie una nu mi se pare....
Carmen sanatate Ilincai(auzi da dr ta n-a auzit de aerosoli,de ce intotdeauna da prednison?)
Inseamna ca eu tre sa ma panichez rau si sa o pun pe mama sa-i ingrase pe Alexu',ca noi stagnam pe undeva pe la 11.5kg...si pe langa cat mananca Serban Alex nu mananca nici jumatate
Eu cred ca o sa-i iau ceva de genul masa modo cu pian sau masinuta modo de la chicco si inca niste macarale,betoniere(constructor shef il fac) pt Craciun dar de Mos Niculae ce sa-i iau?
Am o lene de zile mari,mi-e foame da nu'sh ce sa mananc....
Sanatate inca o data la cupii...

Mergi la inceput

Hehehe, Ema ... te invidiez ! Io cind m-am lasat de fumat, a trecut neobservat !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput