Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

ba da e in urma fetelor,Ricardo nu face ca nici un animal spre exemlu,si sunt alte multe chestii pe care le-am citit la voi si nu le-am regasit in comportamentul astuia mic al meu.Vreau sa-l invat sa spuna mac-mac ,ai spun de citeva ori cu intonatie,frumos,ma uit atent in ochii lui si repet rar de mai multe ori.El sta si se uita foooooarte mirat la gura mea pret de citeva secunde,incepe sa rida si spune un fel de sssst nu inainte de a-si pune burtica in fata(un fel de burzuluiala)si nu se mai opreste din ris pina nu-l pun jos.
Alice,pai mai apuca-te o data si lasa-te iar,poate da roade a doua oara.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ema, stai linistita ca nu o sa te ingrasi...Eu dupa ce m-am lasat de fumat bagam dulciuri si in vena, m-am ingrasat vreo doua kile numa si gata...
Olivia, felicitari!
Oana, bine ca sunteti okay si ati ajuns cu bine acasa...
Adina, tare faza cu pana...:))...scuze ca rad de necazul omului...
Roxana, cred ca si Botosica mananca tot atat...
Lia, Maria mea nu a facut deloc febra desi a avut gatul prastie, doctorul nu avea sens sa-i dea antibiotic, era o viroza care bantuia pe aici asa ca noi ne-am doftoricit cu...picaturi de nas....iar cand a inceput sa tusesca ambroxol...
Carmen, sanatate la puiuta...
Liliana...supervacanta o sa aveti!

Am mai citit...si evident ca am mai uitat, desi voiam sa mai zic una...alta...:)

Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ema, la asta nu m-am gindit ! Nu stiu ce fac insa cu omu meu, ca el este complet impotriva fumatului !!! Chiar s-a bucurat ca nu mai fumam ... asa ca de reapucat, nu crez ca se pune problema !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Alice,era o gluma,pentru Dumnezeu,cum sa te reapuci de fumat!!!!ar fi mare pacat!!!eu nici nu vreau sa mai aud de tigari.Si l-am tirit si pe al meu in dezintoxicare,ca altfel nu puteam.Insa nu preas cred ca nu mai trage asa cite una desi l-am mirosit si cautat.Nimic pina acum.
Cu raceala si cu mucii.Mai fetelor,Ricardo acum doua zile imi stranuta de 10 ori pe minut asa cu foc,ca la raceli de alea crunte.ce sa va spun,avea ochii atit de rosii si ai curgeau lacramele din ochisori,racit bocna pe cuvintul meu,avea o figura jalnica.si muci incolori in continuu,fara oprire.In prima seara dus fierbintel si gel pe piept ,a doua zi a fost mai binisor,iar dus cald bine si gel masat pe piept si git la culcare,va dau cuvintul meu de onoare ca dimineata n-a mai avut nimic,absolut nimic.Nici muci nici nimic.deci in doua zile am scapat complet.Intrebati medicii vostri daca sunt si acolo geluri pentru bebelusi,eu am pentru copii de pina la 3 ani.Imposibil sa nu fie si in Ro asa ceva.sunt grozave,n-am folosit pompita nici picaturi de pus in nas,numai baie calda tare si gelul asta descongestionant.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cristalule!!! ce inseamna gat prastie? cu puroi? o durea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ema io n-am gasit
decat wick vaporub care cica la sub 2 ani NU se foloseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Lia mai se gaseste si Wick Baby Balsam,cutie roz,nu verde ca aia pe care ai luat-o tu...si sa stii ca o poti folosi si pe aia pe care o ai tu,doar sa pui cantitate mai mica ca nu are nimic(de la pediatra mea zicere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, pupi s-a obisnuit cu soacra fara probleme, sper sa ma obisnuiesc si eu...drept sa zic nu e f incantat cand ma vede, adica parca zici ca as fi fost toata ziua acasa, dar daca e de iesit afara si suntem si noi nu pleaca, sta si urla pana iesim si noi sau stam cu totii in casa.
ema, nici philip nu face si nici nu vorbeste cum o fac alti copilasi. e inteligent, asa ca nu ma indoiesc ca o sa apara si asta. nu imita animale, nu arata partile corpului doar ne imita pe noi, exct ca ricardo. vb chineza si niste dada, tata si multe alte silabe. mmmmm si eeeee fac parte din vocabularul lui. eu zic sa mai avem rabdare. kg, eu zic ca mai mult de 11-12 kg tot nu are, dar nu l-am mai cantarit.
multi pupici iesim la cumparaturi
ps andreea, pe unde umbli? te-am abordat pe messenger, dar am dat peste florin

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roxa, dar ce fotomodel ai....o frumusete!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62265" target="_blank">...134

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput