Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ANDREEABANICA spune:
Adina,da cred ca am asociat ca lucrezi cu masini,dar si cu o poveste de a ta,cu schimbatul rotii,nu te-a ajutat nimeni,te-a plouat si aveai si o sedinta si a trebuit sa te duci acasica sa te schimbi,etc....asa-i,sau bat campii
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ANDREEABANICA spune:
A,am uitat,multumim pentru urarile de sanatate.
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
gongutza spune:
Hehehe,da Andreea asa e...numai mie mi se putea intampla,acum rad cand imi aduc aminte,dar atunci numai chef de ras nu aveam
Si ca tot va "laudati" cu somnul copiilor,hai sa ma "laud" si eu: seara adoarme pe la 22.30 si se trezeste la 8.30-9.00 si ziua mai doarme vreo doua ore,cateodata trei intre 13.30 si 17.30,dupa bunul lui plac,cand vrea...ca deh,daca nu i este somn pleaca singurel la jucarii in sufragerie(a se intelege operatiunea adormit Alex e un chin,nu adoarme decat atunci cand vrea el,dar macar doarme....)
Cate mese aveti pe zi acum?Tot 5 sau mai putine?Ca mi se pare ca nu a mai luat in greutate de la un an deloc,bine e drept ca a crescut mult in lungime,dar chiar asa,sa nu puna carnita pe el deloc?(nu mai vrea 5 mese,are 4 din care 2 de lapte)
baby-boom spune:
Cetit absolut tot...moama cat ati scris!!!!
...sa stiti ca io-s chiar ingrijorata cateodata de faptul ca nu prea mananca...adeca la ea masa e asa o treaba, o joaca, parca, cu toate ca de fiecare data e pusa-n scaunel, deodata cu noi...niciodata nu mananca cat er trebui!!!! Noroc ca are tzitza la discretie..cat mai rezist si io psihik, ca dupa aia potopu'
Sa va zic ce-a mancat azi, sa va dati si voi cu parerea ca nu stiu ce sa mai cred:
Noaptea tzitza de fro' 4-5-6 ori
Dimineata(la 12, ca nu-i e foame pana atunci)o felie de branza topita cu rosie
Amiaza(4) a mancat orez cu legume si pui, dar asa 2 pumni de-ai mei(io-s asa mai micutza, nu stiu cum sa va explic...sper c-ati inteles
Seara a papat sunca o felie...sint dati cand mananca si 2 felii
Ce ziceti????
....oricat m-as agita spanacul, ficatul sunt pe lista noastra neagra...la fel si cartofii...de fapt prajiti ii mananca, realizati...da' nu-i prea dau!!!!
Si eu sunt impotriva mezelurilor, da' de ceva timp am hotarat ca-i mai bine sa manance ceva, orice ar fi!!!
Si sunt suparata ca iaurtul nu-l mai accepta decat f. greu....de cand nu-i mai dau danone s-a intamplat....ea manca si 2-3 pe zi, si acum daca mananca o data la 2-3 zile e bine!!!
...Si, Roxana, parca mi se pare uneori ca-i palida, asa, da' poate mi se pare de paranoica, nu??? oricum e f.f.f. energica, ca-mi scoate peri albi, nu sta o secunda!!!!
Daria, cre' ca au cizme la fel matzele noastre...da' a lu' Elise-s rosii...is de alea cu floricik pe glezna?????
Va pupam pe toate si va dorim un weekend super
...sa nu uit: recomand caruciorul cu papusa pt. fetite(si nu numai, ca-n parc inclusiv baietii prrestau cu fericire)...a noastra a fost incantata cand i l-am luat...si a ajutat-o cu mersul, ca a fost lenesa, dupa un an a inceput serios sa mearga....din cauza formei, probabil
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
dar fructele unde sunt incluse? le papa ca desert sau printre mese?
Nu-mi pot da cu parerea prea mult pt ca daca bea lapte de tzitzi....e alta chestie
Dorsilia spune:
si noi avem doar 4 sau 5 mese, dintre care 2 nu se prea pun ca-s de lapte chior sau cel mult cu o masura de cereale. Urmeaza o gustare mica cu fructe+branza/iaurt, sau o felie de paine cu almette sau o omleta+iaurt, pranzul cu carne+legumix, (ficat mai rar ca se constipa, spanac si mai rar ca se superconstipa), o alta mica gustare tot in genul celei de dimineata ca am lipsa de imaginatie si nu stiu ce sa-i gatesc la gustarea asta (papanasi nu vrea, legume gratinate nu vrea, mamaliga nu vrea decat cu ciulama, deci ce sa-i fac)....daca aveti idei, nu va sfiiti sa ma helpuiti si pe mine
PS- am de 3 zile o durere surda de cap care ma apuca in partea adoua a dupaamiezii spre seara si ma tine de adorm asa cu ea, e nasol, e obositor si habar n-am cu ce poate trece ca antinevralgicul e apa de ploaie. In plus parca ma doare toata coloana, umerii, simt acut nevoia sa primesc un masaj sa ma destind, de la ce or fi toate astea?
Dorsilia spune:
Baby-Boom, dar fetita ta arata f bine, e durdulie-rozalie, nu arata ca nu papa destul, poate ca ti se pare tie, nu?
kim222 spune:
Dau de baut!!!!!
Ne-am americanizat..si eu si tati! Sint fericita pentru ca azi ne-am cistigat libertatea de miscare...oriunde in lume...
Deci ...am si eu cu cine sa beau ...sau voi faceti nani deja....
kim222 spune:
Nicole eu nu am putut vedea pozele...dar merci ca v-ati gindit la mine ..cu prajiturile...
Roxi sanatate...si lasa ca vine we..si te pui tu pe picioare...
Felicia..parca tu ai intrebat..Simo este bine, doar ff ocupata..revine ea....
Vorbeati de cadouri..eu m-am gindit sa-i iau lui Duracell...o masuta cu scaun inglobat, la care poate desena pe o plaseta care se sterge apoi, uitati aici daca va intereseaza:http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3622571&dept=4171&path=0%3A4171%3A4173%3A133128