Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)
Raspunsuri - Pagina 11
polux spune:
Felicitari Olivia ptr cetatenie. Acum chiar ca sunteti liberi sa mergeti unde vreti si cand vreti. Pe cand pasaportul american?
Liliana
philip spune:
multumesc ca imi sunteti alaturi si pt complimente. nu ma intind mult ca tre sa spal si culc copilu' si cre ca ma culc si eu...hehehe, acu m-as culca inaintea lui. hehehhe. ne obisnuim noi!
va pupam te toti, si mari si mici
philip&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Philip - cum e la munca, dar cu soacra ? Ce "zice" Pupi cand te vede dupa o zi de lucru ?
Baby-boom - apropos cizme, io iau tot timpul incaltari Hokide, sunt de piele si accesibile ca pret. Da` astea`s chiar misto. Pui poze au ba ?
Roxanaz - cum stai cu raceala ?
Gongutza - bine ai revenit !!!
Kim - f e l i c i t a r i !!! Iar masuta cu scaunel un super cadou !
Lia - si io vreau masaj la shaleee :-)
Polux - ce proiect de vacanta mistooo, uau ! Distractie !
Cin` a zis de cate mese / zi ? Noi avem 2 de lapte-lapte + cina de la ora 22 de lapte cu cereal , mic dejun iaurtu` cu paine, pranz felu`I+II, gustarea de fructe+branza, o ante-cina de paine cu ceva si rontaieli (pufuleti si o prajiturica). Deci noi inca avem multe mese ... si bem laptele tot cu biberonu`, cerealu` la fel, da` ne spalam pe dinti :-) Voi cum stati la capitolul biberoanelor ???
Apropos cadouri ... io vreau neaparat saniuta cu spatar, ce ziceti de idee ? Chiar daca`l iau acum si-l folosim cum da zapada, adeka inainte de Craciun. (fac o paranteza sa va povestesc patania colegei mele: cumpara sania, o tine 1 luna in portbagaj, ninge de le rupe, vin Sarbatorile si gata si zapada; statea fi`sa in geam si ofta si se ruga sa niiingaaa) Si subscriu si io la ce a zis Cristalina , anu` asta merge cu vrajala, de la anu` mai greu
Un weekend frumos va dorim !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
neatzaaaa
ce vreme maica doamne...iti vine sa stai sub plapuma. si cine s-a trezit la 6.30? normal ca ghiciti! maica si iar a avut o limbarita si era veseeel.....de nu se poate! in fine acu se uita la desene si io scriu cu o mana ca am perfuzia de cafea in cealalta.
Florina, daca ti se pare ca e palida du-te la medic cu ea. in general la pitici mai periculoase sunt cearcanele....(asta daca nu le are din constitutie). intr-devar, si mie mi se pare ca mananca putin...dar sunt si obisnuita cu mancaul de Pat....care ar rontai tot timpulc eva. dar...eu zic sa ii dai Danone...care e baiul? si Pat mananca danonino....si crede-ma ca nu are absolut nimic.
Daria, pai e exact cum am zis eu - o cantitate crescuta de fibrinogen determina o coagulare rapida - inversul inseamna probleme in coagulare. tot nu mi-ai zis daca medicii nu au zis nimik.
Olivia, sa vreau si eu ceva....oscilez intre o masutza din asta (au un model asemanator la chicco) si o jmecherie de cantat,....ca v-am zis ca nu ii aduc inca pianul aici.
Adina, va pupam si asteptam poze cu ursakeleeeee!
eu cred ca tot ies cu iepurele pe afara....macar 10minute sa ii inghete nitel nasul....
carmenp spune:
neata.
raportez una bucata belita care mi-a vomat aseara, a tusit urit asta noapte (ca ionut acum o saptamina) si care a facut febra dimineata, nu mai poott. astept sa se trezeasca si apucam calea doctorului
v-am citit pe diagonala, olivia felicitari!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Dorsilia spune:
neata
si noi asteptam sa se trezeasca sa luam calea laboratorului pt exudat....n-are febra, e vesel si a papat bine, ieri, cel putin, asa s-a comportat pana seara la 11 cand a adormit. de dormit a dormit bine. Nu mai stiu ce sa fac...am postat si la "parintii intreaba" dar zau daca stiu ce sa fac....daca exista cazuri de copii cu puroi in gat care nu fac febra.....ce sa zic? o fi si asa ceva
Ce ma nerveaza si gerul asta!
Doamne Ajuta!
roxanaz spune:
oooooooooo Carmen nu se poate.....Murphy???? bafta si sa fnu fie ceva serios!!!
Lia, am citit subiectul tau. daca ai incredere in doctorita ca site sa faca diferenta intre infecite fungica si bacteriana....si ca nu da antibiotice aiurea.....da-i lui Danut. e posibil sa fie fungica...
ca sa va ai destindeti.....uitati ce fac mama si cupilu cand se plictisesc in casa: http://community.webshots.com/photo/495395514/507360400gSiule
Dorsilia spune:
nu am habar daca stie ce trebuie sa stie chiar dr asta...stii cum e...daca n-am avut nevoie de ea atata timp..... nu si-a pus problema sa fie ceva fungic, zicea ceva de stafilococ, streptococ, bacterie....
alice2004 spune:
Mai, da' vad ca murphy e in floare paicisha !!! Cum a venit simbata cum va aud ca alergati pe la medici !
Carmen, Lia, muuulta sanatate !!
Roxi, eu nu vad poza cu mama si bebe, ci doar pe Pat cind accesez linku !
In rest, aici sint cinci grade, se face ca ninge dar e asaaa, de doi lei si Andrei e supermiriit, nu ii intri cu nimik in voie si m-a innebunit dejaaa !
Stiu cum sa il calmez - dau drumul la desene animate, cu pisicile aristocrate, si sta mai ceva ca o statuie, dar parca e prea mult televizor ...
Va pup si va doresc o zi buna !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an