Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEABANICA spune:
Adina,da cred ca am asociat ca lucrezi cu masini,dar si cu o poveste de a ta
,cu schimbatul rotii,nu te-a ajutat nimeni,te-a plouat si aveai si o sedinta si a trebuit sa te duci acasica sa te schimbi,etc....asa-i,sau bat campii![]()
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
A,am uitat,multumim pentru urarile de sanatate
.
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
gongutza spune:
Hehehe,da Andreea asa e...numai mie mi se putea intampla
,acum rad cand imi aduc aminte,dar atunci numai chef de ras nu aveam![]()
Si ca tot va "laudati" cu somnul copiilor,hai sa ma "laud" si eu: seara adoarme pe la 22.30 si se trezeste la 8.30-9.00 si ziua mai doarme vreo doua ore,cateodata trei intre 13.30 si 17.30,dupa bunul lui plac,cand vrea...ca deh,daca nu i este somn pleaca singurel la jucarii in sufragerie(a se intelege operatiunea adormit Alex e un chin,nu adoarme decat atunci cand vrea el
,dar macar doarme....)
Cate mese aveti pe zi acum?Tot 5 sau mai putine?Ca mi se pare ca nu a mai luat in greutate de la un an deloc,bine e drept ca a crescut mult in lungime,dar chiar asa,sa nu puna carnita pe el deloc?(nu mai vrea 5 mese,are 4 din care 2 de lapte)
baby-boom spune:
Cetit absolut tot...moama cat ati scris!!!!
...sa stiti ca io-s chiar ingrijorata cateodata de faptul ca nu prea mananca...adeca la ea masa e asa o treaba, o joaca, parca, cu toate ca de fiecare data e pusa-n scaunel, deodata cu noi...niciodata nu mananca cat er trebui!!!! Noroc ca are tzitza la discretie..cat mai rezist si io psihik, ca dupa aia potopu'
Sa va zic ce-a mancat azi, sa va dati si voi cu parerea ca nu stiu ce sa mai cred:
Noaptea tzitza de fro' 4-5-6 ori
Dimineata(la 12, ca nu-i e foame pana atunci)o felie de branza topita cu rosie
Amiaza(4) a mancat orez cu legume si pui, dar asa 2 pumni de-ai mei(io-s asa mai micutza
, nu stiu cum sa va explic...sper c-ati inteles
Seara a papat sunca o felie...sint dati cand mananca si 2 felii
Ce ziceti????
....oricat m-as agita spanacul, ficatul sunt pe lista noastra neagra...la fel si cartofii...de fapt prajiti ii mananca, realizati...da' nu-i prea dau!!!!
Si eu sunt impotriva mezelurilor, da' de ceva timp am hotarat ca-i mai bine sa manance ceva, orice ar fi!!!
Si sunt suparata ca iaurtul nu-l mai accepta decat f. greu....de cand nu-i mai dau danone s-a intamplat....ea manca si 2-3 pe zi, si acum daca mananca o data la 2-3 zile e bine!!!
...Si, Roxana, parca mi se pare uneori ca-i palida, asa, da' poate mi se pare de paranoica, nu??? oricum e f.f.f. energica, ca-mi scoate peri albi, nu sta o secunda!!!!
Daria, cre' ca au cizme la fel matzele noastre...da' a lu' Elise-s rosii...is de alea cu floricik pe glezna?????
Va pupam pe toate si va dorim un weekend super
...sa nu uit: recomand caruciorul cu papusa pt. fetite(si nu numai, ca-n parc inclusiv baietii prrestau cu fericire
)...a noastra a fost incantata cand i l-am luat...si a ajutat-o cu mersul, ca a fost lenesa, dupa un an a inceput serios sa mearga....din cauza formei, probabil![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Dorsilia spune:
dar fructele unde sunt incluse? le papa ca desert sau printre mese?
Nu-mi pot da cu parerea prea mult pt ca daca bea lapte de tzitzi....e alta chestie
Dorsilia spune:
si noi avem doar 4 sau 5 mese, dintre care 2 nu se prea pun ca-s de lapte chior sau cel mult cu o masura de cereale. Urmeaza o gustare mica cu fructe+branza/iaurt, sau o felie de paine cu almette sau o omleta+iaurt, pranzul cu carne+legumix, (ficat mai rar ca se constipa, spanac si mai rar ca se superconstipa), o alta mica gustare tot in genul celei de dimineata ca am lipsa de imaginatie si nu stiu ce sa-i gatesc la gustarea asta (papanasi nu vrea, legume gratinate nu vrea, mamaliga nu vrea decat cu ciulama, deci ce sa-i fac)....daca aveti idei, nu va sfiiti sa ma helpuiti si pe mine
PS- am de 3 zile o durere surda de cap care ma apuca in partea adoua a dupaamiezii spre seara si ma tine de adorm asa cu ea, e nasol, e obositor si habar n-am cu ce poate trece ca antinevralgicul e apa de ploaie. In plus parca ma doare toata coloana, umerii, simt acut nevoia sa primesc un masaj sa ma destind, de la ce or fi toate astea?
Dorsilia spune:
Baby-Boom, dar fetita ta arata f bine, e durdulie-rozalie, nu arata ca nu papa destul, poate ca ti se pare tie, nu?
kim222 spune:
Dau de baut!!!!!

Ne-am americanizat..si eu si tati! Sint fericita pentru ca azi ne-am cistigat libertatea de miscare...oriunde in lume...![]()
Deci ...am si eu cu cine sa beau ...sau voi faceti nani deja....
kim222 spune:
Nicole eu nu am putut vedea pozele...dar merci ca v-ati gindit la mine ..cu prajiturile...
Roxi sanatate...si lasa ca vine we..si te pui tu pe picioare...
Felicia..parca tu ai intrebat..Simo este bine, doar ff ocupata..revine ea....
Vorbeati de cadouri..eu m-am gindit sa-i iau lui Duracell...o masuta cu scaun inglobat, la care poate desena pe o plaseta care se sterge apoi, uitati aici daca va intereseaza:http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3622571&dept=4171&path=0%3A4171%3A4173%3A133128