Copilasi martie-aprilie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Am gasit, Nedda, in sfarsit. Dar cautam de doua zile ceea ce pentru o mama si gravida e deja mult prea mult, asa ca ma panicasem. Le-am localizat, luni il trimit pe sotz sa le ia.

Cat despre curaj...ce sa zic, da-mi adresa , spune-mi cum il vrei ambalat si ti-l livrez. Totusi, platesti bine?

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Va salutam si noi!
Treaba multa zilele astea, ne straduim sa "restauram" un balcon, bine ca am reusit sa facem cate ceva pana sa vina zapada.
Despre noi, cum ne stiti, cu gradinita. Ieri dimineata nu a vrut sa o las acolo, voia sa stau si eu cu ea, se ducea la usa si zicea "gambdindintza maine" Dar dupa ce am plecat, s-a linistit si si-a vazut de joaca. Educatoarele mi-au spus ca e normal sa faca asa, probabil ca a trecut noutatea si incepe sa inteleaga ca zilnic sta un timp fara mine.
Cel mai bun lucru este ca mananca bine acolo, fara figuri si fitze. Vreo doua zile nu a vrut decat cocotzata pe un dulapior, apoi a acceptat sa stea pe scaunel la masa cu ceilalti copii. Ce-i fac, ce nu-i fac nu stiu, dar fata mea mananca. Ieri dupa-amiaza si-a tras singura scaunelul la masuta din sufragerie si imi zicea "papam, papam". Iar azi nu a vrut sa manance decat daca toti stateam la masa. Pana in momentul de fatza, gradinita merita banii
Joi si vineri am dus-o fara pampers, dar cu haine de schimb. Se pare ca dimineata face pe ea prima data, apoi merge la baie. Ieri am primit pantalonasii si chiloteii spalati si uscati – m-au luat prin surprindere, caci am auzit destule situatii in care iti dau hainutele murdare pachetel cu tot ce a facut in ele. In plus, nu vine murdara de mancare, deci sunt hraniti cu destula atentie.
Vorbeste tot mai mult si mai clar, repeta dupa noi ce spunem, ne amuzam de ce sunete ies uneori, incearca sa cante ceva (inca nu m-am prins despre ce cantecel e vorba), danseaza ca si inainte etc.
Astea-s lucrurile bune, mai rau e ca a facut conjunctivita la ochiul drept, e rosu si putin umflat si are ceva secretii. Am vorbit cu dr la telefon si ne-a prescris niste picaturi, sper sa scape repede.

Azi Cristina a fost fascinata de fulgii de zapada, ar fi stat ore in sir cocotzata pe pervazul geamului sa ii vada. Ea spunea ca "poua", i-am spus ca "ninge", numai ca se pare ca e putin derutata de diferenta dintre minge si ninge, pe care le pronunta la fel

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mariana,vii si pe la mine? Am un cos plin cu hainute de calcat.
Ela,cred ca toate fetele te invidiaza ca ai gasit o gradinita asa de buna pentru Cristina.Pupice dulci ochisorului sa-i treca repede!
Azi a nins si la noi,dimineata,si la ora 8.30 am iesit cu Vlad la plimbare sa simta fulgii pe nasuc.Nu va puteti imagina ce impresionat a fost,mergea cu ochii in sus sa vada de unde cad fulgii.Am retrait ceea ce simteam cand eram copil cu Vladut,aceeasi bucurie.

Mergi la inceput

Ina – tocmai voiam sa-ti spun ca mi se pare ca am vazut pahare din acelea la Carrefour, la raionul de copii, desi nu tocmai ieftine. Am vazut pozele cu Katja-domnisoara mare si cu mamica cu burtica (desi doar in vreo 2 poze parca)! O, la trei copii eu chiar nu m-am gandit vreodata, doar daca a doua sarcina nu va fi cu gemeni, mai stii?!
Veve – vai, ce-mi spui tu mie, ca am trecut una pe langa cealalta fara sa ne imbratisam Sincer, habar nu mai am pe unde eram in ziua aceea, insa sambata si duminica circulam de regula destul de mult cu masina, la cumparaturi si in vizite. Cel mai tare m-as oftica sa fi stat in Bucuresti undeva pe langa mine! Cum stai cum mutatul?
Nedda – multumim ca ai intrebat de noi! TREBUIE si te rugam sa ne mai arati si noua poze cu Lara! Sunt tare curioasa sa o vad cat de mare a crescut. Stii, poza pe care mi-o amintesc cel mai bine cu ea era cand circula in 4 labe si scotea capul de dupa pragul unei usi. Ce bine de voi ca aveti reduceri adevarate de Craciun. Pe aici, in cel mai bun caz, scriu un pret mare pe care il taie si sub el trec unul usor mai mic, iar la articole de copii nici nu-mi amintesc sa fi vazut mari reduceri anul trecut.
Simo – deci mai ai o luna si gata! De sarbatori dai mare petrecere, ca ai scapat! Mult succes la invataturi. Ce fel de salopete ai comandat pentru pici?
Clau – uau, inapoi la munca! Sa inteleg ca te-au pus si ceva sef? Eu sunt convinsa ca vei face fatza cu brio. Cat despre Raulica-far`-de-frica mi se pare mie ca iti face intentionat in ciuda strigandu-si bunicii in loc de "mama"
Alona – a, la dintzisori nu m-am gandit, dar poate fi. Si Cristina a fost putin maraita cand i-au iesit caninii, mai ales ultimul, incerca sa muste din ceva si incepea sa se smiorcaie, iar noaptea se mai trezea plangand. Poate e doar cauza asta, nimic altceva. Dar vitaminele le ia? Fii-mea nu le accepta de niciun fel. Sanatate maxima!
Rayu – mai, dar greu ne mai zici cate ceva de Ami a voastra! Ce se intampla, e secret? Sau nu te lasa cuscra-ta, ca sa nu i-o rapeasca altcineva, hi hi
Mariana – traiasca bunicii care sar in ajutorul nostru! Spor la treaba!
Denisa – cum te simti acum, maritata in toata regula? Banuiesc ca saptamana asta ar trebui sa va scoata nasii la biserica, parca asa e randuiala.
Codruta – chiar asa, cum zice Daniela, raportul de weekend, please!
Mickyyy – cred ca nu-ti e chiar usor cu munca si cu casa. Si eu consider ca fiind de varste apropiate, fetele tale vor fi adevarate prietene. Parca si eu as vrea sa se intample vreun "accident" si sa-i facem Cristinei un fratior sau o surioara, caci inca nu am suficient curaj sa o fac in mod constient.
Laura – cum au iesit analizele? pentru Daria. Ce ziceti, o incuscreala cu Hana?
Andreea - Paris, Paris... Cu cine va sta puiul cat veti fi plecati?
Ce se intampla cu restul fetelor de nu mai dau nici un semn? (se stiu ele care) Ntz-ntz, pai e frumos asa?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ela,pai ce sa va zic,ca nu prea ma laud cu un fetitz cuminte!
Joi ne-a zis educatoarea ca iar s-a ciomagit cu niste copii(de data asta a "furat-o" si mamzelle,se pare ca au suportat pina la un punct copii tratamentul)
Si marti avem sedinta cu parintii,deja ne-a zis educatoarea ca are sa ne zica o gramada,moment in care mie mi s-au taiat picioarele,taty s-a incruntat nedumerit..si Bubu se facea ca nu aude,serios,incepuse sa cinte,lalalalalaa si vezi doamne se uita pe pereti!
Ti-am zis eu ca o sa manince Cristinuca la gradi?
revin sa salut toate mamicile mai tirziu!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ela,eu am aruncat o vorba de cand a facut Vlad un an si am vazut impactul pe care l-a avut Vlad cand a vazut-o pe Daria.Eu i-am promis ca voi fi o soacra model.Inca mai astept un raspuns.

Mergi la inceput

Hana - multumim pe pupic! Eu pe Cristina nu am lasat-o inca sa stea pe afara, inca e putin mucioasa, asa, de sezon. Dar nu-ti spun ca stateam pe balcon si ma uitam in sus, sa vad cum vin fulgii, ca un copil mic Da` sa ne invitati si pe noi la nunta, cand va fi!
Rayule - succes la sedinta cu parintii! Doar nu e vina ta ca fetita are atata energie, doar in sarcina lor intra si ceva educatie, deci da vina pe ele

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ioana, ai mei copii au straw-cups Playtex - dinalea din al doilea link. Sunt SUPER!! F. faie, bune, se trage capacul ala rotund peste pai, nu se varsa, etc. Sper sa gsesti ceva bun chiar daca nu exact alea.

Ela, da, asa se intampla cand nu mai e noutate - dar o sa treaca si faza asta. Ma bucur enorm ca a inceput sa pape mai bine! Eu te inteleg perfect cat erai de ingrijorata ca nu manca. Parca si Mia mea a inceput sa pape mai bine. Doamne ajuuta!
Da, nu mai am mult acum (dar nu se termina aici, pe urma, dupa o luna iar incep, dar nu chiar asa pe branci ca acum)
Imi pare rau ca a facut conjunctivita Cristina - sper sa ii treaca repede.

Daniela, ma bucur ca Lara e asa sanatoasa. Nici eu nu ma pot plange, dar totusi avem cateva vizite la activ din cauza unor febre/ rosu in gat/ muci. Dar minore, multumesc si eu lui Dumnezeu, fleacuri fata de alti copii care toata iarna sunt dintr-o viroza in alta. Nu stiu gecile de la Gap de care spuneai ca i-ai luat Larei (turcoise - model nou?) nu cred ca le-am vazut, macar ca eu sunt client destul de fidel la Gap, Children's Place si Gymboree.
***Am editat ca uitasem sa-ti spun ca eu le-am luat la amandoi niste geci de iarna de catifea bej - de la raionul de baieti de la Gap. Tare moi si captusite cu o imitatie de blanita, frumoase si comode - astea pt. cand nu iesim la zapada, doar asa din masina, pe-afara, pe la magazine, etc. si le pot da cu orice pantaloni. I-am luat initial doar lui Lucas si asa mi-a placut cum ii statea si Miei cu ea, ca m-am intors si am mai luat una pt. Mia. Au fost f. reduse, vreo $15. Pomana, zic eu... Si Mia are niste pantaloni de catifea mov inchis cu niste veverite bej brodate pe ei de la Gymboree (precis i-ai vazut la magazin) si merg perfect! - ca sa vedeti cu ce imi ocup eu timpul... in loc sa INVAT! Am ganduri mari - ce si cum ii asortez!

Pt. fetele care au intrebat de salopetele copiilor. Astea sunt:

http://www.llbean.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?page=katahdin-snowsuit&categoryId=37914&storeId=1&catalogId=1&langId=-1&parentCategory=5267&cat4=3160&shop_method=pp&feat=ssdpa3160

(bleumarin cu rosu pt. Lucas si roz pt. Mia - mi-am dat seama ca Mia nu mai are aproape nimic roz in garderoba - intr-o vreme ma saturasem de roz, si nu i-am mai luat nimic roz si acum mi s-a facut dor de roz. Garderoba de toamna a Miei este toata pe bej, mov inchis, verde - dar faine si moderne! A, si are si o geaca albastra si am zis sa ii iau salopeta roz - i-am luat si cizmulite tziclam!) Deci acum suntem aranjati pt. iarna. Salopetele astea sunt cam cele mai scumpe din cate am vazut, dar mi-au placut si am auzit de la altii ca sunt de calitate. Cica au ceva cusatura ascunsa, de vreo 4 cm care se poate desface la anul si se lungesc manecile si picioarele la salopeta, deci poate le-or fi bune si la anul. Daca nu li-s bune - motiv de bucurie - ca au crescut muuult si ca mama poate iar sa cumpere altele )
Pupici la copilasi si la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Pauza de masa si de cafea... la birou...

Daniela, mi-am amintit ca ai zis de ciorapi lungi (dresuri, strampi, cum le-o fi zicand). Nici eu nu-i suport pe piele. Si imi amintesc de cand era mica, de strampii din PNA… aaaa… ce nasoli erau. La ai mei niciodata strampi dinaia grosi, nici pe sub pantaloni, nici asa, in casa (eu in casa ii tin in pantaloni de trening pe amandoi). Cand a fost f. frig, le-am dat niste pantaloni de fleece grosi (dubli, captusiti cu bumbac in interior), sau salopeta de iarna si am saci dinaia de montat in carucior, cu fermoar si le trageam anul trecut si alea pe ei, daca era frig cand ieseam cu ei la plimbare. Anul asta nu stiu daca or mai sta acoperiti in carucior (sau in sanie), dar de aia am comandat salopetele de iarna – sub alea ii pot lasa in pantaloni de trening din bumbac mai subtiri. Iar pe Mia cred ca am imbracat-o de 3 ori in ciorapi dinaia, dar dinaia mai fini, albi, cand i-am dat rochite. Eu nu am imbracat-o pe Mia in rochite anul trecut cand a fost frig decat de catvea ori (petreceri la prieteni, sarbatori, etc) Ea inca nu mergea atunci si mi se parea incomod sa umble in 4 labe prin casa in rochite, isi calc ape ele cu genunchii, se impiedica de ele, mi se parea ca o incurca. Dar in schimb am imbracat-o in rochite f. mult azi-vara, in picioarele goale, sau cu sosete. Anul asta i-am luat vreo 3 perechi de ciorapi dinastia lungi mai grosi ca am mai multe sarafane de catifea si rochite dragute mai groase, de iarna/ primavara si vreau s-o imbrac mai mult in rochite si acum cand e mai rece, cand mergem in vizita la prieteni. Dar sub pantaloni nu i-am dat nici ei niciodata. Dar daca nu ai salopeta, sau pantaloni dinaia de schi, trebuie dat ceva pe dedesubt cand e f. frig afara. Americanii astia sunt bolnavi la cap – isi poarta toata iarna copiii in blugi si nimic pe dedesubt – si stim toate ce rece tin blugii iarna la picioare. Si cand ii iau in brate sau stau in carucior, li se ridica blugii, de sunt cu pulpitzele goale cand afara e ger, de efectiv li se invinetesc picioarele de frig. La fel nu le pun caciula, decat atunci cand e ger...Fetele din SUA si Canada cred ca stiu ce zic, sunt convinsa ca si voi ati observat.

Gata mancarea, gata cafeaua, deci inapoi la munca!! A... ce placere, intr-o sambata superba de toamna, in loc sa stau cu ai mei puiutzi, sa stau la birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

In timp ce va citesc , Daria a varsat bolul cu cereale, vine sa pape tzatza din cinci in cinci minute .......
Ok, v-am citit. Si noi am iesit ieri Hana devreme-devreme ca sa apucam fulgii...."IngeInge" a cantat toata plimbarea. Ea statea cu nasu in sus ca sa i se topeasca fulgii pe nas.
Am fost ieri in vizita la un cuplu cu doi copii: un baietel de 5 luni si o fetita de 4.5 ani. A vazut cum a fost alaptat bebe si de cand s-a trezit papa ca bebe .
Si Daria recunoaste dispensarul unde isi are cabinetul pediatra noastra, si de fiecare data intra acolo s-o salute. Salutul e ceva de genul....casca o gura mare mare , scoate limba si o apasa cu degetul.....V-am zis c-o fac doctorita ?!
Mickyyy, Dariei felicitari pentru primul cuvintel ! Simona am vazut salopetele ...sunt super !Rayuela curaj la sedinta ! O sa fie bine ! Ai sa vezi ! Hana , n-ar strica o incuscreala ! Ne cunoastem ...acum sa vrea si bebelinii nostri ! Trebuie sa ne intalnim mai des !
Aaaaaaa, bineinteles ca va invitam pe toate la nunta ! Doar voi ati fost ursitoarele si petitoarele !
Gata copila vrea videoclipul cu Crazy Frog ! Revin ! Va pupu !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput