Copilasi martie-aprilie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 2

Mickyyy spune:
Am intrat doar 10 secunde sa ne laudam!!
Aseara fata mea (cea mica) a spus primul ei cuvintel: TA-TA !!!! Ma rog, eu l-am ratat
, ca eram prin bucatarie la momentul ala, dar ma asteptam sa se intample ceva de genul, toata ziua se chinuise sa vorbeasca dar nu reusise dact vreo cativa de DA.
Normal ca a zis un tata si gata, de aseara pana acum n-a mai scos decat un DA, da' eu's optimista si tot pandesc, poate poate o sa prin si eu cuvintelul magic!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)

Mickyyy spune:
Asa...si acum am reusit sa citesc si eu ce-ati mai scris!
Clau, succes la serviciu! Eu am stat pe bara doar juma de an si tot ma simt picata din cer, desi dupa aproape 2 saptamani deja am inceput sa-mi dau drumul, mai ales ca ce voi face de acum incolo nu prea mai seamana cu ce faceam pana acum.
Laura, felicitari Dariei, curajoasa foc!
Inaioana, si la mine iesea baiat dupa toate calendarele chinezesti, dar m-am trezit tot c-o mandrete de fata! Si desi eu n-am avut in plan 2 copii unul dupa altul, acum ma bucur ca s-a intamplat asa, cresc impreuna, nu prea-i rost de gelozeala, iar peste 2-3 ani eu sper ca vor fi cele mai bune prietene!
Alona, bine-ai revenit. Ai verificat daca nu cumva ii mai ies dintisori? Ca si asta poate fi un motiv pentru care refuza mancarea si accepta doar laptele.
Gata...fug ca demoleaza fie-mea pe-aici, adica da cu aspiratorul !
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)

alona spune:
Nedda, ii dau deja polivitamine pentru ca nici fructe nu prea maninca, mai bea suc de portocale ,in rest nu vrea nimic.Vitaminele ni le-a prescris doctorita din Romania cind a avut Thea probleme cu enterocolita.Doctorul asta de-aici e tare superficial, nu o consulta niciodata cind mergem la vaccin(ca alte probleme nu avem sa-l vizitam mai des), intotdeauna e pe fuga si foarte ocupat, ma gindesc serios sa-l schimb ca nu-mi place deloc.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

alona spune:
Mikky, sint pe vine caninii de sus, dar cind i-au iesit cei de jos n-am avut probleme cu refuzul mincarii, dar poate sint mai durerosi astia, nu stiu ce sa mai cred ca se trezeste si noaptea de vreo 3 ori si miriie.Sper sa treaca repede faza asta ca ma innebuneste.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

SimoV spune:
Alona, inseamna ca aia sunt de vina, caninii, bata-I vina, din moment ce se trezeste si noaptea. Nu-mi vine sac red ca noi am scapat asa ieftin cu dintzii. Nici unul din ei n-au suferit prea mult. Dar Mia sa stii ca asa s-a manifestat: n-a mancat! Si a ramas cu obiceiul asta.
Am uitat sa-ti scriu ieri: fa poze la peretii pictati, sa ii areti cand e mare...
Mariana, stiu ca nu tu ai zis sa imi iau ajutor , Rayu a zis. Incurcaturi pe net, dom’le...
Clau, success la servici. Te descurci tu, si inca fara probleme. Si, cum zicea Mariana- stie el, puiul, cine e mama lui!
Daniela, mai ai timp sa aranjezi casa de cand a plecat soacra ta? Nu prea cred ca te lasa Lara. Lasa ca zboara timpul si iar vine vreo bunica sa va ajute. Deci a nins la voi! Ahhh... abia astept sa ninga si la noi. Le-am comandat la copii salopetele de iarna, asa ca suntem pregatiti!
Laura, deci e mai bine Daria? Ma bucur. Si ma bucur ca nu i-auluat sange din vena... vezi ca n-are nimic, o chinuiau degeaba. Vai, dar ce fata curajoasa! Mia mea face un scandal cand mergem la medic… vai de mine. Recunoaste locul din parcare, cum ne dam jos din masina stie unde suntem si incepe sa planga. Atata mi-e de mila de ea…Lucas n-are treaba. La ultimele vaccine, a scancit un pic si gata.
Micky, spor la treaba si putere sa duci si servici si casa! Si felicitari pt. micutza vorbereatza si iubareatza de TATA!

mariana tache spune:
Am o tona de treaba la calc. Am trecut numai sa va salut si va dau copilasilor cate un
Sa aveti un weekend placut! si pt mamici.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

inaioana spune:
Nedda, mersi de laude! Cu sarcina asta m-am simtit mai rau decat cu Katja in perioada de gretzuri (am varsat de cateva ori si greturile au fost mai intense) dar per total a fost mai bine pana acum , adica nu am avut sangerari sau altceva cum am avut cu K. Si in general , sarcina asta nu e prea bagata in seama precum prima sarcina pt ca sunt ocupata cu Katja
Mikyy, eu inca mai sper la un baiat dar...si fetitza e ok!
Laura, si eu oi mai vedea cu al treilea..deja, ti-am spus, si eu am dubii. Dar poate mai incolo...Deocamdata sa-l livrez p-asta in regula si mai vedem. Cat despre sotz, il conving eu cumva
Ioana 15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja

inaioana spune:
Va rog din suflet , spuneti-mi si mie unde gasesc straw cup (canitza d-aia cu pai!) in Ro sau cum sa fac sa iau de afara.
Uite, in genul asta arata : http://www.greatbabyproducts.com/Cupsicle_Straw_Cups_p/munc-45004.htm
sau
http://www.playtexbaby.com/cupsandmealtime/products/stage4.asp
Am deja o obsesie, am deschis subiect la "parintii intreaba..." dar nu mi-a scris nimeni pana acuma.
Ioana 15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja

Nedda spune:
Alona, am inteles acum! Probabil ca dintisorii sunt de vina ca nu mananca Thea dar pe mine nu ma dusese gandul pana acolo fiindca eu n-am habar cand ii ies dintii Larei.
Cat despre doctor, daca nu esti multumita de el, schimba-l. Si eu vorbeam cu niste parinti pe aici mai deunazi si le ziceam la ce doctor merg cu Lara si mi-am dat seama ca habar n-am daca e un doctor cu adevarat bun sau nu. Si adevarul e ca nici nu vreau sa aflu. Adica vreau sa zic ca sper ca Lara sa fie mereu sanatoasa si sa nu fim nevoiti sa aflam cat de bun e doctorul ei. In general sunt multumita ca doctorul ma asculta de fiecare data, are rabdare sa-mi raspunda la intrebari legate de evolutia Larei, ma intreaba chiar ea unele lucruri dar...pe Lara o stie doar de la acele well-baby visits si nimic mai mult. Multumesc lui Dumnezeu ca e asa.
Simo, gata, ne-am aranjat cu casa pe moment. Mai avem de luat o gramada de lucruri dar, cum am zis, nimic urgent. Mai asteptam...sale-urile de Craciun. :) Chiar ieri am fost putin prin oras si am gasit ceva interesant pentru living-room; azi urmeaza sa ne hotaram daca cumparam sau nu.
Ah, si sa mai zic ca ne-am oprit si pe la Toys'r'us? Si ca am cumparat jucarii pentru Lara?:) Multe jucarii!!!:))
Unde ai gasit salopete de iarna pentru Mia si Lucas? Eu m-am uitat pe la Gap, Old Navy si Gymboree in ultima vreme dar n-am vazut nimic cum ziceai tu ca vrei. Eu am ramas tot la doua piese si i-am cumparat Larei o jacheta de iarna (turcoaz!:) de la Gap, o frumusete, dar pantaloni grosi nu i-am gasit inca. Asa ca trebuie sa-i dau pe ea ciorapi lungi pe sub pantaloni. Binenteles, ea protesteaza cand vreau s-o imbrac gros si acum vreo cateva zile incerca sa-mi explice ca ciorapii lungi (d'aia cu chilot) sunt "miiii" pentru ea, adica sunt mici!:)) Nu mi-a venit sa cred ca incerca sa ma faca sa n-o imbrac cu ciorapii aia fiindca sunt prea mici pentru ea!:)) Abia cand a vazut ca eu sunt "grea de cap" si incerc totusi s-o imbrac cu ei, a inceput sa planga. Si ii inteleg aversiunea pentru ei fiindca are cu cine semana. Am urat ciorapii lungi toata copilaria mea! Noroc ca m-a lasat mama sa ma imbrac cum vreau de la o varsta frageda. :))
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Nedda spune:
Ioana, ce planuri mari ai: vrei sa ai 3 copilasi! Bravo! Poate imi dai si mie putin din curajul si hotararea ta, ca sa-i fac o surioara Larei. (Dac-ar fi sa ma hotarasc, eu tot fetita as vrea sa am!)
Nu gasesti sippy-cups in Ro? Ma gandesc ca ar trebui sa fie peste tot.
Ela, pe unde sunteti? Ce face Cristina?
Codruta, te asteptam cu "raportul de weekend". :) Ce mai face Tudor pe la gradinita?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004