Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

XANDRA...bravo chiar ca ai batut recordul...
Sa fiti sanatosi si fericiti....

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

sa traiasca si micuta amalia !!!
felicitari alina !!!
doamne, ma ia cu tremurat - mai am 2 zile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

xandra, felicitari, sa-ti traiasca bebelusul!
alexandrina, hai ca mi-am mai facut curaj in ultimele zile...oricum vad ca mi-am castigat reputatia de fricoasa grupului
silvia d, si eu am avut emotii cand a nascut felicia, cu acelasi dpn cu mine (10 dec!!), dar toate mamele si toti bebelusii sunt diferiti...
dienuta, ce sa zic, efortul meu nu a fost in sensul de a te tavali de ras ca nu ti s-a potrivit interpretarea cu bunicii, ce-ai omis tu sa spui este ca eu am scris "posibile" inaintea sintagmelor despre bunici. din milioane de oameni care au in astrograma acea pozitie a planetei in acel grad, este posibil sa nu se materializeze la toti. Cand e sigur, scriu sigur, cand e posibil, scriu posibil...si nu ti-am scris ca ai relatii extraconjugale, ci ca esti predispusa. nu sunt concluziile mele, eu doar le-am invatat, diversi tipi mai isteti ca mine, incepand cu leonardo da vinci, au stabilit aceste interpretari, in urma unor studii mult mai indelungate si elaborate decat am facut sau voi face eu vreodata...Bine ca se potriveste restul, altfel stergeai cu mine pe jos pe aici

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

anda, apreciez efortul tau, si mi-a placut foarte mult astrograma - poate nu m-am exprimat bine, in afara de chestiile respective - restul se potriveste foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Sunteti scumpe foc!
Anda, n-ai putea sa faci astrogramele tuturor fetelor care urmeaza sa nasca,in asa fel incat sa nu mai fie ingrijorate de fericitul eveniment? Fiecare si-ar astepta randul in liniste si fara emotii. Ca dupa dpn..nu prea merge..???!!!!!

Mergi la inceput

alina, felicitari... pentru cel mai asteptat bebelus aici pe forum...dupa ana a lui ripley, bineinteles:)
lordra, truse de epidurale se gasesc doar la farmacia de la etajul 1 din Municipal, cel putin asa am inteles eu. Eu ma duc s-o cumpar chiar azi si-ti spun cat a fost. Da, sunt mai multe kituri de epidurale, mie mi-a scris dr. pe o reteta de care sa cer.
xandra a nascut natural asa repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Mersi Lavi pentru sfaturi .
Mai am o intrebare pentru tine , nu stiu de ce dar daniel nu vrea sub nici o forma sa suga la sanul drept ; zau ca nu stiu ce sa ii mai fac , noi ne-am zis ca este din cauza sondei ( are o sonda subtire in gura care cobora pana in stomac , pediatrul a zis ca il lasa acasa cand o sa fie autonom dpdv al manacarii )
eu ma intreb : din stangul suge , trage foarte tare iar din dreptul nu vrea si pace .In plus noaptea ii dau la sonda atunci cum vor ei sa fie independent ?!! poate m-am tacanit eu

gata m-am descarcat , va pup si va doresc weekend placut
ma duc sa imi vad baiatul

monica

Mergi la inceput

lordra, si eu ma bucur si chicotesc la fiecare junghi...parca suntem nebune, nu stiu ce naiba ne grabim asa ca fetele mari la maritat..doctorii astia (si natura) nu degeaba dau si ei un dpn ..sa creasca bebelusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DIANA hai fii femeie nu barbat....
ALINA sa traiasca AMALIA si sa creasca mare...
ANDA...daca-ti dau si datele mele..cand ai timp "ma faci" si pe mine???

Cu durerile de spate..eu le am de vreo 1 saptamana..sunt asa difuze, mai mult dinspre zona rinichilor in jos spre sale si ma doare cu burta cu tot (adica pe sub burta), am senzatia ca trebuie sa-mi vina ciclu.imi amortesc usor si picioarele...dar nu sunt f f stresante...si nu doare asa rau.
Eu am discita L4-L5 si sciatica, asa ca stiu ce inseamna dureri dureri de spate si tocmai de aia zic ca-s usoare....
PUPICI

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Alinus, sa te incante minunea toata viata!

Nu Anda, nu-ti face iluzii, Xandra avea programare pentru cezariana.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput