Aici, in Olanda (13)
Raspunsuri - Pagina 5
liris spune:
fetele, cum se numeste gelatina in olandeza? si se gaseste in pliculete ca de praf de copt la aceiasi sectiune prin supermarketuri??
multam!
lena spune:
quote:
Originally posted by liris
fetele, cum se numeste gelatina in olandeza? si se gaseste in pliculete ca de praf de copt la aceiasi sectiune prin supermarketuri??
multam!
liris eu stiu ca-i zice gelatinepudding sau mai simplu gelei (achtige stof)...dar poate iti zice Danyce si de ce fel, ca ea stie o multime despre chestioarele astea.
danyce spune:
E pur si simplu gelatine, se gaseste mai mult sub forma de placute de gelatina (12 buc in pachet), cea mai buna e de la Dr. Oetker (asta din experienta mea),in mai multe variante:transparenta sau rosie.Se gaseste la raionul cu produse de patiserie (zahar vanilat, arome, etc) din supermarketuri.Mai este praf de gelatina (gelatinepoeder), dar se gaseste mai rar. Gelei e deja altceva, e pt a da luciu fructelor de pe tartele cu fructe.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Lena, tu vorbesti de budinca cu gelatina.
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
liris spune:
multam. cum stau aici se sarbatori, si am cunostinte limitate de gatit prajituri si de olandeza ... si pe deasupra mai vreau sa fac si un tort diplomat ca m-am saturat de eterna placinta de Limburg, am nevoie de gelatina. am facut un research pe la Konmar si mi-am dat cu parerea cu barbate-miu, asa uitindu-ne noi ca viteii la poarta noua...care o fi domne gelatina. pe acolo pe la zahar vanilat am aruncat ochii.
va zic io dc a iesit ceva. asta cu placutele (da n-am vazut placute...:(( ), suna asemenator cu ceva ce am vazut eu la mama ... ha!ha! in trecere prin bucatarie ... scurt sa nu ma-nvat.
Multam frumos si Danyce si Lena!!!!!
Dantje spune:
Imi pare tare rau ca nu am putut veni si noi,sper ca data viitoare sa fim prezenti ca tare mi-e dor de-o sueta.Sper ca nu v-ati suparat pe noi..
Dantje & Martijn
Muc cel mic spune:
buna seara si de la noi din zwolle,
vad ca toata lumea e in pregateala de sarbatori. Noi inca nu am avut prea mult timp ca avem un tambalau la lucru... dar zilele ce vin avem mai mult timp liber si sper sa intram si noi in sfera da sarbatori... oate ar trebui sa dau o "fuga" pe la subiectul cu bucataria... sa adun niste inspiratie.
Voi ce mai faceti? Atat mamici cat si copilasi frumusei. Pe la noi iar a bantuit gripa aia rea, dar de data asta nu m-a lovit decat pe mine.
Va lasam cu bine si pe curand
Muc cel mic, Sammy & Nadya
anky spune:
Buna fetelor,fie ca sarbatoarea Craciunului sa va aduca pace si bucurii in suflet alaturi de cei dragi,sa aveti parte de o inbelsugata si de multe multe cadouri.
Spor la treaba,merg si eu sa fac un tort de pere cu mascarpone,imi sint si sarmalutele pe foc.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
danyce spune:
CRACIUN FERICIT , tuturor! Sa petreceti frumos, sa va bucurati de clipe frumoase in sanul familiei sau alaturi de prieteni!
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo