Aici, in Olanda (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Unde sunteti, fetelor?Spe ca veniti maine

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , noi suntem gata , am venit de la intalnire am mancat am culcat-o pe Mandy care plangede 15 minute si nu se mai opreste si eu am aterizat la tv. si la laptop . Poate asa nu mai aud .
Sper sa fi ajuns cu toate acasa sanatoase si fara de probleme .
Mi-ar placea sa ne mai intalnim , de ce nu doar intre adulti ?
Danyce de abia astept sa vad pozele , sper sa ai timp sa le pui in curand . Alma a fost o dulce nicidecum o neastamparata , poate asa ii place ei sa iasa in lume si acolo e mai in largul ei si vede multe lucruri noi .
Anky sper sa pot sa te sun maine , apropo Bianca e un ingeras pe langa Mandy , o domnisoara inalta si frumoasa , manechin se face .
Ramona felicitari pt. locul ales mie mi-a placut mult , o sa mai merg cu mica familie . Sper sa ne mai vedem ca doar suntem aproape si atunci o sa-l vad si pe Sammy , sa-ti traiasca carliontata .
Elena astept PM tau , si vorbim mai multe caci nici tu nu stai asa departe cine stie poate vii lao cafea . Ma bucur ca te-am cunoscut pe tine si pe Freia asa parca m-am mai linistit cu kg. lui Mandy am vazut ca se poate mica , slaba , frumoasa, independenta ce mai tot cei trebuie .
Vad ca Mandy nu mai plange uf ce bine e , am mult repect pt.tine Anky , Ramona care aveti 2 copii , degeaba spuneti ca nu e mare lucru caci E !
Va pup pe toate si va doresc o seara buna !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,si noi am ajuns cu bine acasa.Bianca s-a culcat de abia acum,nu a vrut sa doarma mai repede.Sotul l-a culcat pe Cris,s-a descurcat fara probleme ca de obicei.
Ma bucur ca ne-am intilnit,a fost o dupamasa placuta.
Alina,si Mandy e frumusica,ea e inca micuta,ai rabdare sa mai creasca putin.Zau,nu stiu de ce te tot plingi atita de Mandy.

O noapte frumoasa

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Alina, am pus poze noi [bold]aici[/bold]. O sa gasesti si pozele cu Mandy printre ele. A propos de Mandy, ea e o scumpa si jumatate, chiar nu ai de ce sa te stresezi pt ea.
Noi am sosit cu bine aseara acasa. Sotul Lenei a fost foarte de treaba si ne-a adus pana in fata usii. Sper sa mai punem la cale astfel de intalniri si sa vina toata lumea, inclusiv adminii, care promiteau placinte moldovenesti pe la alt topic.
Anky, eu am vorbit serios...stii tu despre ce
Voi scrie mai multe alta data. Acum fug la somnic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muc cel mic spune:

seara buna fetelor
Si noi am fost foarte incantate...am avut o dupa-amiaza nemaipomenita pentru care va multumim.
Anca, dupa ce am ajuns acasa Nadya a tot povestit de Bianca. Unde sunt mai apropiate de varsta si au si ramas pana la sfarsit amundoua... ia impuiat capu' lu' tati, si Danyce stie la ce ma refer, ca doar a vazut-o (auzit-o)in plina desfasurare in masina din Zwolle pana in Wijhe.
Pai sa stiti ca chiar ar fi fain sa ne mai vedem, cu sau fara copilasii frumosi.
Fetele din apropiere de Zwolle sau si de mai departe, daca aveti drum pe aici, la cumparaturi sau la plimbare dati de stire, poate ne vedem la o cafea samd.
Acu va las ca sunt rupta de somn, aseara ne-am intins la vorba cu niste prieteni pana pe la vreo 3 jumate dimineata si azi la 7 am luat-o de coada, du copii la cresa, fugi la munca... ma duc sa ma prabusesc in pat.

va pupam si pe curand

Muc cel mic, Sammy & nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,astazi am fost in Amsterdam la magazinul romanesc sa cumpar varza murata pentru sarmalute.La o macelarie am gasit in sfirsit si burta,am sa fac si o ciorbica de burta,mi-e o pofta..yami,yami..Tot in Amsterdam am descoperit un cafe bar " Micul Bucuresti ",ar fi misto sa ne intilnim acolo data viitoare.

O zi buna

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Wow,Anky, ce fain!Fain ca ai gasit varza, dar mai fain numele cafenelei si e fff buna ideea de a ne vedea acolo candva. E cam departe pt noi, dar daca stim din timp, sigur ajungem si acolo.
Nu mi-ai raspuns la remarca de mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetelor a fost fff frumos...suna interesant, eu vin in a'dam dar banuiesc ca fara copii vreti sa ne intalnim??!! danyce frumoase pozele cu alma...alina iti dau un pm, cat de curand...eu am si de lucru pana plecam pe 24 in romania, si nici in forma maxima nu sunt, cred ca incep sa simt ce vine vacanta

noi nu facem brad aici, il facem in bucuresti.

mai trec eu pe la subiect pana plec,

lena si freyozaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , tocmai v-am citit mesajele si sotul m-a intrebat curios daca e ceva scris si despre el si daca v-a placut sa ne intalnim . De-asemenea mi-a spus ca la o viitoare intalnire el vine doar cu conditia sa mai fie si alti barbati .
Multumesc Anky si Danyce pt. cuvintele adresate lui Mandy insa una e sa o vezi afara din casa si alta e sa fii aici cu ea .
Lena nu-i nimic astept pana ai timp .
Cat despre micul Bucuresti de-abia astept sa venim , de venit nu vin singura adica fara sot asa ca ... astept sa vad daca or sa vina si sotii dv.
Danyce pozele au iesit superbe , nu poti sa mi le trimitisi mie la adresa joehoe12@hotmail.com ? merci mult .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Alina, acum ma grabesc sa-i fac tortul soacrei pt ziua ei (e maine) ca Alma a adormit in sfarsit. Pozele le trimit poate diseara, iar daca nu reusesc azi, oricum o voi face weekendul asta. Imi dau seama ca nu e usor cu un copil mic, doar am si eu o domnisoara careia ii place sa faca boacane la greu, care e extrem de curioasa (ieri am blocat totul in casa:dulapuri, sertare...ca nu mai puteam sa fac geno-flexiuni non-stop; tot ieri i-am ascuns ghiveciul preferat in care scurma ca un exacavator cu ambele maini) si care rade la propriu de mine cand o cert (alaltaieri am strigat la ea pana am ragusit dupa ce a scos pamantul din ghiveci de vreo 10 ori si dupa ce tot de atatea ori l-am strans si am sters parchetul in zona aia si dupa ce ii facusem de 2 ori baie in 2 ore, dar domnisoara radea cu gura pana la urechi imediat ce ridicam vocea la ea). Azi mi-a plans de dimineata de la 7 pana acum (cred ca o maseluta care se tot anunta de cateva saptamani e cauza), de aceea fug sa fac acum ce mai pot ca nu stiu la ce sa ma astept cand se trezeste. Pupici,

Mergi la inceput