Aici, in Olanda (13)
Raspunsuri - Pagina 15
miana spune:
Danyce multumesc pt. cuvintele tale. Cu vaccinurile as vrea sa stiu marca lor. Este f. usor de aflat. Pe tabelul cu vaccinurile au pus probabil eticheta vacc. facut de fiecare data. Si noi am facut anti-hep., iar numele primului vacc. este Infanrix, prima data am scris eu gresit. Am citit ca in Riom. il fac f. multe mamici, numai ca ele il cumpara, ca cel gratuit este mai putin bun, zic ele. Asa ca eu m-am bucurat ca aici il faci platit de asig. insa vad ca la al 2-lea si al 3-lea au facut alta marca de vaccin. In ROM. au mers pe acelasi vaccin si ma intrebam de ce la noi au trecut pe un altul, insa nu am mai avut curajul sa intreb ca deja le disperasem cu alte intrebari.Am ajuns pana acolo sa ma gandesc ca poate s-au enervat si s-au gandit sa faca un vaccin mai prost. Imi spunea sotul ca unei colege i-au spus ca vaccinul facut acum 5 ani baietelului nu prea a fost asa de bun, ca acum poate sa faca bolile respective. De asta v-am intrebat si pe voi.
Numai bine
desprecopii spune:
Fetelor am o saltea de 140x200 -pentur pat dublu = de calitate - a fost folosita 2 ani. Daca are cineva nevoie - sa vina sa o ia de la noi. Noi am cumparat un pat cu tot cu saltea si nu avem ce sa facem cu ea.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Ancade spune:
jordan scrie "CONCERT DE MUZICA USOARA SI MUZICA POPULARA IN PRIMA ZI
A SFANTULUI PASTE 23 APRILIE 2006
IN LISSERBROEK (NOORD HOLLAND)
Stimati compatrioti Romani din Olanda,
Referitor la Concertul din Prima zi a Sfantului paste Ortodox
pentru Comunitatea Romaneasca din Olanda,din data de 23 Aprilie 2006 ,
doresc sa va comunic urmatoarele.
Ora de incepere: 16:00
Locatia unde se va tine Concertul este:
DE MEERKOET (Numele Salii)
Krabbescheerstraat 1
2165 XG Lisserbroek
Lisserbroek se afla in Gemeente Harlemmermeer (Noord Holland).
Intre Hoofddorp (10 minute de Aeroport si 20 de minute de Amsterdam)
si orasul Lisse.
Artistii invitati sant:
1.Domnul Laurentiu CAZAN
2.Duoul de Muzica Dance BAMBI
3.Ansamblul de Muzica Romaneasca SKYLARK (8 persoane)din Hoofddorp
sub conducerea muzicala a D-lui Prof.Dan Herford.
4.)Costul unui bilet este de €.10,00.(zece);ptr.copii exista o
reducere,adica costul unui bilet va fi de €.05,00 (cinci).
In incinta Salii exista un Bar unde se pot servi bauturi racoritoare
inainte de Spectacol si bauturi alcoolice dupa Spectacol.
In cazul in care exista Romani care doresc,conform traditiei,sa ciocneasca
un ou si sa manince o Pasca sau un Cozonac exista posibilitatea ca acestea sa fie
servite ,dupa terminarea spectacolului.
Pentru a fi mai explicit :
- cei care doresc sa aduca oua rosii,cozonac,pasca si chiar vin ,sant invitati sa faca
acest lucru cu multa placere.
Datorita faptului ca subsemnatul a inchiriat aceasta Sala de Concert,exista si un
contract referitor la inchirierea salii.
Este absolut necesar ca cei care doresc sa vina la spectacol sa se anunte si sa se inscrie
la urmatoarea adresa de E-mail:
concert@pan-pipe.com
Ultima data de inscriere va fi 17 Aprilie 2006 ;in cazul cand numarul celor inscrisi
nu va fi suficient ,atunci i-mi voi rezerva dreptul de a anula acest spectacol.
Sper din toata inima aceasta si in numele artistilor, ca vor fi destui de multi Romani si
Olandezi care doresc acest Spectacol.
Cu deosebita stima si respect si deasemeni salutari sincere si prietenesti,
Laurentiu CAZAN ,Duo-ul de fete BAMBI ,Ansamblul de muzica Romaneasca SKYLARK si
Dan Herford
Informatii suplimentare la:
concert@pan-pipe.com
Alina Maria spune:
Ancade sarumana pt. informatie . Mie mi-ar face mare placere sa merg acolo , o sa vorbesc cu sotul si sper sa va intalnesc si eu acolo pe voi .
Eu cred ca o sa fie super frumos .
Va mai scriu mai tarziu acum am mancarea pe foc .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Alina Maria spune:
Pai mai fetelor iar ati disparut , haideti repede sa vedeti mesajul lui Ancade , nu-i asa ca e super ? va rog sa-mi spuneti ca veniti , pleaseee .
Pana una alta noi mergem la Center Parcs , De emmhof , mergem la inot ca au bazin inchis cu superba natura si o temperatura subtropicala , ce mai de abia astept ca mie asa dor de caldura de numai pot .
Eu propun pt. inspre vara sa mergem la cafeneaua aia romaneasca din Amsterdam , o.k. ?
Haideti care vreti care puteti .
Ancade spune:
Alina, eu doar am postat anuntul crezand ca poate intereseaza pe cineva;l-am gasit la stiri pe un site al romanilor din Olanda;insa noi nu venim; avem atatea de facut in casa, plus ca cu copiii mi-am propus sa nu mai plec nicaieri;sapt trecuta a fost ziua mea si am decis sa mergem in Germania sa serbam; a fost un cosmar si drumul pana acolo(300km)si statul acolo propriu zis; Miruna e anti stat pe scaun in masina si a urlat tot drumul;de fapt urla din orice nu-i convine si nu se opreste pana nu capata ce vrea;nu vrea sa fie tinuta de mana (merge de vreo 6 saptamani);acum are 1 an si 1 luna.Fuge peste tot , daca uit usa deschisa e afara indiferent ca ploua sau nu.Ii tot ies masele si noptile urla de nu mai poate;cred ca mai sunt vreo 4 dinti/masele sa-i iasa si terminam sper cu calvarul.
Weekend placut,
Anca
Alina Maria spune:
Da Ancade stiam ca tu doar ai trasmis mesajul , oricum multumim ca altfel nu aflam eu .
Cat o priveste pe Miruna nu pot sa spun decat WOW asa multi dintisori are ? noi avem doar 4 si suntem mai mari , deci Mandy are aproape 15 luni si nici nu merge . In masina ii place la nebunie deci noi nu prea avem probleme cu ea si totusi nu o iau la concert cu mine . Asa ca daca poti las-o cu altcineva si vino , ma rog faci cum vrei dar mie una mi-ar face placere sa te vad .
Si restu veniti ?
bart spune:
Buna fetele,
Am si eu o rugaminte.
In curand ne mutam in casa noua si trebuie sa renovam bai, toalete, bucataria etc. Adica e de dat jos/pus gresie, faianta, vana, toaletele, mobila de bucatarie.
Aveti cunostinta de cineva (din Ro sau de aici) care se pricepe la chestii din astea, e de incredere si nu e f. scump ?
(de lucru ar fi pt. 1-2 pers aprox. 2-3 sapt).
Bineinteles, orice tips & tricks sunt binevenite.
Cu multumiri,
Marton
danyce spune:
Alina, eu tare m-as duce la concert, dar al meu sot nu va fi acasa si nici nu-mi iau permisul de conducere pana atunci.
Ancade, pai e rapida Miruna ta si cu dintii si cu plimbarile. Si Alma fuge acum peste tot si iese si ea afara (deschide usa dinspre gradina cand nu e inchisa cu cheia) indiferent de vreme si e destul de alergat dupa (te inteleg).La capitolul dinti, noi suntem mai codase decat voi pt ca Alma are doar 6 dinti si 2 masele, desi am impresia uneori ca i-ar fi umflata toata gingia (acum ori ii vor iesi restul dintilor si toate maselele urmatoare ca ciupercile dupa ploaie, ori sunt eu paranoia).
Din fericire, Almei ii place mult sa plecam la plimbare si cand facem calatorii mai lungi fie doarme mai mult in scaunul de masina, fie admira peisajele si/sau canta "papupap" (adica "pu-pu-pu", cum face pupaza) sau "talala" (tra-la-la).Daca mai cantam si noi cu ea, atunci e veselie totala.Doar cu trenul nu ma mai incumet sa merg cu ea pe distante lungi ca nu are rabdare sa stea intr-un loc (nu o face nici pe tricicleta).
Bart, imi pare rau ca nu te pot ajuta pt ca la noi au rezolvat toata treaba asta socrul+sotul+doi prieteni.Eu m-am ocupat de alte treburi (zugravit pereti, vopsit usi, geamuri, unele dulapuri si decorat vasele plantelor).Pot doar sa-ti recomand sa cumperi gresie si faianta din Germania in cazul in care nu ai facut-o inca. Raportul pret/calitate e mai bun si poti sa alegi intre mai multe modele. O sa-l intreb pe sotul meu care e numele firmei daca te intereseaza.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73136" target="_blank">14
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6