Aici, in Olanda (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Alina Maria spune:
La multi ani Anca si Bianca , acum am venit din vacata de la sky si m-am grabit sa iti spun ca din pacate nu putem veni maine , suntem terminati cu vacanta asta .
Pe de o parte a fost frumos pe de alta parte nu . Zapada si ski-atul si Mandy au fost o.k. insa familia sotului mai ales copii au fost jale , galagie mult pland , agitatie certuri , etc. am zis ca nu mai mergem niciodata cu ei nicaieri .
Am venit mai obositi decat atunci cand am plecat , noroc ca zapada ne-a mai inveselit si vinul fiert .
Anca inca odata La multi ani si petrecere frumoasa maine cu fetele .
Va pupam pe toate !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
genusa spune:
Buna tuturor celor care traiesc in Olanda!
Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu informatii despre orasul Heijen.
Sotul meu trebuie sa mearga la un seminar acolo si nu stiu daca sa mergem si noi(eu si fetita de 2 ani) cu el-am avea cazarea si transportul asigurat.Spuneti-mi ce fel de loc este,stiti ceva despre acest oras?
Dupa acest seminar am avea si o saptamana libera cand am putea sa mergem undeva in vacanta-puteti sa ne recomandati ceva frumos si linistit(poate la mare)si sa nu fie prea departe(1-2ore de mers cu masina)-chiar daca nu este in Olanda.
seminarul va avea loc in iunie dar trebuie sa dam un raspuns cat de curand.
multumim anticipat si numai bine la toata lumea,
danyce spune:
Genusa, eu stiu despre Heijen ca e un satulet din provincia Limburg.Mai multe nu stiu.
A propos de o vacanta, pai asta se poate face la Marea Nordului (cea mai cunoscuta statiune e Scheveningen), distantele nu-s foarte mari in Olanda (in cam 4 ore strabati Olanda de la un capat la altul si ma refer in lungime).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Sau poti cauta ceva in Zeeland, tot la mare.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
genusa spune:
Multumesc mult,Danyce!
Sunt putin ingrijorata sa aflu ca este un sat...Poate sa fie ceva dragut,linistit(nu am nimic impotriva satelor chiar imi plac) dar daca vremea nu tine cu noi si ploua nu stiu ce o sa fac cu fetita doar in hotel.Si oare ce conditii de cazare or avea(asta e o intrebare la care imi dau seama ca nu prea am sanse sa primesc raspunsuri dar ma intreb si eu singura)?
Despre vacanta suna foarte bine ca destinatie Marea Nordului-nu este racoare in iunie?
Si cam cat costa o vacanta de o saptamana?
Multumim,
Numai bine,
carmita_baby spune:
Salut fetele, am si eu o intrebare pentru voi. Ati dat cumva testul de 'Maatschappij orientatie' si daca da, cam care e gradul de dificultate si cum se prezinta? Adica este grila?
Multumesc
Mello motanelul iubit
anky spune:
Eu am dat testul acum opt ani si nu a fost greu deloc,acum nu stiu cum se prezinta.Daca bine imi aduc aminte era test grila.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
scumpi spune:
Eu am dat testul in 2003 si imi aduc aminte ca era pe calculator. Erau mai multe subiecte din care trebuia sa alegi(ex: eu am avut basistoets, kinderen,vrije tijd), erau si imagini la fiecare intrebare si raspunsul il alegeai din cele 3 sau 4 optiuni. Nu a fost greu deloc, nu trebuie sa-ti faci griji.
scumpi spune:
Fetele, am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Daca ne casatorim in Olanda la primarie, in cat timp trebuie sa anuntam casatoria in Romania? Cum se procedeaza, trebuie sa mergem in Romania cu certificatul de casatorie sau doar aici la ambasada?
Multumesc anticipat
carmita_baby spune:
Multumesc pentru raspunsuri Voiam sa am idee cum e.
Scumpi din cate stiu eu trebuie sa faci transcrierea in termen de 6 luni de la data casatoriei, in caz contrar platesti o amenda de vreun milion. Asa citisem eu pe un afis la primarie. Insa ai nevoie de certificatul original de casatorie (care in Olanda nu se da) pentru ca altfel exista riscul de a nu ti se face transcrierea.Acum nu stiu daca poti folosi trouwboekje, ca asta e originala, eu cel putin nu am incercat. De la primaria din Olanda mi-au dat o copie dupa certificatul de casatorie si un certificat international(nu originalul).
Daca vrei sa iei numele sotului suna intai la ambasada, ca sa dati acolo o declaratie ca vrei numele lui. Mie asa mi-a zis o tipa care lucreaza acolo, ca ar fi trebuit sa ma duc la ei intai. Stii ca in Olanda sotia isi pastreaza numele de domnisoara.
In general transcrierea in Romania dureaza in jur de o luna. La Ambasada cred ca dureaza mai mult, da nu stiu exact cat.
Mello motanelul iubit