Aici, in Olanda (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmita baby,imi pare rau,eu nu cunosc pentru ca nu am avut nevoie.Poate intrebi la Ambasada romana la Haga,poate stiu ei.

O zi buna

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multam Anky las` ca ma descurc eu ca doar`s fata mare nu?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor,nu mai ziceti nimic?.Tare ocupate mai sinteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Fetelor, va rog mult, cum se spune 'exudat faringian' in olandeza? merg in seara asta la dr si am nevoie sa-l intreb

va multumesc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by an-k

Fetelor, va rog mult, cum se spune 'exudat faringian' in olandeza? merg in seara asta la dr si am nevoie sa-l intreb

va multumesc

anca se zice "farynx afscheiding" aproximativ, perfect medical nu stiu, dar asa se traduce...vazui cam tarziu, acu cred ca esti la doctor, sanatate multa!!

anky eu nu mai zic nimik ca nu fac ceva iesit din comun, chestii normale, voi ce mai ziceti?? abia astept sa ne vedem din nou
ah, t-rex a intrat in faza de adormit numa cu mami de-mi vine sa ma sui pe pereti, dar deh, riscurile meseriei de mama.
in rest, scris pe computer, jucat cu fii mea, alea-alea...computerul imi mananca okii si viatza...auziti are careva desktop cu plasma, aveti idee de unde sa-mi iau unul mai iefetin, oferte, ceva...sarumana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Lena multumesc din suflet, am citit kiar inainte sa plec si mesajul era aici, i-as fi explicat io si 'cu cuvintele mele', dar asa a fost mult mai simplu

Mergi la inceput

Lena,ce mai faci,noi o tinem tot intr-o veselie,am sarbatorit ziua Biancai,am facut 2TORTURIde ziua ei si o sa mai fac unul weekendul viitor.
Lena,va asteptam atunci Duminica
Danyce,tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muc cel mic spune:

seara buna fetelor

in primul rand ferlicitari pentru Mandy si Bianca, sa va traiasca mari, frumoase si istete.
Eu am fost cam innactiva in ultima vreme.. stres la munca si agitatie mare... si sunt intr-una moarta de oboseala asa ca nu am mai avut luxul sa ma perind pe net... ca picul de energie pe care-l mai am il consum cu copilasii (cum adica cacofonie ?!?)
Am ajuns sa ma intreb daca nu cumva ma paste un burn out de toata frumusetea...

Anca va uram petrecere frumoasa duminica si multumim de invitatie. Noi nu putem veni dar va uram sa petreceti fain si sa va distrati si pentru noi...

Acum va las si sper sa revin curand. Pana atunci mii de ganduri bune din Zwolle, atat pentru copilasi cat si pentru mamici si tatici.

Muc cel mic, Sammy & Nadya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anca (Anky),!Sa ai parte numai de bucurii alaturi de copilasii tai minunati si de Bastiaan.
Ne vedem maine!
Mai multe nu pot scrie ca a pus Alma stapanire pe mouse si imi da si peste maini

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Anky sa-ti traiasca copila cea cuminte si frumoasa, si tu la fel ...ne vedem maine, numai sa-mi dai un pm cu adresa ceva, sau te sun eu daca nu, astaseara...pe la 19:00, sa zicem, sper sa nu fie o ora prea nepotrivita...sper ca vine si Alina, caci Dana vad ca vine...pupici si ne auzim!!

p.s. si eu tot pe fuga, am avut inivitati si timp nu prea, plus fii mea care nu mai vrea sa adoarma seara decat cu circ vreo ora, de simt ca innebunesc !!

Mergi la inceput