Sala fitness femei in Constanta

Sala fitness femei in Constanta | Autor: luciaro

Link direct la acest mesaj

Buna,

Intrebare pt fetele din Constanta: merge cineva la o sala de fitness care sa fie numai pt femei? Daca da, unde, ce preturi sunt, cam ce conditii sunt pe acolo (au instructor care se ocupa de tine, etc)?

Si inca ceva: se mai poate face inot in conditii decente si in alta parte in afara de Iaki?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pe mine m-ar interesa partea de masaj cam unde se poate face si ce preturi se practica.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady79 spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul mai ales ca sunt nou-sosita in cta. Si unde este acesta sala Sillhouette?
Ma mai intereseaza daca a fost cineva la Diva Center? Am un fluturas publicitar mai vechi si preturile sunt f bune (banuiesc ca nu mai sunt de actualitate). Este pe strada Calarasi..... cam pe unde vine asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

De fapt Diva Center este in zona Capitol, chiar la intersectia Tomis cu Calarasi este o cladire mai veche, unde este si ING Bank (inainte de intersectia mare de la capitol, cum vii pe bd. Tomis de la Dacia spre centru).

Tatiana, deci la Silhouette vin numai fete? Si chiar nu au pe nimeni pt fitness (un instructor), macar primele ore sa-ti arate ce si cum cu aparatele? Eu, din motive medicale, nu pot face aerobic, dar la aparate am voie.

Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare fetelor din Constanta!
Am vazut ca sunteti interesate de masaj ,etc.
Cu draga inima va recomand un centru adevarat de slabit , tratare celulita ,tonifiere sani ,fese ,coapse ,lifting facial non-chirurgical ,cam tot ce inseamna remodelare corporala ,slabire ,si Masaj profesional.
Si ca sa aveti incredere in ceea ce va recomand ,adaug ca acest centru imi apartine ,se afla in centru ,vis-a vis de terasa Beta si Liceul Mircea ,se numeste ALY'S SALON.
Ce gasiti in acest centru:
Masaj anticelulitic ,de relaxare ,de tonifiere ,reflexoterapie;
Tratare celulita ,slabire intensiva zonala ( abdomen ,talei, falncuri ,coapse intern si extern ), tonifiere sani ,fese ,coapse,modelare sani ,fese ,coapse,plus multe altele.
Preturile sunt cele mai mici din oras ,si totul se desfasoara intr-un mediu placut si deosebit.Personalul este calificat si profesionist.
Pe langa serviciile de slabit si remodelare ,exista si partea de infrumusetare si anume : cosmetica ,coafor,manichiura,etc.
Va astept ...pentru informatii suplimentare ,pentru cele interesate ,imi puteti scrie pe privat !
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady79 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor. De fapt am gasit Diva Center si am inceput deja un pachet de programe recomandat de ei in urma unui control. O sa va tin la curent cu rezultatele.

In legatura cu salile Silhouette o sa ma interesez mai amanuntit pt ca nu stiu unde sunt strazile de care zici .
Dar ati auzit de vreo sala unde sa se faca tae-bo ca lumea?Pentru ca, facut ca lumea, da cele mai bune rezultate, mult mai bune decat aerobicul sau fitnessul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Buna ziua si LA MULTI ANI!

Am readus in atentia voastra acest subiect pentru ca vreau si si eu sa incep sa merg la sala, am de dat jos o burtica Poate veniti voi cu sugestii si informatii detaliate, despre ce sali ati frecventat/ frecventati acum, preturi abonament etc.

Ma intereseaza in mod special daca stiti ceva de centrul de fitness de la Brick.

Astept mesajele voastre :)

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Am gasit site`ul celor de la sala Brick: http://www.sangym-brick.ro

A fost cineva la ei? Cum e?

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

La sala Brick am fost eu in vara.Am dat pe un abonam nelimitat(orice ora chiar si in weekend: aerobic + fitness + sauna) 900 mii+50.000 pt cardul de acces.Aparate aui multe,,si la parter si la etaj,,, instructori care te ajuta, pt 100.000lei in plus /zi(parca) ai instructorul personal care te supravegheaza etc, au ore unde faci dans sportiv(este acelasi ca cel pe care il vedem la Dansez pt tine-protv,aceleasi tipuri d dans) am facut si eu 1 ora.
Despre aerobic ce sa zic,,, sunt un pic cam dezamagita,,, una lucreaza tare,repede ,,,are programul ei iar cele noi venite trebuie sa se adapteze din mers.Cealalta e oki.
In aceasta sala de fortza sunt si barbati.
Acum depinde si de instructori,,, eu am mai mers si in alte 2 locuri unde am f mult mai incantata dar mutandu-ma imi vine f greu sa ajung pana acolo.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

ptr fitness se merita sa mergi la brick,dar pt aerobic nu prea.Au sala mica si f multe fete,nici nu ai loc sa te misti.Sunt 2 tipe instructor.Una din ele cam nebunatica,,, am prin vreo 2-3 ore de step cu ea,,are sincronul ei,,,pe muzica etc,,, si pe ala trebuie sa il faci,,totul se desfasoara cat mai repede iar cele noi,,, cam stau pe bara.
Prima oara cand am fost la aerobic,am facut pe bld.mamaia vizavi de spitalul militar,,e in incinta unui hotel mare,nu mai stiu cum se numeste.Sala mititica dar veneau numai femei si era doar pt aerobic nu si fitness.In schimb mi-au placut f mult instructorii(fete) faceau totul cu calm,,exercitiile erau grele dar le faceam in ritm lent si dc una din noi nu stia sau nu le facea corect primea ajutor.Scopul era sa stim sa facem exercitiile corect nu sa topaim pe steppare.
A2a sala unde am fost dar era cam departe de mine este in cladirea aceea de pe stefan cel mare vizavi de magazinul tomis.Daca urci la ultimul etaj (la KFC) chiar vezi pe geam fetele cum lucreaza.
Si acolo mi-a placut ,era o tipa-instructor,f tanara care te "rupea" ieseai transpirata de acolo,facea tae-bo foarte bine.Acum am inteles ca s-a mutat la alta sala pe Burada(strada cu cimitirul de la Casa de Cultura).
Cam astea sunt parerile m,ele despre salile de aerobic/fitness.
Peste 2 luni vreau sa reincep si stau in dubii unde sa ma duc.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzubiszu spune:

as dori mai multe informatii despre Aly's Salon, tarife, daca se fac si abonamente

Mergi la inceput