accident auto

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumim pentru gindurile voastre bune!...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

kiwwy, babygirl va doresc sa treceti cat mai usor peste aceste situatii si fara urmari. Carmenp m-am speriat de ce am citit despre sora ta... eu credeam ca numai cei cu experienta fac asa greseli.. of doamne!

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amihaela78 spune:

kiwwwy, acu totul e ok? la cat a ajuns spitalizarea?...oare veti face fatza acestei sume...?!! stiu ca suferiti si suportati cu greu socul, e normal,....dar ganditi-va si la persoana care poate nu va mai putea merge niciodata, chiar daca este vinovata. Acu in fatza unei asemenea probleme e bine sa ne gandim si la cei care au vina(chiar daca tu ziceai ca el isi alegea masina dupa viteza...marca ...etc, nefiind inca indetificat ...cum se stie acest lucru??!!!),.....cu timpul se va uita totul , nu insa si victima...asta daca va mai trai. ....multa incredere si speranta!!!!....viatza e plina de incercari....important sa stim sa le infruntam si sa nu ne gandim doar la sine si la cei dragi....ci si la cei din jur....(victima accidentata)......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Adica dupa ce face rau acestor soferi, care sunt nevinovati,care si ei au familii care sufera enorm odata cu ei, sa te gandesti la cei care provoaca accidentele, vai saracutii.
Deci pana la urma tot noi soferii suntem de vana, ca pietonii trec prin locuri nepermise si noi ii lovim, din vina LOR.
Deci sa imi fie mila de persoanele care isi fac singure necazul, ba mai ne fac si noua necazuri, cheltuieli, pierderi de timp si nervi, precum si reprosurile si amenintarile pe care le suportam din partea famiilor lor.
Mi se pare absurd ce zici, ori nu esti soferi, si nu stii de cati trebuie sa ai grija pe drum.
Scuze, dar mi se pare putin absurd cea ce spui.Adica daca baba nu se gandete ca poata sa ramana intr-un carucior cu rotile, sa ma autoculp eu o viata intreaga, fara sa fii avut nici o vina

Mergi la inceput

Dar ei nu se gandesc cand se arunca in fata masinii, ca pot distruge o familie, ca pot lasa copii pe drumuri, ca pot nenorocii oameni, care nu au nici o vina.
Spun inca o data ca e absurd acest lucru.Nu zice nimeni ca nu te gandesti si la ei, dar sincera nu mi-e mila deloc de aceste persoane.
Daca ai fi sofer, nu ai vorbi asa usor.Ia masina si fa 1 km si vezi cati nebuni sunt pe drumuri,care nenorocesc oameni nevinovati si pana la urma tot saraci de ei
Cand am fost in Romania nu imi venea sa cred.Oameni care treceau pe rosu, masini care depaseau pe interzis si prin locuri fara vizibilitate sau pe linie continua, oamenii acestia care provoaca accidentele, ca ei au masini" tari si cu putere" si trebuie sa arate de ce in stare masina lui,distrug casnicii, vieti, sperante, vise, impliniri si realizari, si sa ne gandim la ei, ca vai saracii
Ce spitalizare sa plateasca kiwi, eu i-as cere bani pentru reparatii la masina.Nu sunt rea, si Doamane apara-ma si pe mine si pe toti soferii, dar mi se pare absurd.
Sper sa nu aruncati cu rosii, dar nu m-am putut abtine, mai ales ca stiu situatiile prin care trec fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Draga Olim,iti dau perfecta dreptate,din pacate asa este in Romania.Pietonii trec prin locuri nepermise,pur si simplu,se arunca in fata masinii fara sa se mai uite in stanga-dreapta,trec precum boii.Macar daca ar avea baston alb in mana,ca tu din masina sa poti opri in siguranta,sa nu ii nenorocesti viata si totodata ti-o nenorocesti tie si familiei tale..
Dintre toate fiintele de pe pamant,noi am fost inzestrati cu inteligenta,cu gandire.De ce oare nu ne folosim capul inainte pt. a preveni eventualele nenorociri? Nu este corect:adica tu iti vezi de drum linistit,sofezi,iar in fata ta sare un tampit beat,pe care nu il poti evita,si dupa toate acestea,pe tine te condamna politia,ca vezi-Doamne,nu ai oprit!!explicati-mi voi,soferilor cum ai fi putut de fapt sa il eviti?aruncandu-te tu pe contrasens,sa te tamponezi de altii,sa produci nenorociri si mai mari?Pur si simplu Nu l-a vazut din timp,altfel oprea.Era pe trotuar si...s-a ARUNCAT!
Si nu inteleg ce este cu aceasta lege stupida:adica altii sa profite de faptul ca:O!,ma arunc in fata unei masini,iau niste bani foarte frumosi de pe urma celui"in culpa",asa pt.linistea mea,oricum asigurarile imi sunt/imi vor fi platite,politia va face ancheta,poate se va ajunge si la proces in instanta,cer daune morale ca doar nu mi-am fracturat picioarele si soldul degeaba!,si la naiba cu atata stupiditate si cretinitate,Doamne,ce fel de oameni suntem??
Normal ca imi este mila pentru victima,imi pare sincer rau pentru ea.Sa dea Dumnezeu sa isi revina...dar imi doresc din suflet sa am liniste in familie,sa am sarbatori in pace.Mai mult imi pasa de sotul meu,pe care il vad zilnic cum se consuma,eu odata cu el.Vad cum se degradeaza familia mea.Si pentru ce??

Am fost ieri in vizita la spital.Este mult mai bine decat data trecuta.Am vorbit cu medicul de garda,inca nu a venit nimeni sa il identifice,a spus ca isi va reveni in cateva zile,sper.Avea barba deja,era neingrijit.Infirmiera a spus daca pot eu sa ii aduc de mancare si lama pentru ca sa il rada ca nu are pe nimeni.Nu stiu daca este bine sa ma implic atat,in tara asta orice fapta buna poate fi considerata ceva suspect,impotriva ta.Victima se uita fix la mine,eu cred ca aude tot ce ii spun,isi misca mainile,se uita foarte mirat cand il intrebam cum il cheama si daca stie de ce e in spital.
Sincer i-as aduce tot ce are nevoie,dar eu stiu la ce sa ma astept?
Amihaela,spitalizarea/zi la terapie intensiva este de 3000000/zi.
daca o vom plati noi ramane de vazut.Unii spun ca trebuie platita mai ales ca victima nu are pe nimeni,chiar daca esti considerat nevinovat.Cand victima isi va reveni,iti va plati inapoi ,daca instanta considera ca esti nevinovat,bineinteles,toate acestea doar daca se ajunge la proces .
Voi ce ma sfatuiti?sa ii duc de mancare ,lama de ras si scutece?sau mai bine sa renunt la idee?Cu siguranta ,un gest nobil ar conta il alta tara,nu aici.

Stiti ce nu inteleg eu?de ce politia ii mai retine carnetul de conducere sotului meu,daca tot este considerat nevinovat?
Poate sofa,are dovada...dar carnetul cand il va primi?

Un sfat pentru soferii din aceasta tara frumoasa :aveti grija mare cum circulati,sa nu va lase cel de sus sa treceti prin asa ceva niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cezara, dar nu au mincare de la spital? si atunci de ce sa-i duci tu? sincer, atita vreme cit mincarea o are asigurata de acolo, i-as duce o lama de ras si niste scutece, dar daca nu vrei sa te implici direct tu atunci da-i-le altcuiva sa i le duca... despre carnet banuiesc ca pina la solutionarea cazului i-l retine... bafta.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Voi ce ma sfatuiti?sa ii duc de mancare ,lama de ras si scutece?sau mai bine sa renunt la idee?Cu siguranta ,un gest nobil ar conta il alta tara,nu aici.

Cezara, du-i mai bine tot ce are nevoie. Conteaza si tara unde se face gestul nobil, dar mai mult conteaza acolo sus, la Doamne Doamne

Va doresc sa va reveniti cat mai repede. Si eu sofez, prin Bucuresti, si m-a cam luat groaza citind mesajul tau.. ohhh, Doamne, ce de oameni iresponsabili....

Mergi la inceput

Draga kiwwy, eru nu zic sa nu ii duci mancare, dar atunci de ce costa 3.000.000 spitalizarea pe zi?Adica in pretul asta nu intra si mancarea?
Iar daca platesti tu spitalizarea, asteapta sa iti dea banii inapoi acest om.Eu cred ca nu trebuie sa platesti nimic, mai ales daca sotul e declarat nevinovat.Asta nu e problema voastra de unde scoate acest om banii.E normal ca medicii sa va presioneze, deoarece acest om nu are posibilitatea sa plateasca, si cum cineva trebuie sa o faca, v-au ales pe voi.Vorbeste toate aceste lucruri cu avocatul si nu da nici un ban la nimeni, deoarece nu ai nici o obligatie.
Destule cheltuieli aveti voi cu ale voastre.
Multa bafta si o saptamana buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Mancare au la spital,chiar nu inteleg de ce a spus sa ii duc de mancare,poate ei nu fac mancare pt.regim.Mi-a spus sa ii aduc supa,ceai,scutece si lame de ras.
Aceste lucruri am sa i le duc,nu pt.ca as fi obligata,dar ma gandesc la bietul om.Of,iar ma apuca plansul.Mi-e asa frica sa sofez,sa nu patesc si eu la fel,niciodata nu m-am gandit cat de iresponsabili sunt oamenii,dar acum ca am aflat,mi-e groaza.Ce poate sa ajunga un om din cauza unei masini...Sunt foarte trista,nici nu pot sa mai scriu.As vrea sa fiu mai dura sa nu ma impresioneze atata tristete din jurul meu.Imi doresc din suflet ca acel om sa isi revina,sa fie bine,pt.ca nu as putea sa suport sa il am pe constiinta o viata intreaga.Daca este sarac,cum am mai scris:il voi ajuta atat cat pot.eu daca vad un om sarac pe strada,care stiu ca nu are unde sta,ce manca ii dau bani,ii dau haine,uneori chiar de mancare.
Si am sa il ajut si pe acest om.

Mergi la inceput