accident auto

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Kiwwy,imi pare foarte rau de ce i s-a intamplat sotului tau.nu-ti ramane decat sa fii alaturi de el si sa aveti incredere in dumnezeu ca totul va fi bine! si eu am trecut prin ceva similar acum doi ani.eu eram la volan si aveam in masina doi prieteni.am sarit de pe carosabil si m-am rasturnat de trei ori.nu pot sa-ti explic cam cum a fost pt ca nici nu vreau sa ma mai gandesc.prietenii mei nu au depus plangere dar politia mi-a trimis dosarul mai departe,fara ca sa ma anunte macar(era intru-un satuc).eu am putut sa demonstrez ca nu a fost vina mea,chiar dc cel din cuza caruia s-a intamplat toata nenorocirea nici macar nu a oprit sa vada dc am murit sau nu!!!si-a continuuat drumul linistit!!!
Intamplarea este ca eu am terminat dreptul anul trecut si am stiut exact ce si cum sa zic in apararea mea!
Ceea ce vreau sa-ti zic este ca sotuk tau NU este obligat sa plateasca nici o spitalizare atat timp cat este nevinovat (dc dovedeste ca avea viteza regulamentara).Idiferent de ceea ce zic doctorii care vazand ca nu se intereseaza nimeni de accidentat se vad in situatia in care nu va plati nimeni si incearca sa va faca pe voi sa platiti!!

iti doresc mult succes si sper ca totul sa se rezolve ce bine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Sper sa nu se supere nimeni dar am sa incerc sa-i raspund si lui babygirltot aici.

Situatia ta din pdv juridic nu e asa grava ca a lui kiwwy.Dc femeia va putea merge dupa operatie.
Daca s-a constatat ca a fost culpa comuna inseamna ca sotul tau v-a trebui sa plateasca spitalizarea iar femeia aceea ar trebui sa va dea despagubiri materiale.Ea ar putea sa ceara la iesirea din spital ca voi sa ii platiti un anume tratament dc va avea nevoie,dar nu poate sa va ceara daune morale pentru ca vina ii apartine si ei.
Cat despre partea cu santajul si cu amenintarile......mai nou se accepta si la noi probe constand in inregistrari audio.Deci incearca sa inregistrezi anumite conversatii ce includ amenintari ,iar dc familia doamnei va va actiona in judecata nu vor avea sub nici o forma sorti de izbanda.
Dc totusi tu si sotul tau vreti sa le dati o suma de bani,faceti-o doar in fata notarului..si ca un sfat.....ati putea sa aduceti notarul la spital si sa puneti sa semneze inainte sa ajunga acasa,unde ar putea sa faca socoteli peste socoteli si cine stie ce sa va ceara!!!
Nu cred ca este o idee buna ca sotul tau sa se intalneasca cu fii aceei femei .de cate ori este sunat,sa le vorbeasca politicos si sa le spuna ca dc doresc sa discute,o va face doar in fata avocatului.nu cred ca vor fi de acord.

Numai bine va doresc si mult curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Andreea,iti multumesc pentru mesaje,si nu ma supar deloc daca cei care sunt in masura sa raspunda o fac nu doar pentru mine.Stiu ca este cumplit sa povestesti cuiva despre nenorocirile care ti se pot intampla in masina,la volan.De aceia apreciez foarte mult persoanele care au scris si cer sfaturi.Eu intotdeauna va cer voua sfatul,pentru ca voi sunteti corecti,si ajutati pe toata lumea.
M-am interesat si intradevar sotul meu NU trebuie sa plateasca spitalizarea victimei,pentru ca Nu este vinovat de nefericitul accident.Cineva scria din Cluj ca ar trebui sa plateasca victima parbrizul si reparatiile masinii,nici pretentia aceasta nu o am.Acel om nu are pe nimeni,de unde ar putea el plati?
Vesti nu mai am deocamdata despre accidentat.
Carmen,imi pare foarte rau pentru sora ta.Viata e nedreapta intotdeauna.Cum a scris Olim,este bine ca ea traieste.
Olim,iti multumesc din suflet ca te implici,sa stii ca ma ajuta foarte mult felul cum imi scrii
Imi amintesc ziua cand sotul meu a avut accidentul:
eram pe strada cu cel mic,il plimbam cu caruciorul.Sotul meu a plecat cu baietelul cel mare(Leon) la karate,urma sa plece de acolo la parintii sai,la intoarcere am primit un telefon necunoscut -era sotul meu care mi-a spus ca a avut accident si sa ii dau un nr.de tel.din mobilul sau.Eram cam la 2 km.de casa ,am fugit,pana acasa nu m-am oprit.Insa pe drum am vazut Smurd-ul si am stiut ca era victima sotului meu in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma bucur tare mult pentu tine.Ai vazut ca toate sau rezolvat cu bine.Ma bucur tare mult pentru voi, pentru amandoi.
Cu timpul totul isi va reveni la normal.
Sa ai un sfarsit de saptamana placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Dragelor Cezara,Babygirl
nu mai fiti asa de speriate culpa sotilor vostri este ...mica.Sint altii care au facut mult mai mult rau,la voi nu e cazul.Sigur,socul e mare,dar trebuie sa treceti peste el deoarece acum sotii vostri au nevoie de tot sprijinul si tot suportul vostru.Exact cum am scris in mesajul anterior:nici un ban pina nu vorbiti cu un avocat!De obicei,cind se-ntimpla asa ceva 99% apar profitorii care vor sa stoarca bani cit de multi sub pretextul ca,vai!,era sa moara!si departe de ei grija pt respectivul membru al familiei.Sa nu credeti ca vorbesc asa usor pt ca nu am habar de situatie.Sotul meu era sa spulbere o caruta nesemnalizata plina de rromi.Avea in masina 9 oameni.Sa nu va spun prin ce-am trecut.Conduce de18 ani si,de fiecare data cind pleaca la drum,pe mine ma calca nevoia,dar m-am obisnuit.
Carmen nu stii cit de rau imi pare pt voi!Rugati-va si uniti-va pt ca sora ta are nevoie de sprijinul tuturor celor din jur.Viata e atit de dura in lectiile care ni le da,incit....Trebuie sa rezistati de dragul ei!

Va doresc sanatate,nervi tari si mult,mult optimism.
,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noemi, in astfel de momente nimic nu mai conteaza decit ca ea traieste si, slava domnului, merge pe picioarele ei! in rest, asa a fost sa fie si ce-o fi, o fi...in ideea asta am si postat raspunsul.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Carmen,
eu sint cam laconica in exprimare si nu tare-mi place sa scriu pt ca sint lenta la tastatura.Ce vroiam eu de fapt sa scriu:da,e adevarat ca e in viata,dar sa stii ca de multe ori nu este totuna.Ea de fapt trebuie sa invete sa traiasca,impacata cu ea insasi,sa accepte ca viata ei a intrat pe un alt fagas,nu cel cu care era obisnuita .Sa ACCEPTE.Aici are nevoie de tot sprijinul care i se poate da.Scuze daca ma bag prea tare,nu asta era intentia mea.

,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

carmenp, un gand de incurajare pt intreaga familie. va doresc sa treceti impreuna, cu cat mai putin zbucium, prin aceasta experienta.

noi inca asteptam...n-au mai sunat. sotul meu se gandeste ca au fost la politie cu un avocat si s-au linistit, prezentandu-li-se situatia..probabil ca au aflat ca e culpa comuna si acum privest altfel intreaga situatie. sau poate doar ne amagim noi. sa vedem. luni se pare ca o externeaza. nu stiu ce sa facem, daca e bine sau nu sa mergem duminica la ea la spital. speram sa nu dam nas in nas cu fiii.

EmAdina

0-4luni 5-6luni

Mergi la inceput

Babygirl, o sa vezi ca pana la urma se va rezolva totul cu bine.Eu cred ca ar fii bine sa mergeti duminica la spital, asa o sa vada ca va interesati pentru ea, si poate asta ar ajuta mult situatiei voastre.
Oricum sa aveti grija daca mergeti, si sa evitati cat puteti sa ramaneti singuri cu fii ei, caci nu se stie niciodata.
O duminica placuta va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Babygirl, o sa vezi ca pana la urma se va rezolva totul cu bine.Eu cred ca ar fii bine sa mergeti duminica la spital, asa o sa vada ca va interesati pentru ea, si poate asta ar ajuta mult situatiei voastre.
Oricum sa aveti grija daca mergeti, si sa evitati cat puteti sa ramaneti singuri cu fii ei, caci nu se stie niciodata.
O duminica placuta va doresc tuturor.

Mergi la inceput