mamici de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana_m spune:
Marakimi-a placut cum suna faza cu usoare ca niste balerine . Ce bine ar fiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Uite ca a mai aparut una printre noi ! Din fericire Denisei nu-i putem zice somnambula asa ca noi, ca la ei e ziua !!!
Ce suparari ai Denisa mama ? Cine te-a suparat , spune-ne sa-l 

Ana
31+
Bee spune:
Maraki, eu nu prea ma vad balerina dupa nashtere! Ma gandesc cu groaza ca nu stiu cum o sa scap de kilograme. Si m-a deprimat si sotzul in seara asta inainte de dush, cand defilam in splendoarea mea prin casa, ca m-am facut maaaare si ca in buletin am ieshit chiar bine!
. Azi mi-am recuperat buletinul de la politie si mie mi se pare ca arat ingrozitor de grasa in el! Probabil ca si sunt, cam asta ar fi concluzia.
.
Monica, pai dupa statisticile tale (pe mine ma avantajeaza aia cu 11 zile inainte) ar trebui sa nasc pe 19 DEc! Exact cum imi doresc eu.
Vai stiti ce ninge la Bucuresti de vreo 2 ore? Splendid!
fetele ca eu cred ca ma culc. Noapte buna.
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
Am niste draci! Iar au luat curentul exact ca ieri noapte, tocmai cand terminasem de scris!!!!Ma trimit astia cu forta la ciulcare!
Voiam sa zic sa nu va bazati pe inteligenta unei nedormite de trei nopti cu deschisul capitolului...Poate vreti sa nu mai gasiti defel forumul!
MARAKI poate ca a facut stoc de cadouri socrosenia si apare cu ele SURPRISE
! Bine e varinta optimista de la miezul noptii!
IRINA nu cobi ca vreau capricoarna nu sagetatoare!!!
URSOAICA s-o fi lipit si ea de siamezi?
ANA sper ca nu te-ai innecat cu citrice!!!
MONI 33+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Ana buna caractita , nu? Uie ce mananca ea la ora asta.
Monica vad ca s_a dat la fund. Hei sa nu cumva sa te apuce nascarea ca vin dupa tine.
Da chiar asa Denisa cine te_a suparat ? Baba aia tembela de la serviciu( am eu o obsesie cu baba aia)?
Maraki chair ca mi_ar place sa am silueta unei balerine. Da m_as multumi dupa nastere si cu silueta dinainte de a visa la balerina.
Irina 34+
Denisam spune:
Monica70 si Irina, cand e luna plina in decembrei si cand in ianuarie? Mie ce preziceri de nastere imi faceti , nu uitati ca eu o vreau pe Emma dupa 5 ianaurie, dc se poate pe 8 ca sa fie cu Elvis Presley nascuta in aceeasi zi si cu o prietena f.buna din Ro![]()
Cu mincarea-eu o sa gatesc supe iarasi,mai exact cred ca de rosii cu taietzei si de fasole pt sot, felul 2, nu stiu inca, dar iti zic, poate ostropel de pui cu ciuperci. Duminci aface Dragos pizza in casa, ca noi aluatul il bagam la masina de piine si e gata in 2h. Stiu ca e si acolo masina de paine, era vreo 4 mil acu vreo 2 ani!face si cozonac, aici e ieftina si deja si-a scos cu brio banii.
Cu supararea mi-a ami trecut, c ale iau ep rand is fac ce pot si dc ma suap rm-am hotarat ca dupa 8 decembrie sa imi iau medical ,asa ca adio si tai-tai babbei sua la gara vorba Irinei![]()
I-am zis sefului ca se comporta de parca maine mor, nu as naste si dc ma streseaza voi ucra pt el de acasa si sa ma lase in pace si el e de acord si a zis ca nu merita sa ma gandesc si sa ma stresez ca nu arde nika.
MARAKI--maine vine dreserul=comoda
si sper saptamian viitoare sa decorez camera si sa va arat al cine vrea pozele finale cu toate in camera.
Pe 8 decembrie, am aflat ca la job voi avea lunch( aduc colegii fiecare cate o specialitate, deci 13 feluri diferite de mincare
) cu tort si un gift de l aei, asa serbeaza ei ca pelc euin concediu de maternitate, e f. frumos si totzi sunt ok si dragutzi in afara babetei, care am sanse sa nu vina, doamne ce m-as bcuura sa nu o vad in ziua aia
O sa ma fac canu stiu de surpriza asta, c anu e bine sa stii
A si azi am observat ca seful nici nu concepe s anu ma intorc inapoi la job dupa conceidu, dar mai evdem..
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
AOLEUUUUU! ANA! Si mai ziceai de mine!!!
CARACATITA CU CEAI DE TEI?????
IOANA, URSOAICA unde sunteti sa auziti????
Cat despre sot tocmai zicea ca-mi sparge computerul!!! Asta-i sear cu sotii bosufalti! Pe care i-a mai apucat?
Noapte buna balerinelor care se culca, ma anuntati cand se termina pagina 10 sa plec si eu!!!
MONI 33+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Nu stie nimeni sa deschida capitol nou,adica ma trimiteti la treaba, ca tot treb sa bag rufe la spalat si sa ciugulesc ceva ( nu ca Ana caracatitza) si sa fac lista de cumparaturi de grocery si exercitzii, nu? Eu Trebuei sa maninc sushi pina nasc dar cred ca nu ii zic lui Dragos ca a zis sa nu mamai prinda, ca am eat de 2 ori si ne-a zis la cursuri canu ai voie,auzi, ca e gatit si are si orez..
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Merci Denisa
multe saptamani usoare si tie pana pe la 38-40
Ce suparari ai?
Ana si Bee,o sa vedeti cand vom avea nopti nedormite cum se pierd kg
Oricum in spital lasam in jur de 8-10 kg
Si eu m-am facut imensa dar am inceput sa nu mai imi fac probleme, voi santeti tinere si chiar nu ar trebui sa va faceti atatea ganduri!
Monica iar m-ai distrat cu faza : lasa-ma ca nu ma pot concentra cand citesc![]()
![]()
Al meu s-a obisnuit sa ma vada mereu la comp. nici nu ma mai cheama in dormitor la culcare![]()
Fetelor ma retrag si eu, maine dimineata ma duc sa i-au biletul lui Robert pt. Ro
Deci ninge in Bucuresti eeee...cei care au masini nu se bucura deloc, au de curatat la ele de fiecare data cand ninge....
pupici, noapte buna
31fix 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:

lasa Monica ca de la tine m-am molipsit cu meniurile astea !! Da n-am mancat asa mult, doar am gustat cateva guri. Si sa sti ca nu e rea, Irina . Inainte nu imi placea deloc, acum vad ca a inceput sa imi placa. De fapt la ritmul in care am inceput sa mananc in ultimele saptamani , cred ca nu mai am nimic care sa nu imi placa.
pe Maraki cred ca a convins-o sotu sa mearga la culcare. eu aici, inca pe pozitii, acus vad ca vine si al meu sa ma tarasca in pat 
.
Denisa , ce fain ca iti fac petrecere si ce gest dragut. Tu ai sef de treaba si colega ( baba) care te streseaza ? Muta-te din birou , nu poti ?
Ana
32+