Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 7
nastasie spune:
fetelor, ce e cu linistea asta pe aici.eu inteleg ca s-a terminat luna scorpioancelor dar chiar nu mai aveti nimic de zis sau de povestit?.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
fetelor, ce e cu linistea asta pe aici.eu inteleg ca s-a terminat cu petrecerile dar nu mai aveti nimic de zis sau de povestit?
albumul meu
nepotelele mele
Yrys78 spune:
chiar ca liniste...imi pare tau tomecica, cred ca ai tras o spaima....de ai fost tu in stare sa rupi ala de la pat...
nastasie ce ami faci...no news good news sau cum? iti merge bine?
Celelalte scorpiutze unde sunt???? Ce faceti? Cu ce va laudati???
Ce dragut monica_elizabet sa ai o zi libera si sa o petreci cu ruxi si alex... iar cu jucarelele te inteleg perfect ca nu ai putut sa le tii pana la mos nicolae...si eu am casa plina de jucarii desi nu am copii...
Va pup pe toate si va urez o seara buna
carmensilva spune:
Buna fetelor!
eu sunt pe ultima suta de metri cu magazinul,si am niste emotziiii!!si de nervi nu mai zic!era sa ramin fara mobilier,parca a innebunit lumea,acum sunt toti aglomerati si toata lumea construieste de sarbatori!sotul rade ca voi avea acte si casa de marcat ,cantar si nu mai avem bani de marfa ,o sa avem 2 pungi de pufuleti.sper sa nu fie asa ,desi habar n-am cu ce umplu rafturile ca eu is ametita nici nu mai stiu ce e cu mine,ce vreau,mama a plecat si a zis sa deschid io!Doamne !eu si comertul,baba si mitraliera!sunt obosita ca ma uit prin anda si ea ma ia de odihnita!
Yrys sa vezi ce bine vor prinde jucariile!asa aveam si noi ,iar acum are tot ce ar putea avea un bb ca habar n-am ce i-as mai putea lua!si normal ca nu se joaca cu toate sau mai apeleaza la cosmeticele mele(intr-o zi minca fond de ten!),suruburi,patent ,linguri!mai zapaceste ea si papusile si plushurile dar mai rar.astea marunte-s mai importante!
cu cititul te invidiez!eu nu mai stiu nici scufitza rosie ,de alte carti...........nu-mi mai amintesc cum arata,noroc ca le scoate anda din biblioteca!
Gaby,eu de ziua Andei am facut tot posibilul sa o adorm si nu s-a miscat nimeni sa nu se trezeasca mofturoasa si tot era zapacita de atata lume ,o apucase inapoi somnul.noroc ca s-a gandit Nasha sa -i taie motul la inceput ca ea nu mai prindea nici tortul.
cu mincarea iti zic din experientza sa nu te agitzi prea tare ca nu se maninca mult.eu am ramas cu multa ca au fost multe aperitve si aranjate frumos ,deja la felul 2 nu mai puteau si eu aveam vreo 5 feluri!de salata boeuf uitasem ,am descoperit-o mai tarziu!ca da ac nu le-am facut io de unde sa stiu!
Adriana,daca nu ar bate vecinii,Anda ar dormi mai mult de ora 9!asa se trezeste nervoasa ca au deranjat-o!
va pup ca bate si ea in tastatura,e nervoasa!
monica-elizabet spune:
buna seara fetele, e adevarat...cam liniste pe-aici
eu am stat toata ziulica numai prin casa cu astia mici, ruxi deja leagana papusa pe picioare si-i canta nani nani(adica mai mult aaa...aaaa... si din cand in cand mai zice nani-nani...scurt)acum se joace impreuna cu alex(de fapt alex conduce operatiunea) de-a mama si de-a tata...deja am primit comanda sa cumpar un carucior mic sa poata plimba papusa...si se joaca si cu statiile emisie-receptie...ruxi zice tot aaa...aaa......si alex ii spune mai zii si altcevaaaaaaa...sper ca nu v-am zapacit de cap cu povestile mele despre copilashi.
in timp ce au dormit astia mici am facut o prajiturica buna de tot dar abia maine este gata fiindca trebuie sa stea la frigider vreo 10 ore...se numeste medovnik...nu mai stiu daca v-am zis reteta...o am de la praga(e prajitura lor nationala)...super misto cu miere si nuca...dar nu e gretoasa deloc ci dimpotriva....abia astept sa papam maine.
acum fug sa-mi pregatesc pentru maine tot ce-mi trebuie ca am o zi de alergaturi ...pe la gradinite, pe la meditatii...
va pupacesc pe toate si va urez o seara placuta in continuare si o noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Seara buna dragelor!
Maine e vineri, abia astept sambata sa stau cu fameleonul, sunt zapacita, atata treaba ce am avut zilele astea la munca, incat vreau concediu, dar... nu mai am.
Va pup pe toate, tot sper ca intra Nina sa mai scrie ce face Cristina, imi e DOR de ea!
Noapte linistita, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna dimineata.
carmen, si eu inainte sa nasc am avut o alimentara, deci stiu ce inseamna comertul.eu zic sa te inarmezi cu multa forta si rabdare ca e mult de munca.daca ai nevoie de vreun sfat oricand iti stau la dispozitie.
monica, nu ne plictisesti deloc.asa mult imi place sa ascult cand sunt doi frati, ca tare mult imi doresc si eu pentru razvan o surioara, dar inca nu e cazul.imi place sa aud cum se joaca, cum se cearta.bafta multa maine la alergatura.pupici celor doi minunati copii pe care ii ai.
hellene, te inteleg si eu am avut zilele astea o scadenta, dar am trecut peste ea.de luni o iau iar de la capat.
maine fac si eu o prajitura:budinca de gris, dar arata ca un tort insa toata chestia este sa-mi iasa ca daca ai pus un strop de gris mai mult iese turta de spargi peretele.dar trebuie sa-mi iasa ca e foarte buna si mai ales ca am niste prieteni in vizita si trebuie sa fac impresie, nu?
ve pup pe toate si un inceput de we minunat.
albumul meu
nepotelele mele
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
eu imi beau cafelutza si ma pregatesc de plecare.
azi ca sa fie si mai si...mi-au venit si"rusii" asa ca o sa am o zi super
carmen si pe mine m-ar tenta o afacere de genul asta dar pentru ai mei, dupa ce te linsitesti poate-mi dai si mie mai multe detaliisi bafta.
tomecica si eu am patit cam la fel la alex cand era mic...isi prinsese degetul intr-o chestie metalica...ca un inel...a bagat degetul pe ea si apoi nu a mai putut sa-l scoata...noroc cu sotul meu care a venit imediat cu o crema de maini l-a uns si a alunecat si a putut scoate degetul...eu deja ma vedeam cum tai chestia metalica.imi inchipui ce sperietura ati tras. va pup si numai bine
elena,noi nici acum nu am inceput gradinitza...suntem tot in greva, georgica merge sau nu la gradi acum?
fetele va pupacesc pe toate si am fugit de-acasa, sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ralucah spune:
Buna dimineata fetele mele ...iar am chiulit..si inca nu am reusit sa citesc tot ce a-ti scris.
Carmen ce fel de magazin deschizi mama? Poate te ajutam si noi cu idei, ceva.
Eu sunt tare tare amarata..imi vine sa sparg peretii prin casa..v-am povestit eu ca ma chinui sa imi iau si eu o masinuta in leasing...eeee...in sfarsit mi-au aprobat dosarul , bineinteles cu un avans mai mare decat imi permiteam..dar asta e. Si am platit si avansul..si ma pusei pe asteptat...iar acu vreo doua zile, ma suna nenea de la Radacini..si ce credeti? Cica trailerul pe care era masina mea a facut accident si s-a intors in Slovenia, iar masina mea cea argintie...nu se mai exista!!!! Nici macar alta argintie nu mai au....si daca vreau alta culoare bine..daca nu? Adica asta dupa ce am platit avansul si tot balamucul...bai dar chiar e magarie la drumul mare. Acu am zis si eu sa imi aduca neagra, ca vine acsi zapada si eu tot la mila publica stau dupa masina, dar normal acu incepe sa curga alt termen de livrare...desi omu zice ca tot pe 11 dec vine..ziceti si voi mai fetelor, ce fel de oameni, cum isi bat joc de banii tai. Macar daca aveam neste averi sub saltea, dar eu chiar fac un efort sa iau masina..si poftim tratament.
Helene iubita te pup.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
carmensilva spune:
BUna dragelor!
Adriana cum ai avut magazinul,pai ce ai facut cu el?l-ai desfiintzat?
habar n-am de comertz.de fapt l-am facut pt mama ,dar ea e plecata si m-a lasat singura.eu aveam alte planuri,dar acum am intrat in hora,joc.a mea a fost ideea ca am gasit spatiul cu 150 euro,restul in oras sunt 400 de euro.
tre sa ma duc sa aduc marfa ,dar nu stiu cum fac sa fie mai ieftina ca tre sa scriu preturile de la vanzare pe care le mai vad sa compar .sau cum sa procedez?habar n-am!
adaosul tre sa fie mic?daca tot te-ai oferit,plz,ajuta-ma ca tare e greu cu matematica asta!noroc de sotz!
ralucapai si noi voiam leasing si nu ne permitem avansul,de aia m-am hotarit sa ma bag in asa ceva ca 2 salarii de bugetari si bb mic..........orice sfat e binevenit mai ales daca aveti experientza ,ca io m-am saturat de hartii,mai multe ca marfa!
Elena,cica io n-o sa mai am liniste in casa si de we nu se mai pune problema!bine ca mai ai inca timp si pt familie,eu m-am legat la cap!
Monica si io tot pt ai mei am facut ,desi io pot sa am 3 servicii ,momentan nu pot ca mai am un an de concediu.de fapt pina in sept.
va pupacesc pe toate si merci mult! o zi buna si we placut ,sper sa mai intru !