Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 8
nastasie spune:
carmen, adresa mea de mess este ionutnastase78.mai am una nastasie_adriana, dar pe asta nu o folosesc decat de la birou.asa ca daca vrei sa ma intrebi ceva astept sa vorbim pe mess ca e mult de scris pe DC si razvan nu prea ma lasa.si iti zic si ce am patit eu cu magazinul.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
piticasigogosica spune:
Dragi scopriute
Chiar ca ce repede a trecut perioada noastra!
Ce mai faceti???
Eu tot cu laergaturi.Azi am ajuns la birou toata saptamana asta.Am fost si pe la Cluj...Sunt si un pic racita.
Asta e munca si nu ma plang,doar ca trebuie sa lipsesc uneori de langa Iris.Cu sotul m-am vazut abia aseara dupa 6 zile ca si el a fost plecat asa ca a fost dorul mare...
Cam atat cu mine,sunt bine pe ansamblu,s-ar putea si mai bine(dar hai sa ma multumesc cu ce am si poate vine si restul...)stiti voi ca suntem tare exigente!
Fata mea are aprope 1 an si 10 luni si numara deja pan la 5 si cu ajutorul nostru pana la 10.Vorbeste aprope tot...fata lu mama.
Elena ce mai faci?si tu cu munca?in rest s-au mai linistit apele?gerge e bine?
Ema!!!de cand nu am mai vorbit.Ce mai faci?Racusorul tau cum mai e?Nazdravana?
Carmen ma bucur tare ca te apuci de bussinesu tau,e greu dar tine-te de el.Vis a vis de preturi,strategii etc putem sa mai vb daca vrei,ca doar "fac" Managementul Calitatii!.Si nici ideea cu locul de joaca nu e rea,din contra!Poti lua o franciza pentru locul de joaca,dar iti trebuiesc banuti mai multi.Matza ta tot mofturoasa la papa?A inceput si a mea sa vrea ca sa manace.
Mira sa-ti traiasca copilasi si fetitza ta de 1 an sa-ti aduca numai bucurii!Frumoase poze!Si burtica ta creste,creste...Cand nasti?
YRYS,LA MULTI ANI SI TOATA FERICIREA PE CARE O MERITATI!Scuze ca am intarziat cu urarea si merci inca odata de urarile tale.Ce citesti?Zahir?Super cartea,o recomant la scorpiute ca e stilul nostru
Adriana ce mai faci?Gata cu renovarile?ca am ramas in urma cu stirile...felicitari pentru Razvan!
Syd...ce mai faci???????
Ana pupici si tie si spor la munca!
Monica sa uiti tu de meditatii...chiar ca esti obosita!Cu casa ce mai faceti?
Lory ce face baietelul e bine?La voi zici ca nu e asa frig...br...ce bine.ne mai povesteti de pe la voi?!
Nina ce mai faceti,Cristinica e bine?Ne e dor de tine!
Pupici la toate scorpiutele...sper ca nu am uitat pe nimeni,daca da spuneti-mi ca nu ma supar!
La multi ani tuturor celorlalte scorpiute de sfarsit de zodie (DANITIN)!!!
Va pup
poze
Iri si Iris
Yrys78 spune:
OOO, lume noua pe la noi. Bine ati revenit, dragi scorpiutze. Multam fain Iri de urari. Cartea ai dreptate ca e pe stilu' nostru. Am terminat-o azi de dimineata la 5.22 ca m-am trezit pe la 3.00 ca n-avea sotzu somn...Io ma apuc acum de cercetari de marketing, deci tu cu managementul calitatii io cu mktg, punem sholder to sholder si o ajutam pe Carmen sa faca magazinu'
Bravo, Carmen, uite ca te pricopsisi cu un magazin, ca tot n-aveai tu ce face si aveai prea mult timp cu Anda...:)
Va urez o zi faina si calda acolo unde sunteti, ca e groaznic afara.
pupici
nastasie spune:
buna seara scorpiute.
ralucah, nasoala treaba cu masina.si ce e de facut in cazul asta?
iri, am terminat de mult renovarile,dar juma de bucatarie mi-a cazut din cauza ca cine a stat inainte a dat vopsea pana in tavan si noi nu am stiut ca era dat var peste si acum a cazut tot.e ca dupa bombardament.asta e.o lasam la primavara si atunci marim si dormitorul si holul.alt santier.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
ralucah spune:
Doamneeee..ce frig imi eeeeeee....imi vine sa ma cobor la etajul sase sa il strang de gat pe mosu asta nebun..de administrator..cu economiile lui.
fetelor eu am nervi de scorpioanca...m-am otarat rau pana acu pe la zona zoster cu sarlatanii astia de cersesc bani prin toate colturile...acu stau cu nervi, naiba m=-a pus sa cetesc.
Nastasie haba nu am ce sa fac cu masina, acu o astept pe aia neagra...macar naibii sa o aduca pe asta pana pe 11 dec. Eu acu imi dau seama ca ei practic mi-au vandut ceva ce nu au de fapt nu? Adik au luat banii, si acu...da-l incolo de fraier, las ca ii da si una roz ce faca atatea mofturi nu?
Carmen iubita da de ce iti faci magazin daca nu te pricepi? Nu poti de exemplu sa faci un loc de petreceri pentru copii??? La asta chiar ca m-as pricepe sa iti dau sfaturi.
mey da eu stiti ce visez sa imi deschid..in afara de un restaurant unde sa fac nuntile cele mai frumoase si in care sa nu se fure nici o firmitura...o spalatorie pentru gagici...cand te duci sa speli masina, sa iti faci si tu manechiura, sa te speli pe cap, sa citesti o presa, sa bei un capucino de ala fara cofeina...ca urasc jegul si imputenia din toate spalatoriile auto..si cum stai ca pupaza in tei cu toti aia care se holbeaza la tine de parca ai fi brigite bardot fugita de acasa.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit, ca am cam tras chiulul! Ce mai faceti?V-am citit si am vazut ce sunteti tare ocupate.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele, hai ca azi se mai paote 'trai' afara e putin mai frumos.
dupa meditatii ies si eu un pic cu copilasii la plimbarica
va pup sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ralucah spune:
Lory as renunta mama, dar eu mi-am vandut masina ca sa fac banii de avans, iar acum stau si cersesc ba masina lui tata socru ba masina unei matusi. problema este ca fara masina eu am toata activitatea paralizata, am si o firma mica si alerg toata ziulica incolo si incoace. Iar magarul stia ca eu imi vand masina pentru banii de avans. Daca ma apuc sa fac scandal vor tegiversa lucrurile si mai mult..si in loc sa vina masina pe 11 dec cum e vorba..vine naibii prin martie dupa ei. Asa ca vezi tu sunt cam cosntransa de imprejurari sa le accept magariile. Plus ca normal in contract nu scrie nimic ce poti face in acest caz..ca doar e facut sa ii protejeze pe ei nu pe client..ala doar da cascavalul..da-l incolo de pacalici..la o adica ii dam si o masina roz cu picatele verzi..ce atatea figuri pe capul lui
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Lory_k spune:
Te cred RALUCAH! Asa imi venea si mie sa le pun termopanele in spinare si sa plece cu ele sa nu-i mai vad! Am fost si eu stramtorata de timp, si de-aia le-am acceptat magariile! ca-n filmele cu prosti, pe bune!
monica-elizabet spune:
raluca, la ce masinutza te-ai bagat?, (poate ai mai zis dar nu am retinut)
noi cand ne-am inscris la logan au mers destul de repede actele, am primit masina chiar inainte de termenul scris in contract....am facut prin adras.
lory...noi cu termopanele la data fixata, scos geamuri mechi si pus cele noi...nu am avut probleme...dar dupa aceea....cu muncitorii care au venit sa faca zidaria din jurul gemurilor noi...am stat dupa ei de-mi venea sa-i dau cu capul de pereti
va pup pe toate si va doresc we placut
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos