Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 6
klumea_blondy spune:
yris,tu citesti coelho,eu citesc elena farago!tu inveti pt fac eu poezii cu catelusi si alte animaluyte!
adriana,curiozitatea m-a impins sa -mi trag efectul glow ca habar nu aveam ce inseamna!eu de fapt vroiam titulatura!asta e !acum am de asteptat!
?Lory,ce mai face alinush?e bine,sanatos si cumintel?
ce ati pregatit voi pentru ziua copilului,ce bunatati ca eu sunt in pom si pomul in aer!
somn usor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, vape toate si va urez o zi minunata
eu azi am putin de lucru dimineatza...si maine sunt libera....asa ca ma simt super relaxata.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.
eu sunt fericita ca razvan s-a trezit la 8 si automat si eu.n-am dormit pana la 8 dimineata de vreo luna.ce bine ar fi daca ar tine-o tot asa fi-miu.sa ma trezesc si eu pe lumina, nu pe la 5.30-6 cum facea pana acum.
astazi am si eu putina treaba pana in 4 asa ca o sa revin mai dupa-masa cu vesti.
ganditi-va la titlu.
ana, ieri l-am tinut pe razvan vreo 2 ore afara.era ger dar nu batea vantul si era si soare.stii cum a cazut la 15.30 de somn.in 5 secunde a adormit.si s-a trezit tocmai la 18.00.iesim pe orice vreme afara, mai putin ploaie.dar atunci il scot cu masina in plimbare sau in vizita.
va pup pe toate.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Yrys78 spune:
Dragele mele,
Mai am un pic si termin cartea. Macar acum sa mai citesc si io ceva, ca dupa aia trec la lecturi de genul lui Blondy cu Elena Farago si alti poeti consacrati in randul piticimii. Sa mai pun si eu un neuron de-oparte ca sa am ce omori mai incolo...Glumeac, citesc ca nu am mai citit de o tona de timp si sincera sa fiu nici nu s-a mai lipit nimic de mine...
Vreau sa vina uikenduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tomecica spune:
Buna scorpiutelor. Ma bucur cind aud numai de bine. E frig si deprimant sa stai numai in casa.
alexia si-a prins piciorul intre gratiile patutului de am zis ca o iau razna. Nu -l puteam scoate si am rupt gratiile.Urla mititica , o durea.Dar slava Domnului ca nu a patit nimic .Nu am putut pune gratia la loc si tare mi-e frica sa nu-si bage capul. Am lipit patutul de perete dar e pe roti si se impinge cu picioarele in perete si ramane spatiu.Numai boacane si de la cea mare si de la bebeu.
Va pup pe toate .Sa auzim numai de bine.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Am auzit ca e mare frig in tara! Aici nu este chiar asa, dar m-au luat aseara niste dardaieli...de nu ma mai puteam incalzi deloc! Ce le pregatiti copilasilor pt. Mos Niculae? Eu i-am comandat deja lui Alinut cateva lucrusoare, acum sa vedem de vreo jucarie ceva.Si dulciuri, bineinteles, dar nu prea multe ca strica!
nastasie spune:
buna dimineata.
ca de obicei postez a doua dupa lory.
lory, eu lui razvan nu-i mai iau jucarii ca el nu se joaca cu ele.orice altceva in afara de jucarii:usi, sertare.asa ca ori ii iau ceva de imbracat(ca dulciuri nu i-am dat) ori.....chiar nu stiu altceva ce as putea sa-i iau.
tomecica, bine ca nu a patit nimic mai rau.trebuie sa fii cu ochii numai pe ei ca asa e si al meu.
gaby,eu ti-am dat retele alea de salate si eu zic ca sunt potrivite pentru petrecere.sunt si bune si foarte aspectuoase.acum tu decizi.abia astept sa vad pozele cu rares.
emma, la cat ai reusit aseara sa te bagi in pat?tot la 23?
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
albumul meu
nepotelele mele
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
ieri am luat banutzii de la Cas si am zis ca din banutzii astia le luam astora mici niste jucarioare(cica pentru mos nicolae)...dar le-am dat asearapentru ruxi am gasit o papushica super misto...exact pentru varsta ei...e toata numai din carpa si numai fatza o are din cauciuc, e f haioasa si i-a placut muuult de tot.
pentru alex niste statii emisie-receptie si lui i-au placut si vorbea cu noi din alta camerane zicea sa-i aducem un pahar cu suc si alte prostioare
am renuntzat sa cumparam pentru mos nicolae fiindca nu ne hotaram, erau atatea jucarii frumoase in cora si am zis ca mai mergem o data sa mai testam terenul...
aaaa...si apropo de organizarea petrecerilor...am vazut tot in cora tot felul de chestii pentru petrecere, baloane, coifuri, masti, niste chestii de agatzat pe perete cu "la multi ani"...ma gandeam sa cumpar si eu de ziua ruxandrei...mai e putin de tot...pe 16 dec
azi sunt libera si am program de "voie" cu astia mici...va pup pe toate si va doresc o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
klumea_blondy spune:
bna dimineata!astazi mergen la cumparaturi,sa luam coifuri,fluiere,baloane si ce mai vedem si sa comandam tortul!fetelor am niste emotii!sper sa nu fie una din zilele in care este destul de nazuros!si sa iasa frumos
Adriana,fac si salatele alea,iau si niste ordef,saleuri,pateuri si mai vad eu
si marian a luat vreo 5 mil de la cas dar nu ne-am hotarat ce sa luam
cred ca o parte o sa o cheltuim cu ziua lui rares,ca si a sa eram intr-o pasa mai proasta!
ne mai vedem!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
nastasie spune:
gaby,totul depinde de el.al meu a facut nazuri ca a fost prea multa lume, desi el nu plange la nimeni strain.dar toata lumea era pe capul lui si nu i-a convenit.apoi cand nu l-a mai bagat nimeni in seama a fost mai bine.macar sa apuce un somn pana vin invitatii sau sa se trezeasca mai tarziu decat de obicei ca sa fie odihnit.
albumul meu
nepotelele mele