Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 5
carmensilva spune:
La multi ani!sarbatoritelor de azi!
ce faceti dragele mele?sa-a terminat cheful pe aici dupa cum se vede!iar a zburat timpul!
azi mergem la vaccin!apoi iar alerg cu pravalia asta!nu stiu ce o sa iasa ca nici rafturi nu-mi face nimeni!sunt toti aglomerati!am sa iau de gata ,dar va dati seama....asa se intampla cand te bagi unde nu te pricepi!si de autorizatii sunt satula!sper sa iasa bine!va rog sa va concentrati energia pozitiva si asupra mea ca mare nevoie am de voi!
va pupam dulce!o zi bunaaaa!
klumea_blondy spune:
la multi ani,Hanna!sanatate maxima si fericire exagerata!
din cate vad,gata cu scorpiutzele petrecarete!s-a terminat zodia noastra!
imi pare rau ca nu prea mai pot sa stau de vorba cu voi,dar rares nu -mi da voie sa stau la pc deloc!cum ma asez la birou cum vine si se smiorcaie si ma trage de mana!acum el e seful in casa!
va pup fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
monica-elizabet spune:
la multi ani HANNA, multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza.
fetelor s-a terminat zodia noastra dar incepem deja pregatirile de sarbatori nu-i asa...acush vine Moshul Nicolae...etc...si avem ce petrece
va pup pe toate si va urez o zi minunata.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
Am revenit, mi-am adus aminte ca se termina cu petrecerile si nu le-am urat scorpiutelor secretoase Aalina, Anda25, Country girl, Ela spataru, miau-miau, Miha LA MULTI ANI! Sanatate si tot ce-si doresc!
klumea_blondy spune:
mi-am activat efectul glow!sunt curioasa sa vad cum este!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Yrys78 spune:
Seara buna, scorpiutze! Ce mai faceti? Ce mai ziceti? Sunteti bine? S-a asezat zapada pe la voi? Sunetti sanatoase, vesele, voioase?
Mie azi mi s-a intamplat o minune: dupa 3 ani am putut pune mana pe o carte de literatura...mare treaba...creierul meu s-a decongelat si e deschis...sincer, la cat de contractat si de amarat si stressat a fost in ultima vreme, cred ca merita o pauza de un coelho...am citit numai cursuri in ultimii ani si nu puteam citi nimic altceva...numai scoala si serviciu. Mare minune azi: de la 7.30 pana la 9.00 am citit 80 de pagini...
Io va doresc multa relaxare, sa aveti timp macar cateva secunde pe zi sa va ganditi la voi inseva - lucru care nu ne caracterizeaza pe noi ca specie, dar faceti eforturi in sensul asta.
Va imbratisez
pupici
nastasie spune:
buna seara, scorpiute.
gaby, marfa efectul.mai am putin si o sa-mi pun si eu.
yrys, felicitari pentru literatura.cred ca nu am mai citit o carte tocmai din liceu.acum nici atat nu mai am timp.
lory, inca nu am nici o poza nou cu gemenele.am inteles ca trebuie sa descarce din nou messenger-ul ca l-au bulit si sora mea are un calculator vechi si dureaza 40 minute.cred ca nu au avut timp.
carmen, toate gandurile mele pozitive ti le transmit tie.si sa dea domnul sa reusesti cu locul de joaca.visul meu e o gradinita de copii, dar cred ca doar cu visul raman.
ana, ce mai faci?cum e cu bona?merge treaba?
va pup pe toate si va doresc o seara minunata.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
fetelor, am uitat ceva.acum ca s-a terminat cu "scorpiutele petrec"(nici nu mai stiu cum era inainte) haideti sa ne gandim la alt titlu sugestiv sau il pastram tot pe ala?ce ziceti?
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Buna seara la scorpiute,
Mey,fetelor,iaca inca o zi s-a mai dus.....Am senzatia uneori ca asa de repede zboara timpul.....si alteori se misca precum melcul...Deja s-a dus mai mult de jumate din noiembrie si imediat vine Mos Nicolae si pe urma Craciunul si Anul Nou....
La servici facem planuri si strangem bani pentru cheful de Craciun si pentru Pom....sa ne adunam cu copilasii,cine are,sa spunem poezii la Mosu'....Abia astept sa-i vad moaca Luanei,caci anul trecut s-a cam speriat si nu cred ca a inteles mare lucru...poate acum va fi mai pe intelesul ei...Cine stie?!
Adriana,pai tu ai flacau mare,nu gluma....Bravo voua ca iesiti la plimbarica pe orice vreme,asta e minunat...Sti ce faceam cu Alex si ulterior cu Luana?Le dadeam importanta,chipurile,dandu-le ceva de carat:ba o legatura de patrujel ,ceva,ba o paine,ba te miri ce usor si atata ii laudam si spuneam ca ce voinicei sunt....ca se simteau plini de importanta si sa te ti pe urma,ca mereu vroiau sa ajute,chiar si la plasele mai grele...Te inteleg cu perii albi la mers,ca si eu inca am problema asta cu Luana.Sa sti ca eu incerc sa imbin placutul cu utilul,adica:daca imi propun sa merg la alimentara si trebuie s-o iau si pe mandra,facem si o scurta plimbarica prin cartier si la venire intram la cumparaturi si atunci sigur vrea in casa ,ca e obosita...Meteahna cu cateii si pisicile....uf! si la noi aceeasi poveste.Daca s-ar putea sa facem in casa orfelinat de animale...ce bine ar fi.Inca nu ne permitem sa luam un animal in casa,caci stam in chirie si nu as vrea sa am probleme cu proprietarul....
Pai,va pup pe amandoi,tu si pilotistul Razvanel si sa fiti sanatosi!
Elena,spor la treburi!
Yrys,lectura placuta!Am incercat si eu sa reiau aceasta placuta indeletnicire,insa cum ma puneam pe un scaun si ajungeam in actiune numa' ce auzeam "mamaaaaaa...Luana mi-a luat caietul","mamaaaaaa.....mi-e cam foame","mamiiii(asta era Marius)...unde sunt craticioarele?","mamiiiiii.....mancam si noi in seara asta?"...si toate astea dupa vreo doua ore de cratita si facut ordine prin casa.Incercam si eu marea cu degetul,ce sa fac?! Pupici!
Scorpiute,sa aveti zile faine si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
ce cumintzele ati fost azi fetelor...dar ziua inca nu s-a terminat
eu maine ma trezesc de dimineatza asa ca ma duc sa stau in patutz...va pup si va urez o sreara placuta si o noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos