Scorpiutzele petrec! (25)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
acum am terminat de pregatit toate pentru maine pentru gradinitza lui alex, ce-mi trebuia si mie pentru drum, ruxi mancarica si tot felulo de alte prostioare...va pup si va urez noapte buna...eu maine nu cred ca pot sa intru asa ca va pupacesc pe toate si va urez numai bine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
klumea_blondy spune:
in sfarsit,si eu pe net!nu-mi vine sa cred cum de mai traiesc dupa 4 zile fara!
va multumesc din suflet pentru urari!am avut o petrecere frumoasa,care a tinut 2 zile!rares a fost sambata cam fitos,probabil de la aglomeratie,mititelul la un moment dat nu mai suporta aparatul foto1o sa va pun pozici dar cand oi reusi nu stiu!avem si doua casete!fetelor nu-mi vine sa cred ca a trecut un an!parca nu m-am bucurat destule si cine stie ce m-o astepta de acum incolo la cat e de nazdravan!a fost frumos!oricum mai avem de sarbatorit si maine,de sf andrei,si dupa aia dam jos decoratiunile!avem sufrageria plina de baloane!
va pup si va urez noapte buna!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
nastasie spune:
buna dimineata.
la multi ani, rares a doua oara de sf.andreei.sa fii sanatos si sa traiesti cu numele.
yryrs, la multi ani.sa fii iubita, fericita, tot ce-ti doresti.
si mai urez la multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui.
carmen, imi pare rau sa aud ca e greu.daca pot sa te ajut cu ceva stii unde ma gasesti.
mina, multa bafta la organizarea evenimentului.sa iasa totul perfect.
iri, asta e cu bucataria mea.da razvan se trezeste foarte devreme.intr-adevar il culc destul de deevreme, dar nici nu ii pot schimba programul.
va pup pe toate.o zi cat se poate de frumoasa.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce faceti ? Iar sarbatorim?
Yrys78 spune:
Multumesc din suflet, scorpiutze dragi! Ma gandesc la voi si va imbratisez pe toate si va multumesc pentru urari. Si eu va doresc sa fiti linistite, iubite, fericite, sa nu va umbreasca nimic fericirea si sa aveti spor in toate. Stiu eu ca sunteti niste razboinice si nimic nu va sta in cale, asa ca norocul sa fie de partea voastra.!
Multumesc Adriana! Multumesc Lori_k. Va pup pe toate
Ana68 spune:
Buna seara fete,
Am asa o stare de...indiferenta si singuratate...Nu am chef de nimeni si de nimic...Cred ca oboseala isi spune cuvantul.Acum adeveresc vorba aia,ca as vrea sa stau macar 12 ore intr-un loc unde sa aud cum creste iarba.
Adriana,intradevar e bine ca mergem,pana la urma, la cheful ala,indiferent de banii dati...Pai noi doi nu am fost la un chef impreunaaaaaaa...de fapt cred ca doar la un chef am fost amandoi de cand ne cunoastem...Important e sa ne si simtim bine...nu stiu cum va fi...Oricum mai e juma de luna pana atunci.In schimb o colega de a mea,cu multe relatii prin mondenitatea timisoreana,ne-a invitat in 14 la o lansare de CD la Opera Romana.N-as vrea sa ratez ocazia(stiu ca suna foarte oportunist) caci la cata lume buna se afiseaza la asa ceva... e pacat sa ratez.Am inteles ca se intra pe baza de invitatie...asa ca am tabarat cu gura pe musiu si a inteles obiectivul .Daca suntem sanatosi pana atunci...se pare ca vreo 3 ore o sa abandonam copilasii incuiati in casa si vom eveda amandoi...cu interes.
Dragelor,va pup pe toate,va doresc un 1 decembrie cat mai placut si,sa nu uit,"La Multi Ani" si traiasca cu numele purtatorii numelui Sf.Andrei!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Scuuuuuuze pentru absenta si incep:
LA MULTI ANI RARES (PENTRU IERI SI PENTRU AZI!)Gabi sa va traiasca scumpetea si sa va bucurati mereu de el!
LA MULTI ANI ANDREEA SCUMPA (YRYS)! SA FII IUBITA SI FERICITA SI SANATOASA SI... SI...!!!
Eu m-am intors mai inainte de la un Andrei care azi a facut si un an si ma gandesc cand trece timpul asta asa de repede, parca ieri mergeam sa ii fac baitasi acum gata, alearga prin casa. Maine merg ca se taie motul si sunt delegata de nas sa procedez la taiere, ca el e un pic peste ocean si vine peste un alt an, asa ca ma voi distra si vom tunde copilul frumos! Vine si George cu mine, sper sa nu faca criza, ca in seara asta eu am mers singura la o petrecere intre adulti, tati a fost bona!
Azi i-am facut si vaccinul antirujeolic lui George ca am refuzat acu 2 ani ROR si de abia acum au aparut astea simple, asa ca ne-am suparat si am plaaans de durere, si a plans si la camin si le-a zis cat de tare il doare. Si il cred, ca mi-e jale cand tot este intepat, dar gata de acum, pana se insoara, cred ca trece!
Va pup pe toate, trec printr-o perioada super aglomerata si cam asa e vesnic ianinte de sarbatori, ca sa ma bucur mai atre de ele atunci!
Numai bine si seara buna!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Yrys78 spune:
Multumesc Elena si Ana pentru urari. Sa inteleg Elena ca esti nasa delegata maine? :) Ma bucur si sper ca George sa nu fie gelos, sa nu faca crize si sa fie totul bine maine si sa se joace frumos cu micutul Andrei.
Io sunt obosita, am ajuns tarziu de la scoala, si cand ajung acasa imi spune Gheo ca nu putem merge de Revelion la prietenii de la Cluj cu Fox ca Fox nu sta singur intr-o casa straina, ca Fox nu sta cu cineva strain intr-o casa straina, ca Fox nu ca Fox nu samd...Chiar m-am suparat la faza asta pt ca eu vreau sa merg la Cluj si am mai facut eu nefacute de m-am dus singura si m-iam vazut de viata mea. Nu stiu ce o sa ma fac toata viata langa un asa conservator...ca tu nu poti conduce pana la Cluj pe zapada, de parca eu l-am pus sa bea si sa conduca ca sa ramana far' de carnet....Sper ca maine dimineata sa imi treaca si sa imi vina cu argumente ca lumea. Oamenii aia si-au delegat si c
opilul de 15 ani sa stea de Rev acasa cu cainii numa; sa ne ducem...Io vreau la Cluj, da' parca vad ca ma supar si zic ca nu mai vreau nimic. Adevarul e ca imi e frica sa petrec revelionul acasa cu el. Am mai petrecut unul care are fost cel mai groaznic din viata mea, can m-am simtit cel mai rau din lume si ma ingrozeste perspectiva. Problema e ca nu avem cu cine sa il lasam pe pacostea de Fox...
nastasie spune:
buna ziua.
fetelor, ce se intampla pe aici?chiar asa?inainte eram mai active terminam imediat un capitol.eu inteleg ca vin sarbatorile dar haideti sa punem mana de la mana sa terminam macar capitolul asta.dar se poate?
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004