Scorpiutzele petrec! (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,
chiar ca e cam liniste p-aici....Eu am mai fo la voi,dara nime nu scria prea mult,doar salutari....
Asa ca am salutizat si io si...am stat sa vaz ce mai scriti voi...
La noi chestiile e aproape neschimbate.Luana a inceput sa vorbeasca cat de cat inteligibil,dar la graba in care vrea sa spuna cate ceva...o da pe luaneza.
Alex,de maine,incepe scoala....Gata cu vacanta!La inceput s-a bucurat,insa pe parcursul grevei a inceput sa intrebe cat mai tine greva,ca el vrea la scoala.Am trait s-o aud si p-asta!
Pe 1 decembrie si pe 26 avem liber,in rest....la munca,nu la intins mana!Pe 22 decembrie va fi cheful de Craciun cu colegii.Vom face la restaurant(daca va spun ca dau 1.500.000lei eu cu Marius....ma credeti?).A facut putine spume la gura Marius pentru pret,insa si-a revenit si,ca sa nu isi necajeasca si sa isi supere convetuitoarea(adica io) a decis ca vom merge,pan' la urma,impreuna...Ura,iar am reusit!Ca doara nu-s 'geaba scorpiuta,nu?
No,fete,cam astea am avut de scris...
Voi ce mai faceti?Ati facut planuri de sarbatori?
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!Sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut fetele dragele!
Pana apuc sa intru, sa citesc, sa mai hranesc un copil si un barbat, iar sa mai citesc, mai suna cineva, mai... nu mai apuc sa scriu!
Va pup pe TOATELE si abia astept sa vina Craciunul sa stau acasa un strop, sa ma simt bine.... sperrrr, nu ca de Paste!
Joi, pe 1 nu am liber, ca sa am pe 3 ianuarie, insa nu stiu cum fac cu George! cred ca iar apelez la scorpionul de seful meu sa ma lase si sa ma duc pe 3 la munca, si asa nu merg niciunde de revelion. Tot in pat, tot la somn... ca de obicei. Probabil sotul spune ca daca m-ar duce pe undeva, imi vine cheful si sunt greu de oprit!
Asa... acasa e sfant si ffff ieftin, ca braga!
La noi azi a fost aiurea, a plouat peste zapada, bleah, grroaznic, aveam pantalonii uzi, eram murata. Poate va fi altfel vremea, si de Craciun sa ninga, asta imi doresc, sa fac un brad superb si sa ma bucur de minunea mea de copil, ca doar de Craciun serbam "aparitia" lui la mama in burta!
Hai ca fug, clar nu aveam voie mai mult, ii e foame iar!
Va pupacesc si spor la treburi!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele io azi am aflat ca in noaptea de revelion sotul meu lucreazaoricum nu puteam sa facem mare lucru cu astia mici dar macar eram toti 4 impreuna...asta e...ordinul nu se discuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
la multi ani, Rares!sa fii sanatos, fericit si sa-i asculti pe mami si pe tati.gaby, sa te bucuri de el si te astept dupa masa sa-mi spui cum a suflat el in tort si lumanare.sa-i dea dzeu multa sanatate.uite cum a trecut timpul si a facut un anisor.
monica imi pare rau ca faceti singuri revelionul.si eu s-ar putea, dar prefer sa stau singura de revelion decat sa munceasca sotul pe 1 ianuarie,care e jegos si afara este ingrozitor de pustiu.
ana, ma bucur ca iesiti si voi.va mai aerisiti.nu va mai ganditi la bani.ca oricum se duc.macar asa va mai distrati si voi.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

buna dimineatza fetele, azi incepe alex gradinitza si si-a stricat programul...abia trag de el...sper sa-si revina...dar mai e un pic si vine vacantza de Craciun
va pup pe toate si va urez o zi buna

monica

Mergi la inceput

la multi ani Rares, sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Salutare!

Mai fetelor am ajuns noi pe pag 3!!!!!!!!!!Ce s-a intamplat?Parca eram in prim plan.Tre sa luam masuri!
Noi suntem bine,sanatosi voinici.Muncim si ne facem mari(Iris)
Probleme mai apar ca asa e viata,dar nu ma plang de nimic.
Doar ca mi-am rupt noada in w-e la munte.Am fost toti 3 decisi sa cucertim zapada cu sania(ca de schiuri am zis ca nu e).Si Iris a fost f maraita ,culminand cu un plans urlat imediat ce am ajuns la cota 2.000 din Poiana.nu stiu de ce?de frica?de frig?de figuri...?Habar nu am asa ca la 12 la pranz ne imbarcam deja spre casa.Si revenins la"ruptura" mea...m-am pus pe fund cu Iris in brate(care urla)sa cobor o panta...rezultatul?de 2 zile stau pe o parte a fundului Cine e de vine?MAMA lui iris care o rasfata atata!Asa ca am decis sa dau armata jos din pod ca nu se mai poate
Ralucah buna ideea cu spalatoria?pe cand?
Yrys si zici ca sotul nu avea somn pe la 3?Si macar te-a trezit "frumos"?Al meu de cele mai multe ori se trezeste si da drumul la Tv .Bravo voua ca aveti prieteni si va distrati in w-e,dar uneori parca e bine si singuri nu?!Profitati acum,ca daca vine bebelu...ai citit mai sus
Mira dupa ce am citit aventurile tale cu copii,ma gandesc ca inca e bine cu un copil,adica se poate si mai rau????!!!CA eu acasa sunt "sluga la stapan"...adica dupa funduletul (rotund) al lui Iris.
Adriana imi pare rau de munca voastra nu stiam.Asa devreme se scoala nazdravanul?

LA MULTI ANI puiutul RARES!
(Pe 29 e si Irisu meu,dar ianuarie.)

Va pup pe toate si ADUNAREA!!!!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

mi-e rusine, io din ce in ce mai rar pe aici dar nu mai am timp de nici un fel. Se apropie cu pasi repezi un eveniment special de=l organizam cu firma si asta imi ocupa tot timpul...ce0mi lasa vizigotu disponibil.

Fetele care sunteti din Bucuresti, pe 5-7 decembrie va astept la sala palatului la un salon al cadourilor de iarna pentru doamne. Asta ca sa ma laud cu ce organizez.

Va pup pe toate-toate (nu va suparati ca nu nominalizez) si fug sa hranesc vizigotul.

Pupici

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

fetele, imi vine sa cred ca totusi o sa fiu mai mult obligata sa merg la constantza impreuna cu patriarhia...o tipa si-a rupy piciorul si a ramas "gaura" in cor...asa ca...astept in 10-15 min sa ma sune dirijorul sa vedem ce hotarare a luat
va pup sa aveti os eara placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
eu sunt fiarta ,nu-mi simt picioarele,vad puncte albastre de oboseala,Anda tipa cand ma prinde sa n-o mai las,mama e foarte bolnava si eu speram sa vina sa ma ajute dar se pare ca tre sa mai am si grija ei,sa vad ce s-a intamplat ca ii e foarte rau.acum ma rog s-o vad acasa ca sa rezolvam cu ea ,sa nu fie grav!cu magazinul am o mare bataie de cap!mai am multe de luat nu -mi mai ajung banii!eeei e o intreaga aventura,toate merg pe dos!
va pupacesc pe toate !o seara buna!

Mergi la inceput