Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pai vestea asta e chiar mai proasta decat faptul ca am endometru schilod! Musai refac dozarile hormonale ca nu-mi vine sa cred ca e pe bune chiar asa! De unde pana unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Uite ce am gasit eu:

La menopauza apar nivele crescute de FSH si LH,reflectand insuficienta ovariana primara,cand pot fi prezenti cativa foliculi dar care nu raspund la gonadotrofine.

Simonette draga mea cel mai bine e sare faci anlizele hormonale si cu ele sa megi la un doctor care sa se pricepa sa le interpreteze.Noi nu suntem doctori si poate ca ceea ce spunem noi poate fi denaturat.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Merci, Asi, pt. mine e f. corect ce spuneti voi! Si daca LH-ul este mic? Ca al meu atunci era 2,1 iar val. normale intre 2 si 20?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Simo sfatul meu este ca inainte sa intri in panica definitiv si iremediabil cel mai bine ar fi sa-ti faci analizele hormonale si cu rezultatele se te infiintezi la un dr. care stie cum sa le interpreteze. Nu spun dragele mele ca voi nu aveti dreptate, dar biata de Simo cred ca deja s-a speriat si eu sper ca totusi nu e chiar asa nasol. Sper ca nu s-a suparat nimeni pe mine.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ingerasule, daca e bb, e prea mica sarcina sa se vada la eco. Eu stiu ca abia in saptamana 6 se poate vedea, asa ca daca nu se intampla nimik pana saptamana viitoare, faci un test de sarcina bhcg si o sa stii sigur. Stai linistita in we si eu sper sa fie bine!
Fetelor, sunt bucuroasa ca nu ma mai mut de luni, raman tot aici si voi putea intra pe forum! barbati-miu e mai bine, si sper sa stam si noi linistiti in weekend.
Va urez si voua weekend placut!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERAS26A daca medicul a spus ca mai ai sanse, atunci poate ca cineva acolo sus te iubeste.
SIMONETTE hai sa iti spun ceva. La 14 ani am inceput sa am probleme cu tiroida. In urma tratamentului administrat pilozitatea a inceput sa fie excesiva, iar acum am par mult pe fata care se vede urat daca nu ma epilez cu ceara. Amely iti poate confirma acest lucru, mai ales ca in ziua in care ne-am intalnit nu ajunsesem ca epilat. Am facut zeci de analize si zeci de tratamente, am fost la Bucuresti la Pahon si degeaba. Acum vreo 3 ani am fost internata pt niste investigatii la CFR2 si un medic in varsta de la endocrinologie dupa ce mi-a vazut analizele a spus ca pot face eu ce tratament vreau, pot face sute de analize, dar nu ma voi putea regla decat dupa o sarcina si mai ales daca bebe va fi baiat. De atunci nu am mai luat nici un tratament. Anul trecut am avut probleme cu inima si initial s-a crezut ca este o reactie secundara datorita tiroidei. Am facut toate analizele, care spre surprinderea mea au iesit bune, cu exceptia testosteronului care este de vreo 12 ani mai mare. Nimeni nu isi explica de ce am pilozitatea pe fata si de ce trebuie sa ma chinui, dar de cate ori ma gandesc la asta imi aduc aminte de medicul de la CFR2 si tind sa ii dau dreptate.
Ti-am spus asta pt a intelege ca degeaba faci analizele daca nu este un doctor bun care sa stie sa le interpreteze. Nu te mai supara. Incearca si pe tratamente homeopate si naturiste sa rezolvi problema. Bine?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Bubulina gospodina ai vazut cum s-au aranjat toate? Ma bucur. Sper si eu sa ai un we cat mai linistit.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iti tin si eu pumnii, ingeras, si te asteptam cu vestea buna!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette au dreptate fetele .Refa analizele si apoi dute la un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor!
In sfarsit ,dupa atata vreme,am si eu ceva vesti...Bineinteles ca se incadreaza perfect in regula "una calda-una rece",cum altfel?
Am reusit sa vorbesc ieri cu medicul de la Recuperare si de luni incep tratamentul pe care ma tot chinui sa il reiau de asta-vara....
Partea buna e ca e mai complex ca data trecuta,include vreo 5 proceduri:ultrasunete,unde-scurte,electrostimulare,tonifiere musculatura si masaj abdominal. Dr. spera ca ,dupa acest set de proceduri aderentele vor ceda iar eu sunt multumita si cu atat, ca vine iarna si asta e anotimpul in care le simt cel mai tare....
Partea proasta e ca nimeni nu imi poate garanta ca trompitza mea ,dupa ce isi va da drumul din aderente isi va relua traseul obisnuit,(adica se va reindrepta) si nici ca cilii de la capatul ei vor redeveni mobili ca sa poata capta ovulul....
Oricum,dupa primele 2-3 zile care vor fi dureroase stiu ca va fi mai bine si daca ne ajuta Dumnezeu....intr-o zi va fi si mai bine

Amely scumpa LA MULTI ANI cu sanatate si sa-ti dea Dumnezeu ce iti doresti tu mai mult ().

Simonette si eu cred ca analizele alea trebuiesc reluate si abia apoi putem trage o concluzie! pana atunci nu face ce as face eu,adica nu intra in panica!

Daca nu ne mai "vedem" va doresc un weekend placut la toate!

Ina

Mergi la inceput