La France (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare fetelor..
Ca tot vorbiti pe aici de permis eu sunt stupefiata de eficienta autoritatilor franceze in schimbare permisului.cand am depus actele mi-au spus sa astept 2luni si surpriza dupa nici 3 sapt permisul vine frumos aksa.hai k sunt si ei mai eficienti si simpli o data.cat ma bucur k am luat permisul in Romania k e si mai ieftin scapi si mai repede..
Acu ma si eu o intrebare cei care sunt neimpozabili trebe sa plateask ceva la SECU k pana acum nu am platit dar veni o hartie k trebe sa ne stabileask un cuantum acum si sa trimitem declaratia d eimpozit..de cand e toata afacerea asta aveti idee?
O seara buna.
Maria park te-am vazut pe aici.daca ai revenit da-ne si nou o veste.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cait, tu cum esti inscrisa la Sécu? pe numarul sotului tau sau ai nr individual? Ca sunt cam incompetenti aia pe acolo...

Eu am depus actele sa ma inscriu pe nr sotului, ca nu lucram si mi-au facut nr individual. M-am dus si am intrebat si mi s-a raspuns ca e bine, cand de fapt, am patit ca tine; m-au pus sa platesc, ca de fapt ma bagasera la CMU, nicidecum pe nr sotului. Si eu intr-o saptamana trebuia sa nasc! Noroc ca s-a rezolvat repede si n-am avut probleme la spital.

Eu zic ca sa te duci sa vb la ghiseu...

Bafta multa!

A, LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele astea: Corina si Mara!

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nu eu sunt pe asigurarea prietenului meu k nici eu nu lucrez..asta e culmea sa ma puna sa mai si platesc.dar cred k ai dreptate k scria ceva de CMU in hartia trimisa de ei..chiar k sunt incompetenti..o harababura si la astia.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Apropo, m-am trezit in cont cu 160 euro de la Tresor Public cica, desi eu n-am treaba cu ei ca nu platesc impozite. Aveti idee ce-i cu banii astia? Mi-e frica sa nu se trezeasca sa ne dea amenda ca am incasat bani necuveniti

just me

Daca nu platesti impozite atunci cum de au avut numarul tau de cont? Sa nu fie vreo gresala a bancii?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Buna seara la toata lumea!
Corina, La multi ani , sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc! Si lasa, nu mai fi suparata ca ai picat examenul, ai sa-l iei data viitoare.
Sibylle felicitari pentru cod! Ai acu' 2 ani ca sa-ti dai examenul . Asculta la mine ca-s patita, ca eu nici acu' nu l-am dat!
Mirunda sa-ti traiasca fetita si sa aveti parte doar de bucurii!
Despre noi numai de bine
Am inceput serviciul de doua saptamani, pana acum imi place. Am o perioada de proba de o luna si apoi sper sa fiu confirmata pe post.
Iar alte noutati n-am...
Va pup
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

La multi ani Corina!
La multi ani Mara!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La multi ani Mara!!!

La multi ani Corina!!!

Felicitari Sibylle pentru cod!!!
Zi-mi si mie cit ai dat pe frigiderul ala american, ca si mie mi se scurg demult ochii dupa asa ceva...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cait - felicitari ptr permis. Hai sa iti spun ceva - mie mi l-au dat pe loc. Asta da eficienta nu?
Si mie imi incepuse tanti de la ghiseu sa-mi spuna ca trebuie sa astept, ca mi-l verifica, trala la la...Stiind ca unui amic i l-au schimbat pe loc, i-am spus: "Madame, legea spune ca ptr Romania il puteti schimba pe loc! Daca nu ma credeti, hai sa ne uitam impreuna in lege". S-a uitat urat de tot pe mine, dar mi l-a dat.

Apropo de SECU, cnd am venit in Franta si pana acu 1 an (adica vreo 2 ani), am avut numar-ul meu, individual. Am nascut, au platit de le-a venit rau, pana si-au dat seama ca din contul meu doar ieseau bani si nu intra nimic in el.
Si ne-a venit o hartie cum ca ar trebui sa platesc. Am mers cu hartia la SECU, le-am aratat ca eu nu am avut drept de munca (fiind cu viza VISITEUR), si ca daca nu m-au trecut pe numarul sotului e vina lor, ca eu nu aveam de unde sa stiu asta. M-au trecut pe cardul sotului. Nu am platit nimic.
Acum ca muncesc mi-am reluat numarul meu.

Corina imi pare rau ptr examenul tau. Tu sa fi sanatoasa!

Olo - iti spun eu ca si miliardara sa fiu si tot mi s-ar rupe sufletul sa dau milionul la impozite..Dar ce sa-i faci..unde e lege nu-i tocmeala!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Otilia, am dat 999 de euro pe el. Este un LG si daca va uitati la Lacrimi de iubire pe internet sau la TV, este exact ca cel din film. Abea astept sa il aduca acasa, livrarea si instalarea e gratuita. Pâna atunci, umblam seara pe la vecini sa recuperam câte 2 pulpe de pui sau mai stiu eu ce.

Ce sa va mai zic, ca sa il platim am recuperat 500 de euro de la casa mea din Timisoara, care e inchiriata, iar azi am aflat ca mai primim cadou 200 de la Carmen, mama mea de suflet, asa ca trebuie sa dau doar 300 pe el...nu-mi vine sa cred !!! Abea astept sa-l vada soacra-mea !

Georgiana, ma bucur ca îti place la job. Mie nu prea îmi place la al meu, dar macar bine ca am un salar la sfârsitul lunii.

Corina, din ce cauza ai picat la examen ? Mie mi-e asa de frica la volan, ca nu stiu câte ore va trebui sa iau ca sa pot da examenul. Am facut deja 17 ore. Pt cele care inca se mai pregatesc pt cod, pe mine m-a ajutat mult situl asta :

http://www.permisecole.com/accueil.php

Au cursuri on line si o gramada de teste, iar eu am facut 2 abonamente, apoi m-am dus la examen. E super bine facut.

Cine se uita la Desperate Housewives ? E noua mea obsesie, îmi place la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna dimineata
M-am intors si eu de cateva zile... Voiam sa va multumesc pentru gandurile voastre bune si pentru faptul ca v-am simtit aproape
Incerc, tot de cateva zile, sa-mi reorganizez amintirile... e tare greu. Si parca-mi vine mai greu aici. In Ro, cum toate s-au intamplat repede si au fost atatea de facut, parca nu mi-a parut asa sfasietor... Nu vreau sa va intristez si pe voi.
Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput