La France (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Lili, noi folosim www.photoways.com" target="_blank">Photoways, nu am avut nici o problema, pozele sunt ok si ajung in cateva zile.

fetele din Nantes, ati auzit de revista bimestriala "les Nouvelles de Roumanie" editata la Nantes? ce parere aveti?

Mihaela, drum bun!

noi mergem in Corsica de sarbatori, care ati mai fost cu avionul (Air France) si cu bb mic de 2 luni, daca aveti sfaturi sunt interesata. merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Liliam revenit cu info: e vorba de PIXDISCOUNT: www.pixdiscount.fr/?id_source=POLN01" target="_blank">http://www.pixdiscount.fr/?id_source=POLN01
Cum ti-am spus noi cam scoatem in cantitati industriale.Pozele sunt bune. O singura data au fst culorile cam stridente, dar si-au cerut scuze si ni le-au reeditat (evident fara nici un ban).
In plus, o poza 10x15 costa 4 centime. Deci ça va.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu am scos poze la www.pixmania.com

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Doruletz, in avioanele AirFrance in fata, in cabina de la Classe Affaires exista un loc pentru mame cu bebei. O nacelle de landou cu filet se clipseaza in perete si creatura mica e in securitate. Am vazut pe 2 zboruri Air France sistemul.

In orice caz, du-te intr-o agentie AirFrance si vorbeste cu doamnele de la ghiseu si asta chiar daca ti-ai luat deja biletele din alta parte.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doruletz, eu am pus mâna pe revista asta o data si am rasfoit-o. Nu o cumpar pt ca este foarte scumpa, peste 20 euro si nu cred ca merita. Efortul celor doi ( sot si sotie) este demn de lauda, însa mie mi-a ramas un gust amar dupa ce am vorbit cu domnul. Presupun ca vorbim de aceeasi revista pt ca nu cred ca sunt doua cu acelasi nume la Nantes. Nici nu stiu daca are rost sa spun cum a vorbit despre Ro ....

In rest toate bune si frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by Mik

Doruletz, in avioanele AirFrance in fata, in cabina de la Classe Affaires exista un loc pentru mame cu bebei. O nacelle de landou cu filet se clipseaza in perete si creatura mica e in securitate. Am vazut pe 2 zboruri Air France sistemul.

In orice caz, du-te intr-o agentie AirFrance si vorbeste cu doamnele de la ghiseu si asta chiar daca ti-ai luat deja biletele din alta parte.

Mik.

Mik - cnd m-am intors din RO cu David (el avea 4 luni), ne-au bagat intr-un AirFrance, cu toate ca aveam bilete la Tarom. Ce vreau eu sa spun e ca am stat la clasa "normala" (adica ptr tot poporul), cerusem primele scaune din fatza, si precizasem ca vreau cosuletz ptr bebe. Pe care l-au prins ele pe peretele din fatza mea. E leger, ptr ca la "dus" il tinusem in brate, in portbebe+centura lui si fiind sfarsit de iulie ne-am copt. Bine ca au fst doar 3 ore.

Cui ii e dor de Paris, pe site-ul Pages Jaunes au pus muuuuulte webcamuri din Paris. Ieri nu erau.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna tuturor

Ma bucur ca am dat peste voi, desi putin cam tarziu. Mi-ar fi prins tare bine acum vreun an.

Am si eu on intrebare legata de cartea de rezident de 10 ani. Am obtinut-o asta vara. Insa la sfarsitul lui ianuarie ma intorc in Romania pentru vreo cativa ani.
Din cate am inteles, ca sa nu pierzi cartea de rezident nu ai voie sa stai mai mult de 3 ani in continuu in strainitate. Stie cineva mai multe ?
Ajunge sa vin in Franta din cand in cand sau trebuie sa am domiciliu fiscal (adica un contract frantuzesc) sau doar o adresa in Franta ?

Multumesc pentru informatia cu serbarea de Craciun. As vrea sa ajung, dar nu stiu daca e posibil. Si ma intreb ce va pricepe fiica-mea de 14 luni ?

O luna decembrie plia de magia sarbatorilor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Fetelor, de mult n-am ami trecut si pe la voi! Am mai citit (sa ma tin informata), dar cu mari eforturi!

Eram pe cale de a cumpara casa si dupa ce am alergat mai mult de o luna in toate directiile, baba zice ca nu mai vrea sa vanda ca e casa ei si nu vrea s-o dea!!! desi nu locuieste in ea si nici nu mai e locuibila (e parasita de 10 ani)... nu stiu ce sa mai cred

Vestea buna e ca mergem in Ro de sarbatori. Am luat biletele si plecam in 10 zile pentru o luna. Si eu am bebeu de doua luni si nu prea stiu cum o sa ne descurcam cu toti iezii, dar ii dam noi de capat si la asta. Si mie pe de-o parte imi pare bine si pe de-o parte parca nu m-as duce! In primul rand mi-e teama de rujeola pt bebe mic dar sper sa nu fie probleme.
in al doilea rand mi-e ... (nu va spun cum) ca trebuie sa iau cadouri la toata lumea (mai ales la lume pe care nu prea am chef, dar nu-ti poti alege rudele) si iar o sa am comentarii de genul "vai draga, ma intreaba colegii la servici ce mi-a adus nepoata'mea din Franta, si deh..."
Nici nu vreau sa ma mai gandesc la toti indivizii biologici care vor incerca sa ne stoarca ca doar venim din franta si avem bani de-i intoarcem cu lopata, dar suntem prea zgarciti!!!

Incerc sa ma concetrez la sarmale, sorici piftie icre si altele... La bunicii care se vor ocupa de cupii si voi putea respira un pic! Sper sa nu se mai certe ai mei cu sotul toata ziua si sa pot profita si eu de o adevarata vacanta! Anul trecut parca era curte de gradinita acasa, veneau pe rand sa se paraseasca unii pe altii "curatita a zis asa, si a facut de dincolo" si versiunea a doua "eu i-am spus, dar el nu m-a ascultat si ce stie el cum e treaba pe aici" "spune-i tu..."

eram superincantata ieri cand am luat biletele si i-am sunat pe ai mei sa le dau vestea buna si aud primul comentariu: da pe cine pacalesc eu sa vina sa te ia la ora aia de la aeroport? ca ei nu au masina... Le-am zis cat de mult ma bucur de fericirea lor de a-si vedea nepotii in mai putin de doua saptamani si ca ar trebui sa se mai calmeze un pic!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Didita o intrebare : da' ati semnat cu baba in cauza o "promesse de vente" ?

Mik.

Mergi la inceput