Cura de slabire 3-3-3 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elmyra spune:

M-am decis !Am inceput de azi cura!Cu carne.Dimineata gratarel,pe la 12 gratarel.Vreau sa va zic un secret.Moooooooooooor de foame!!!Bebe are chef de joaca si de tzitzi si mie imi vine sa . Trebuie sa rezist eroic!!!

Elmira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Intru si eu !Am 1.68 si 72 de kg.Sper sa rezist ca sunt lesinata dupa dulciuri si prajeli.
P.S.In ziua de carne pot manca si ou?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank">Va mai amintiti de Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Diadaniela, p-acilea se scria ca nu e voie ou ,dar eu am mincat pt ca e un aliment f .complet ,contine amino-acizi esentiali ,etc .
Elmyra si Gabid ,bravo voua ,eu am mincat ieri aproape ca la Pasti ,ca iar am avut de sarbatorit .Nu mai reusesc eu sa slabesc anu' asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merybella90210 spune:

vreau si eu sa slabesc! si mam apucat de cura , acum in dimineata asta.....am mancat o jumatate de piept de pui la gratar cu multa lamaie...si apoi un pahar de apa cu o lamaie stoarsa in el.....o sa am nevoie de ajutor asa ca ...hellp......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Mery, zilele de carne sint cele mai usoare ...hai ca te-am incurajat ,nu-i asa !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor, n-am mai trecut de mult pe aici ...am renuntat si la cura si la tot, sa-mi fie rusine, am zis ca daca tin post slabesc mai mult...de unde...tot e bine ca nu m-am ingrasat inca ma maentin la 64 kg, adica cate aveam cand am oprit cura de slabire, merg in continuare la aerobic, probabil de asta nu m-am ingrasat la loc, dupa sarbatori o s ama apuc din nou, o sa am mare grija sa nu pap prea multe ...mai am dor 4 kg de dat jos , cam aasta era tinta pana la sfarsitul anului , si inca 5 kg anul urmator, dar nu ma las, pana la urma o sa reusesc eu in vreun fel

intre timp m-am apucat de altele ...de umanitare....am o mare rugaminte la voi, daca puteti sa donati o suma mica pt alina , o fetitza de 1 an si 2 luni care nu vede si are nevoie de o operatie in Belgia pt a recapata vederea...orice suma cta de mica e f importanta,
mai multe detalii gasiti aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, va multumesc anticipat si va urez spor la slabit

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

Sunt cam dezamagita sunt in a7-a zi si n-am slabit decat 1.5kg imi vine sa ma las.N-am trisat aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

buna seara si eu as vrea sa mai slabesc citeva kg bune am 1,57 si 78 kg dar deocamdata astept pina dupa anul nou ca sa pot si eu minca de craciun si revelion ce maninca toata lumea nu sa stau si sa imi curga balele ca nu pot minca.am incercat si eu dieta cu 3 zile carne si asa mai departe dar a 3 a zi mi s-a facut rau si m-am lasat pagubasa.

Mergi la inceput

buna seara si eu as vrea sa mai slabesc citeva kg bune am 1,57 si 78 kg dar deocamdata astept pina dupa anul nou ca sa pot si eu minca de craciun si revelion ce maninca toata lumea nu sa stau si sa imi curga balele ca nu pot minca.am incercat si eu dieta cu 3 zile carne si asa mai departe dar a 3 a zi mi s-a facut rau si m-am lasat pagubasa. eu mai tin o cura de 13 zile care nu se tine decit odata pe an dar din pacate in acest an nu am mai putut sa o tin si se vad efectele de la 68 unde am ajuns.

Mergi la inceput

sa stiti ca nu am scris de trei ori acelasi lucru nu stiu ce s-a intimplat

Mergi la inceput