Cura de slabire 3-3-3 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!
Azi am intrat la carne - dimineata m-am cintarit insa se pare ca cele 3 zile de legume mi-au adus kg in plus in loc de a fi in minus...Sa vedem ce va fi dupa zilele de carne... In rest, continuam!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

fetelor,

cu mare parere de rau, dar nu mai pot sa mderez acest subiect. sunt franta cand ajung acasa iar de la munca nu pot, nu am timp deloc. eu tin in continuare cura si am ajuns la -25 kg.
Daca vrea cineva sa preia subiectul....rog moderatorii sa ma invete cum poate cineva sa preia subiectul.
Eu am sa mai intru si am sa va mai tin la curent cu noutatile despre cura mea de slabire
Va pup pe toate si mult succes in continuare

Cu multumiri

cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei

crucea din cartof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

subiect abandonat???

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sper ca nu!
Eu nu mai sunt de mult timp pe aici, dar citeam periodic ce se scria.
Oricum am de gand sa ma apuc din nou, cu seriozitate, de 1-1-1, probabil, pt ca la 3 de lactate, eu mor!
Sper sa preia cineva, totusi...
Si nu stiu daca trebuie facut ceva in mod deosebit pentru aceasta. Eu am preluat moderarea unui subiect. Adica pur si simplu, m-am oferit, nimeni nu s-a opus, fete au fost de acord si acum controlez listuta de inceput, deschid noi capitole... Nu e greu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Am mai fost eu pe la inceputuri pe-aici, dar...cum consecventa nu e punctul meu forte...desi imi doresc tare mult sa slabesc...mereu ma las pagubasa...rusinica!
Lucia, felicitaaaari! Un rezultat extraordinar!!! Bravoooo!
Ralniad ( scuza-ma daca n-am scris corect, nu ti-am citit decat o data nick-ul si cred ca nu l-am retinut corect) nu vrei sa preiei tu subiectul ?
Eu ma bag deocamdata din nou la prieteni si intr-una din zilele astea va anunt cand incep iar sa tin acest regim minunat, sa imi fac aprovizionarea corespunzatoare, sa imi aduc iar bicicleta la loc de cinste in sufragerie, sa ma hotarasc...
Pupici la toate si succes!

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Anculina, hai ca te iert de data asta!
Eu una va ziceam doar ce ar trebui facut de catre persoana care vrea sa modereze... Daca tu ai zis de mine si mai vine cineva cu idei de astea, nu se opune nimeni, cedez eu pana la urma...
Dar eu nu pot tine 3-3-3 sub nici o forma. Am mai zis: mor la 3 zile de lactate... Eu sunt pe 1-1-1... Dar asa, de subiect, de listuta, pot sa am grija sa fie cat de cat la zi...
Astept voturi!Nu vreau sa se zica dupa aceea ca m-am bagat aiurea in seama, eu, care nu am treaba cu subiectul...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pai eu sunt pro!
Haideti fetelor, pe unde sunteti ?
Si baza regimului e tot aia, asta e un amanunt ca nu poti tine 3-3-3 si tii 1-1-1...

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ralnied, eu chiar te-as ruga daca poti sa te ocupi tu de subiect!

M-am apucat si eu de 3-3-3, au trecut abia 3 zile, cele de fructe+legumne si n-a fost greu. Maine trec la lactate, am umplut frigiderul cu iaurt. Sunt chiar asa grele zilele astea de lactate?? Sper sa reusesc macar 2-3 luni, am 20 kg de dat jos!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Fetelor, La multi ani, sa aveti un an bun si sa fiti sanatoase!
Am si io nevoie de niste lamuriri de la cele veterane in regimul asta
Am inceput de ieri dieta cu fructe si legume..
intrebarea este daca pot sa maninc in zilele de fructe si legume fructe crude si legume gatite , ca io ieri am papapt numa portocale si spanac, dar spanacul gatit.. sau trebuie numai legume si fructe crude..???
la zilele de carne pot sa maninc orice carne? adika si de vita>? sau e obligatoriu numa atzosu' ala de piept de pui??
am de dat jos 6 kilograme.. si as vrea sa le dau rapid, dupa care cred ca ma apuk de monti ca sa ma mentin... asta in cazul in care reusesc sa slabesc ceva..

Mergi la inceput

OK, OK, OK, cred ma ma "bag"... Sper sa reusesc si aici.
Da, stiu ca ideea de baza e aceeasi...
Eu, cand am tinut 1-1-1, am mancat si proaspete si gatite legume... Oricum era vara si imi era mult mai usor atunci... Cstraveti, rosii la greu...
Andruzza, eu... macar 20, desi nu cred ca... dar, ma rog, asta e deja alta poveste... Dar si cu vreo 10 ma multumesc pentru inceput...
Ne mai auzim!

E si maine o zi!

Mergi la inceput