Cura de slabire 3-3-3 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
ralnied1 spune:
'Neata!
La mine e zi de lactate (pentru mine sinucidere curata, dar daca trebuie, atunci trebuie si gata!)...
Pana acum am papat o feliuta subtirica de cascaval. Nici nu imi este prea foame... Ma mai uit si la un iaurt Danone Natural 0.1% si cand stiu ca nu imi place... Dar mai incolo, cand o sa imi vina foamea, sa vedeti ca tot il mananc...
Voi v-ati trezit? Ce mai papati azi?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
alipiticot spune:
Fetelor de azi ma inscriu si eu pe lista.Inca nu am mancat nimic si nu stiu cu ce sa incep.Probabil cu lactate.Eu sunt fan lapte si nu stiu cum voi rezista in zilele fara.Ma chinui de mult sa slabesc si nu reusesc sa mi mentin vointa pt o dieta sau pt sala.De azi vreau sa merg si la sala.Multe vreau dar am si mult tare de slabit asa ca nu mai am de ales....am tot amanat pe diferite motive,copil,alaptat,etc dar e cazul sa pun vointa la treaba.
Eu am 1.50 si 64 kg.Inainte de sarbatori aveam 61.
In rest nu prea am nelamuriri eu dar nu se stie.oricum cu lactatele eu le mananc naturale de la piata,in general nu prea cumpar gata facute.eu fac si iaurt,branza din piata,dar au o cantitate mai mare de grasime dar au alt gust dupa parerea mea.
va pup si sa slabim bine!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
ralnied1 spune:
Asta e o prima varianta a listutei noi...
Regimul disociat
Carne-se poate manca : carne de pui la cuptor (cu punga magică de la knorr), carne fiartă, carne la grătar,peşte la cuptor, peste la grătar, cabanos, salam, suncă presată, crenvursti , pate.
De evitat : carnea de porc, carnea prăjită în ulei.
Legume si fructe – se poate manca :
1. legume : salată de rosii si castraveti,salata verde, spanac, ardei, conopidă, varză; ciuperci la cuptor; murături. De evitat – cartofi, morcovi, mazărea, fasolea
2. fructe : grapefruit, kiwi, portocale, mere, pepene(rosu si galben). De evitat – banane, struguri, prune.
Lactate : branză de vaci, lapte, cascaval, branză topită, pastă de branză, iaurt(fără iaurt de fructe), branză de burduf, branză cu smantană.
Recomandări : alimentatie fără ulei, evitare sucuri acidulate (cel mult o cola light pe săptamană), cat mai multă apă(minerală sau plată). Se poate manca oricat si la orice oră. Se respectă întocmai ordinea de mai sus (3 zile carne – 3 zile legume si fructe – 3 zile lactate).
Se poate tine si cate două zile sau cate o zi (adica 2 zile carne – 2 zile legume si fructe – 2 zile lactate respectiv 1 zi carne – 1 zi legume şi fructe – 1 zi lactate). Regimul din 3 in 3 zile da rezultate cel mai repede.
Listuta noastra:
2.01 – mama giulia71 – 108....-3.........................
9.01 -- Lorym -- 52....................................47
9.01 – danap – 1.62/65.................................50
9.01 – diana2004 – 1.65/63.............................57
9.01 – mama lia – 39ani/1.68/60.........................
9.01 – mitzuka – 1.70/87...............................70
9.01 – asi --1.66/60.6...............................50/52
9.01 – ralnied1 – 85.................................70/65
9.01 – gusta -- 1.64/71................................60
10.01 – alipiticot – 1.50/64............................
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dana p. spune:
Ralnied, ai facut treaba buna si cu listuta si cu trecerea alimentelor pe care avem sau n-avem voie sa le mancam.
Eu ieri am mancat 3 felii de cascaval, 1 l de iaurt si o cana de lapte.Am mai baut si ceai cu lamaie si niste miere pentru raceala care m-a pocnit de duminica.
Eu nu pot sa renunt la cafea pentru ca am tensiunea mica si implicit nu pot renunta nici la lingurita de zahar pe care o pun.
Stiu ca nu am voie nici miere, nici zahar dar mierea este numai pentru moment ca sunt racita dar zaharul o lingurita nu cred ca ma va afecta chiar asa de tare.
Azi am mancat pana acum 3 felii de cascaval si se pare ca o sa am acelasi meniul ca si ieri.
Am mai inceput sa fac si abdomene care sper sa ma ajute la burtica sa o dau jos mai repede.
Spor la slabit!!!
Dana
Poze
mama lia spune:
azi am mincat fasole verde salata (cu otet, ulei masline,usturoi, busuioc si oregan). mai am 2 kiwi si 2 mandarine.
diseara cred ca imi fac salata.....
fetelor, cele cu KiloKlic-ul, spuneti cum a fost, ce rezultate ati avut!!!!
giulia71 spune:
Buna fetelor,
Mama s-a bucurat enorm cand s-a vazut pe lista si e mai ambitioasa ca oricand, pe cuvant!
Se tine tare cu regimul, azi e ultima zi de carne din prima tura si maine ii raportez greutatea.
De maine vrea s-o ia de la cap cu regimu, adik tot 3-3-3. Eu zic ca dk mananca des nu are ce rau sa i se intample datorita diabetului, nu?
Da, sustineti-o fetelor ca n-am vazut-o asa hotarata in privinta siluetei niciodata.
Mesaj de la tanti Nuti (adik mama) : "Pupale-ar mama de fete, sa aveti spor la slabit"!
Va pup si revin
asi spune:
Tanti Nuti multumim pentru sustinere
.Succes!
Eu sunt in ziua de carne azi.Ieri au fost lactate.
Eu nu am tinut cont de grasimea lactatelor.
Azi am mancat un gratar de piept de pui si o pulpa de pui la gratar.
Beau ceai Talia 2 care e foarte bun.
La cafea nu vreau sa renunt deloc.Eu ao beau fara zahar dar cu putin lapte.
Ieri si azi am baut un pahar de 200ml de suc pfaner de portocale rosii.E rau nu?
Familia mea
Razvan
gusta spune:
Buna
Multumin Tanti Nuti si sa continuam sa slabim.
Eu azi sunt la a doua zi de carne si am papat un preparat de pui si peste in folie la cuptor pe seara.Apa simpla nu merge dar ceai rup cat beau.La cafea eu chiar nu am cum renunta dar o beau cu indulcitor.
Daca imi raspunde cineva cu energizantul ii multumesc.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
giulia71 spune:
Fetelor, Tanti Nuti zice asa:
"In primul rand, va multumeste ca existati si ca nu se mai simte singura in lupta cu kg!
In al doilea rand, sa fiti tari cum sunt si eu la 108 kg care le-am avut si 52 de ani si sa ne tinem de treaba.
Trebuie sa aratam bine ca odinioara, nu?
Maine, mamica o sa va spun ce rezultate a dat tura 1 de regim,pe care l-am tinut si o sa-l tin, ca nu sunt altele mai breze ca noi. Va pupa mama pe toate si aveti grija de voi!
Maine revin cu kg in minus, sper!"![]()
mama lia spune:
buna dimineata!!!
azi am tot zi de legume-fructe.
aseara am basculat o salata verde cu rosii, ardei gras, ceapa, usturoi, busuioc si oregano!!!
dimineata cintarul arata cam 59.....nu este cintar electronic si nu are acuratetze...dar poate ma duc mai tirziu la sala de fitness(ca suntem dotati la job cu asa ceva, dar nu ma duc acolo decit sa ma cintaresc
....)
azi am la mine 3 kiwi, 2 mandarine si o mincare in aburi de legume (morcov, brocoli, ardei gras, porumb din ala mic).
diseara nu stiu...cred ca mi-a mai ramas salata de fasole verde!!!
sa avem o zi buna!!!