Salutare.
Poate ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat.
Acum trei saptamini, adica pe 24.10 am avut un al doilea chiuretaj dupa o sarcina oprita din evolutie(imi ramasesera niste resturi).
Am avut singerari nu prea abundente vreo 10 zile dupa care mi-au trecut si ma simteam bine.
Am facut si o echografie si mi-a spus ca mai am doar niste microcheaguri care se vor elimina la menstruatie.
Acum de 6 zile am din nou singerari destul de mici si ma mai doare din cind in cind burta si as vrea sa stiu daca mi-a venit menstruatia sau este o alta cauza.
Se poate sa se fi blocat vreun cheag la iesirea din uter sau colul uterin si sa nu dea voie singelui sa iasa ca lumea?
Ce sfaturi imi dati?
Multumesc anticipat.
sfatul meu este sa mergi la dc...posibil sa fi ramas si sa nu se fi eliminat..si se pot infecta...asa ca da fuguta la dc...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Iti recomand sa mergi la un control ginecologic, preferabil la medicul care te are in urmarire pentru a beneficia de cea mai buna conduita terapeutica dupa un consult de specialitate.
Multa sanatate iti doresc
!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Diana, asa e cu sarcinile astea oprite in evolutie, creeaza probleme, eu am patit-o la 2 sarcini, vezi ce zice medicul poate iti da vreun tratament
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Multumesc pentru raspunsuri, am sa merg saptamina viitoare la Iasi sa vad care e problema.