va este viata in pericol?
am inteles ca exista multe incidente in paris, in belgia la bruxelles. ati fost partasi la astfel de probleme? caci mie mi-e frica sa mai ies noaptea pe strada. eu locuiesc la bruxelles si am inteles ca exista anumite cartiere bantuite de "oameni" care n-au ce face...
s-auzim numai de bine!
Raspunsuri
lu.more spune:
Iti multumesc ca te gandesti la noi, despre ce incidente vorbesti?
daca e vorba de alea care au incetat in Franta, poti sa vii linistita, nimeni nu omoara pe nimeni...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
lilanda spune:
disperata, am inteles ca vrei sa-ti modifici nickname-ul. Ar fi o maaare greseala!!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
valer_01 spune:
Eu stau in Bruxelles si nu mi-e frica deloc pe strada. Au fost cateva incidente, dar izolate, iar politie vad peste tot. Totul e normal aici.Eu fac jogging seara prin parcul nostru, fara nici o teama.
ardeiash spune:
lilanda daca a fost o ironie n-am inteles de ce?!? iar daca nu a fost tot n-am inteles ce-ai vrut sa spui
s-auzim numai de bine!
ardeiash spune:
lu.more- da, in mare ma refer la crizele din franta si belgia.
vad pe euronews reclama la paris, ceea ce credeam ca nu voi vedea niciodata. s-au terminat, insa tot le mai e frica parisienilor, vad
s-auzim numai de bine!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by disperata
lilanda daca a fost o ironie n-am inteles de ce?!? iar daca nu a fost tot n-am inteles ce-ai vrut sa spui
s-auzim numai de bine!
am voie sa spun ca eu am inteles?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
cait spune:
Poate k dak eram mai aproape de zonele fierbinti ne ra dar asa eu sunt destul de departe si cum se aude k s-au calmat totul e bine.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ardeiash spune:
bine, peste tot au zis ca s-au calmat spiritele, dar voi , in franta ati mai auzit ceva, sau doar s-a lansat zvonul ca s-a terminat totul?
s-auzim numai de bine!
chatonel spune:
nu, s-a zvonit acum ca baga rusii tancurile in PARIS, daca nu se potolesc.
Toulouse, la ville rose
danyce spune:
Mie asa de frica imi e ca ma duc luni in vacanta in Franta si de miercuri dimineata pana duminica viitoare voi fi tocmai la Paris.
In plus, de luni seara mai sunt SNCFistii (pardon, cei care lucreaza la caile ferate, pe trenuri etc.) in greva.Eu am biletul de tren deja cumparat... Cum am citit in ziarele online ca greva incepe la ora 20.00 si eu ajung pe la 19.00, tot ma duc. Si daca o fi sa fie altfel...ei, destinatia o cunosc, alte mijloace de transport exista, franceza o vorbesc..si o scot la capat
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei