Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 6
adameasca spune:
'neatza!
Pe mine personal nu m-a rapit nimeni, da' n-am avut nici chef si nici timp de postat pe forum. Am treaba multa, ma pregatesc sa dau niste examene pentru un job mai bun si am de invatat. Macar sper sa-mi iasa miscarea cu schimbarea jobului ca m-am saturat de fitze si figuri pe la birou...
In rest suntem ok, parca intrem in spiritul sarbatorilor. Luk a fost tare incantat de cadourile de mosh Nicolae, am sters impreuna ghetele, iar ieri dimineata statea somnoros printre ghete pantofi si cadouri si era fericit. I-am luat o mashina de pompieri, doua carti frumoase, un puzzle de 12 piese mari si niste dulciuri. Aseara am citit cartile si am facut puzzleul de m-am saturat eu si el nu se plictisea.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
boeru spune:
Adameasca bafta cu schimbatul job-ului! Sa dea Dumnezeu sa fii implinita pe plan profesional. Cand citeam despre Luca parca il vedeam pe-al meu cum se bucura. Cam acelasi tablou: somnoros printre ghetute (i le-am luat noi si pe-astea ca nu-l mai incapea nimic)dulciuri el nu prea mananca (nici macar tort) asa ca i-am cumparat un transportator de blindate (bineinteles ca nu incapea in ghetute!)banane, portocale si niste ciocolatele de-alea de la Kinder.
Helby asi fi vrut sa ma rapeasca Mos Niculae ca sunt obosita rau, la servici s-au aglomerat toate comenzile ca e sfarsit de an si toata lumea vrea sa termine cu aranjatul...misto chestia aia cu babatul si femeia
devylla de mult vroiam (acu' gasii momentul) sa-ti spun ca te felicit. Esti o supergospodina, vad ca te preocupa chestiile astea cu facut mancare curat etc..(cred ca din dragoste!) dar vezi mama ca asa l-am obisnuit eu pe-al meu si acu' nu mai are leac. Are 3 feluri de mancare in frigi si el vrea altceva....Am glumit, chestia e ca te admir asa tinerica si gospodina...plus ca vad ca gasiti timp si pentru distractii. Pupici!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
devylla spune:
Florina merci de compliment.Adevarul este ca imi place sa fac mancarica gustoasa.Sa fie curat in jurul meu .Si sa il vad pe al meu ca mananca cu placere.si sper sa nu devina mofturos...ca atunci nu ii mai fac papa buna.Nu stiu cum o sa fie cand voi munci,daca o sa mai am timp sa le fac pe toate...dar v-a trebui.te pup
Ca sa ma laud,varza e aproape gata murata...si am bucur tare!Insa castravetii nu au iesit f buni,i-am facut in otet si cred ca daia.Nush ce sa fac cu ei nu sunt chiar rai dar nici f buni.Ma mai gandesc.
o zi frumoasa!
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
adameasca spune:
neatza!
Davylla, foloseste-i in salate castravetii aia. Diverse salate cu acrituri.
_
boeru spune:
Moaaaama! Ce liniste pe aici!
Fetelor eu sunt bolnava am luat si eu raceala de la Raducu. Al meu e inca acasa (deh, el poate sa lipseasca) eu nici atat!
Imi bubuie capu' si sunt cu zeci de servetele pe langa mine. De gat nici nu mai vorbesc!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
devylla spune:
Florina sanatate multa sper ca te-ai facut bine!
Fetelor subiectul e pe pagina 4!Haideti la o tacla sa il mai invioram.
Hai pupici si vb mai pe seara!
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
neatza fetelor!
Sunt un pic mai bine. Dar de tusit tot mai tusesc! Noi am stat acasa in weekend ca a fost frig, au venit niste prieteni pe la noi si sambata si duminica. Raducu a fost foarte agitat, nu ne-a lasat deloc in pace, foarte obositor. Chiraia din orice, mai mult o razgaiala de-aia de-a lor nu-i convenea nimic. Cred ca s-a plictisit in casa. L-am scos ieri dupa-amiaza un pic afara si tare bucuros era. Numara pana la 6, canta din ce in ce mai bine. Aseara s-a uitat la Flinstones si azi dimineaza ma striga prin casa "Wiiiiilmaaa!" cred ca-i place cum suna!
I-am strans o parte din jucarii in niste saci ca prea avea multe (o parte oricum le-am dat pentru o fundatie de copii) si ieri m-a bazait ca-si cauta o motocicleta care mai ramasese doar jumate si pe care am aruncat-o ca se putea rani in plasticul ala rupt!
Alta noutate: a inceput sa danseze cu mainile prin aer, e asa caraghios! Numai sa-l vedeti si cum isi arunca picioarele.....
Are noroc ca e asa dragalas ca la cati nervi mi-a facut zilele astea...
Va pup! Mai scrieti si voi!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
adameasca spune:
Salutare!
Io bine, am zis ca daca e sefa plecata saptamana asta am si eu timp sa respir... se pare ca nu, nu e asa. Am treaba garla, toata lumea trage de mine, etc. Si nu mi-au lasat nici o masina sa ma misc, alerg de nebuna pe jos...
_
helbi spune:
Florina, ma bucur ca te simti mai bine. Multa sanatate in continuare!
Fetele.,de azi am rezidenta permanenta in Germania!!!
Altfel, simbata am avut 2 fetite la noi, din care una a si dormit aici. Va dati seama cam ce bucurie pe capul Biancai!
Ieri a avut serbarea si a spus fara greseala poezia in fata Mitropolitului pt Europa Centrala si de Vest, sia apeste 100 de oameni. La sfirsit au aplaudat-o si toata sala striga "Bravo". Am filmat si am facut si poze!
Apoi, am fost la o onomastica´, a fost dragut, dar amunzant la plecare. Amicii care urmau sa ne aduca acasa si-au lasat masina in parcarea de la cimitir, care parcare la ora 17 s-a inchis. Ei nu au vazut cele 2 semne, unde scria mare ca se inchide la 17, decat la 20.30 cind am vrut sa ne urcam in masina.........Asa ca....masina a ramas in parcare si noi, 8 persoane, doin care 3 copii, ne-am repliat pe la altii prin masini, pt ca onomastica a fost la vreo 30 km de Frankfurt.
Va pup si va doresc o saptamina frumoasa!
adameasca spune:
Helbi, felicitari pentru rezidenta! S-o stapanesti sanatoasa.
_