Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 5
helbi spune:
Neatza,
noi joi dimineata am fost la Muzeul Poastei cu gradi. Eu, directoarea si 12 copii. A fost tare frumos!
Dupa amiaza am mers la dentist, in alt oras la vreao 40 km de Frankfurt (mai am odata vinerea viitoare si termin cu coroana, dar si cu cca 300 euro).
Ieri am fost prin oras dimineata, i-am luat Biancai 2 perechi de pantaloni si un tricou (sper sa-i vina, ca le tin pin la Mos Nicolae....daca nu, le dau inapoi si iau altele). Pe urma, dans modern, ia pe seara au venit prietenii nostri pe la noi, am mincat impreuna si au lasat baietelul aici. Asa ca, acum copii se joaca, si-au construit un cort mare in mijlocul sifrageriei - de nu mai am pe unde sa trec....dar sunt cuminti!
Va doresc un WE placut!
devylla spune:
Neata fetelor!
La mine a nins azi putin si sunt super fericita!
Vad ca e liniste pe aici!Hai feciorici la povestit!
Va pup si o saptamana frumoasa!
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
adameasca spune:
'neatza! mai pe la pranz, asha...
io raportez multa treaba, parca nu se mai termina. Toata lumea de prin birou stie un cuvant: "Ileanaaaaaaaa"
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
devylla spune:
Deci ca e seara la mine sa vin cu povestitul.
Azi zi frumoasa cu zapada care in juam de ora s-a topit.
Am mers la sor'mea care a racit.Am stat cu nepotelul.Am vorbit cu mama care m-a expediat repede(deh daia s-a inventat netu',ca sa se joace si cei in varsta).Am fost cu sor'mea sa o luam pe nepotica de la gradi care a ramas in grija mea dupa amiaza.Bine ca a fost cumintica.CaT s-a jucat ea,eu am facut mancarica de nu se mai termina.M-a rugat socrela sa ii fac mancarica de ficatei romaneasca,am facut-o,plus ca am mai avut cateva de facut.Dupa care m-am apucat cu nepotica sa facem curat unde facuse ea jaf.
Sa va povestesc o faza tare cu nepoata mea.Era cu ambi parinti la baie si zice pt prima data ca vrea sa se casatoreasca cu tasu.Tasu fericit,ca deh prima oara cand zice,o intreaba:-Dar de ce tati vrei sa te casatoresti cu mine?,la care nepoata-mea ce zice:-Imi place cum arati!Si daca m-as casatori as vrea ca barbatul sa arate ca tine,apropo se referea la corp si la ....bip.Au ramas amandoi interzisi.Yo am ras de m-am prapadit.
De nepotel nu va mai zic ca e poveste lunga si ma fascineaza pe zi ce trece!
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Buna fetelor!
Devylla, vad ca iei lectii serioase de ingrijit copii! foarte bine, vad ca iti place sa stai cu ei.
Adameasca, bucura-te ca au nevoie de tine. Este bine sa fii indispensabil!
Helbi, ca intotdeauna cu orarul full! Si eu trebuie sa merg la dentist dar n-am timp, tot timpul intervine ceva.
Acum de exemplu si al meu sotz e bolnav, astazi si-a luat liber. Pe Raducu l-am dus la gradinita pana la urma, am mai consultat si alt pediatru, azi mergem la Grigore Alexandrescu ca vad ca nu-i trece haraiala. In rest e plin de viata. I-a adus Mos Nicolae o motocicleta de-aia care se demonteaza si se monteaza la loc si toata dupa-amiaza de Duminica a mesterit la ea! Am scapat si noi...
Fetelor stiti cum pot sa rezolv si eu problema cu costumul de Craciunel? Ca am caciulita dar n-am costum!
O zi buna in continuare!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
boeru spune:
E vorba de un costum de Craciunel pentru serbare, dar ce-am vazut pe net sunt numai pentru adulti. Aveti vreo idee? ca nu ma pricep deloc sa-l fac eu!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Florina, eu aveam o adresa de la un centru unde faceau costume pt copii. Dac te intereseaza, o caut. Stiu ca am dat-o anul trecut la o amica, al carui copilas urma sa fie bulgaras de zapada. A facut costumul la acest centru si a fost tare multumita, dar am senzatia ca a dat 1 mil pe costum
helbi spune:
Ce ati patit mai feteleor? V- arapit Mos Nicolae?
Noi am fost cumintele si am primit asa: eu un set de luminarele rosii(4 de diferite dimensiuni) si dulciuri, iar Bianca: 2 perechi pantaloni, un tricou si un pluover, o pereche de papuci pt gradi, dulciuri muuuuuulte! A venit Mosul peste noapte si la scoala is la gradi (cu duolciuri) si cu o invitatie pt luni la "un baierem pt copii" (numai ea, normal - ma-sa la cratita!!!
Aaa si a fost tare fericta ca Mosul asta nu i-a adus nuielusa promisa
Va pun si voua ce am mai primit azi pe mail:)! sSi La multi ani, deMos Nicolae!
Cum faci un barbat fericit?
1. Gateste pentru el
2. Fa dragoste cu el
3. In rest lasa-l in pace
Cum faci o femeie fericita?
Trebuie sa fii pentru ea:
1. prieten
2. societate placuta
3. iubit
4. frate
5. parinte
6. maestru
7. educator
8. bucatar
9. timplar
10. instalator
11. mecanic
12. electrician
13. stilist
14. sexolog
15. co-insarcinat
16. psiholog
17. psihiatru
18. terapeut
19. autodidact
20. organizator
21. tata bun
22. curat
23. simpatic
24. atletic
25. tandru
26. atent
27. galant
28. inteligent
29. glumet
30. creativ
31. puternic
32. intelegator
33. tolerant
34. precaut
35. ambitios
36. curajos
37. credincios
38. respectuos
39. pasional
40. competent
si nu uita :
41. sa-i faci des complimente
42. sa mergi cu placere la cumparaturi
43. sa nu exagerezi
44. sa fii bogat
45. sa fii rezistent la stres
46. sa nu te uiti dupa alte femei
si in acelasi timp :
47. sa nu fii gelos
48. sa-i dai libertate
49. sa ai o relatie buna cu familia ta, fara s-o neglijezi pe ea
50. sa o consolezi si sa-i ridici moralul in momentele dificile
si foarte important:
51. sa nu uiti aniversarile: a ei si a celorlalti membri ai familiei, prieteni, aniversarea casniciei voastre si a tuturor
prietenilor, aniversarea logodnei voastre si....toate datele posibile
pe care ea le uita
devylla spune:
neata fecioarelor!
La mine mos nicolae nu a venit,nici nu putea sa vina,dar a venit la nepotei care au fost foarte fericiti,ma oftic ca nu le-am facut poze sa fi vazut cum trageau de dulcuri.
Andreea multumim ce adevar graiesti cu barbatul si femeia!
ieri nu m-am simtit foarte bine dimineata dar nu am avut timp de plans.
Va pup si La multi ani De Mosh Nicolae!
Sarbatori fericite
bubulinele
Sabina