Cum ati trecut peste...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Eu una nu cred ca vei scapa de aceste sentimente vreo data,o femeie inselata se schimba,cit de mult nu ar incerca partenerul sa te faca sa te simti bine....nu mai ai increderea pe care ai acvut-o..cel putin asa simt eu.Oricum iti doresc multa putere si intelepciune sa treci toate tentatiile de skandal si convorbiri aprinse,daca simti ceva,eu una n^am putut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

vin si eu sa ...continui povestea!
din fericire povestea aceasta a fost cu "hapy end"....roana are acum si un BB superb,e iubita si e fff fericita!

ea a iertat si a uitat.... pt ca intr-adevar sotul ei s-a dat seama ce sotie are langa el!

si eu stiu ce fel de om e roana...un om cum rar intalnesti,sensibila,buna,desteapta.....

si desi e in celalalt capat al tarii,e prietena mea si am ajuns sa o iubesc tare mult!!...m-a ajutat sa inteleg si sa iert si sa cred ca uneori se poate!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Roana,te asteptam sa ne impartasesti povestea ta de dupa.
te rugam din sufletul.Tu poti demonstra ce inseamna fericirea si dupa.

Mergi la inceput

nu cred ca poate,pt. ca nu are timp...BB-le nu are nici o luna.....
si mie imi e tare dor de ea....dar stiu ca e pt. o cauza nobila!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Atunci eu ii doresc o viata fericita alaturi de familie si nu in ultimul rand liniste sufleteasca ca sa se poata bucura de BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Subscriu la ce a scris Kores.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

fetelor,va multumesc eu in numele ei ....cred ca nu o sa se supere!

acum le are aproape pe toate.....si,cred ca si linistea sufleteasca...
ce a fost, a fost o poveste urata,o poveste care l-a facut pe sotul ei sa inteleaga cat ar fi pierdut!

dar ce e mai important e ca sunt o familie fericita...si asta va doresc si voua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Nu pot sa va explic cum ... dar eu am ajuns pur si simplu sa inteleg ca barbatii sunt altfel construiti si ca fac foarte bine diferenta intre sex si dragoste. Este posibil ca ei sa mai muste din cascaval si sa fie doar o joaca, asta e realitatea ... astia mor copii. Atata timp cat nu s-au indragostit de una ... nu va mai cramponati.

Daca s-au indragostit, dupa mine, sunt 2 explicatii:
- lipseste ceva in viata lor din relatie (oricat de nedreptatite va simtiti, cautati ce lipseste) si nu sunt capabili sa o exprime
- nu se respecta pe ei insisi si nu va respecta si atunci nu are sens sa mai investiti

Eu m-am confruntat cu povestea inselatului de f tanara. Este normal sa iti imaginezi mereu si mereu ce a facut cu cealalta si cum a putut. Daca ai hotarat sa-l ierti ... focuseaza-te cu incapatanare pe viitor si refuza tot cu incapatanare sa mai aduci trecutul. Da-ti toate sansele posibile ca sa fii sigura ca nu vei regreta. Gandeste-te cum era daca pleca la cealalta? Ti-ai dorit sa ramana? Atunci protejeaza ce ai obtinut. Mie imi spunea pe vremea aia iubitul care ma inselase ca desi el este cel care a gresit, este foarte groaznic sa i se aduca aminte mereu.

Gandeste-te ca indiferent cat de casatoriti sunteti sau nu ... el nu este proprietatea ta. Oamenii se iubesc si se despart, este ceva natural. NU SE DETIN UNUL PE CELALALT. Desi uneori cativa ani de convientuire te pot face sa crezi asta si este o atitudine foarte gresita. Oamenii aleg in fiecare zi sa fie unul cu celalalt. Pentru o clipa el nu a mai fost sigur care e drumul. Tu si el stiti de ce a fost confuz. Dar l-a regasit.

Va doresc multa putere si intelepciune (pentru ca de vorbit este usor ... mai greu cu practica :).

Never say NEVER.

Mergi la inceput