Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 9
viorela hoff spune:
hallo fetele, cum va merge saptamana asta?
tjaa, vad ca nu mai scrie nimeni pe aici, atunci va dorim toate cele frumoase si un Craciun fericit!
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea
Ramonika spune:
buna fetele, da cam slaba activitatea pe aci. ce se intampla? ce mai fac animalutele? mai aveti poze noi?
ale mele stau mai mult prin casa. mai ales de cand e mai frig pe afara.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Himmelsduft spune:
Hallo la toate,
La Leo ii e bine, cind ninge sta pe afara si e ud si nu il pot calari decit lonja, dar e bine mersi.
Va doresc la toate Sarbatori fericite si ptr la anul implinirea tuturor dorintelor,
Himmelsduft
calut
Darria spune:
Salutari si din partea mea
Subiectul a intrat in amorteala? Oare animalutele noaste hiberneaza?
Craciun fericit
Sarbatori fericite si tot ce va doriti mai frumos sa se indeplineasca.
LA MULTI ANI!
monagan spune:
Darria , nu am intrat in amorteala, las ca acum il pun pe pagina 1. Sa ne vada toata lumea dom-le.
Eu sint fericita ca nu-mi mai miauna Viky, ca i-am dat niste Pill'Kan si au trecut putin caldurile, saracuta de ea.
Ce va fac animalutele? sint bine toate ?
la toti
MG
Darria spune:
Monagan eu sunt in dilema: nu stiu daca am catel(de vanatoare inca ) sau pisica Doarme toata ziua, mai ales sub plapuma iar seara asa pe la 22-23-24 are un chef de joacaaaaaaa dar o potolesc ca altfel imi pun vecinii in cap. Aseara a nins un pic, am scos-o afara si era asa de bucuroasa. Abia astept sa fie mai multa zapada sa o scot la padure sau la camp, sa inoate in ea.
Nu stiu cum tb. tratate pisicile la menstruatie dar injectiile nu sunt bune? Stiu ca se fac.
O sa mai aveti un urecheat printre voi: este catelusul lui SunSmile dar o las pe ea sa faca prezentarile.
la purtator
noi
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Multumesc Darriei ca m-a indrumat spre voi. Noi aseara am luat acasa gogoshica noastra draga. E un Westie Terrier, are o luna jumate, e dulce foc. Dar aseara nu m-a lasat sa dorm, pt ca plangea daca nu stateam cu mana pe el. Apoi vroia caca, pishu, joaca, papa....
Nu m-am suparat, dar as vrea sa va intreb...cam cat dureaza perioada asta de acomodare? Darria mi-a zis 2 nopti..si ma rog sa fie asa. Pt ca nu vreau sa sufere, dar nici sa stau toata noaptea cu un ochi inchis si unul pe el!
va multumesc din suflet!
Multi pupici voua si sufletelelor voastre!
Darria spune:
SunSmile, din nou bun venit urecheatului dar de data aceasta la animalute
Nu e o regula, a mea de ex. a plans in prima zi(am luat-o pe la amiaza) si in prima noapte. Cauta pe sub masa, pe scaun, pe pat, plangea. A doua noapte fie a dormit, fie a umblat prin casa si auzeam cum merge, mai ales gherutele pe covor. Vroi sa ne trezeasca sa se joace cu noi.
Celalalt urecheat(am mai avut un cocker, baietel) tot asa, a plans cam 2 zile si apoi gata.
la purtator
noi
SunSmile spune:
Darria cat avea urecheata voastra cand ati luat-o? Era tot asa micuta?
Ca piticul asta al nostru aluneca pe parchet si nu prea reuseste sa mearga...i se duc piciorusele in lateral!..Hihi...dar e haios, ca pe suprafete aderente are o vitezaaaa....
Multumesc, Darriutza!
Darria spune:
Tot o luna si jumatate avea. Nascuta pe 2 iulie si luata pe 18 august.
La greutate: 1,5 kg. Era mica, burticoasa(nu de la viermi) si cracanata mai mult patrata decat lunga.
Eu am un carnetel in care am notat(la inceput ca dupa aceea am mai uitat) multe bazaconii: evolutia ei in greutate, ce alte vitamine, tratamente a facut si nu puteau fi trecute in carnetul de sanatate.
Asa de mica era ca nu ne vedea cand stateam in pat. A gasit solutia: isi facea vant si cand ajungea in dreptul patului sarea ca o caprita. In scurt timp a invatat sa se catere, parca facuse alpinism.
Eu am covor in casa(aveam si atunci) si a fost mai usor la deplasare. Sa ai grija sa nu-i alunece piciorusele pe parchet si sa-si faca o "bucurie" la picioruse(medicul mi-a spus sa am grija la gheata, nu e acelasi lucru cu parchetul dar fiindca el e pui...)
Vezi daca tb. taiate gherutele, poate de asta aluneca.
la purtator
noi