Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Menna spune:
Iata-ne si pe noi "vedetele"
Ponny
http://community.webshots.com/user/Menna1979
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
Menna spune:
Danna merciiiii
Menna si Po'
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
monagan spune:
Menna si Ponny, bine ati venit!!! Vad ca sinteti mai multe cu catei, dar poate ca imi raspunde si mie cineva.....please, please, ca o apuca imediat peste 2 zile caldurile si vreau sa stiu ce e mai bine ptr. ea (si ptr. mine, ca vreau sa dorm noptile)
P.S.
N-am scris pe cine o apuca, dar v-ati dat voi seama (pisi Viky).
MG
viorela hoff spune:
ce faceti fetelor, v-ati dat la fund?
sanca, te-ai intors din vacanta? ce-ai facut cu pisica din beci?
ramonik, nu te uitam si nici pe bubuline!
tina e in vacanta si "pozeaza", am mai pus un nou album.
am mai vazut un cocker negru persan pe aici, mmmm, tinerel si plin de viata ar spune catelusa mea.
va pup si numai lasati pagina sa pice
vio und tinchen
Tina catelus de catifea
Himmelsduft spune:
Si eu mai sint pe aici si va citesc. Maine pun si eu mai niste poze. Ramonika, si eu tin pumnii sa plece seful in delegatie, sa mai intrii pe la noi. Oricum ne gandim la tine.
Salutari la toti iubitorii de animale,
Himmelsduft
calut
Ramonika spune:
buna fetele, ma bucur ca nu m-ati uitat. seful a plecat ieri in vacanta si acuma mai imi trag si eu sufletul.
pisilicii mei is cuminti, mai putin motanul care umbla pe afara si lipseste cate 24 de ore, se duce la femei si vine murdar tot. l-am spalat si aseara, i-am facut un dush dar azi dimineata iar a iesit, sper sa nu imi vina diseara ca porcu'... ca iar il spal... il spal cu sampon special pt matze
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Himmelsduft spune:
bine ca macar vinerea poti sa iti tragi sufletul.
Pus azi poze mai pe album.
WE placut tuturor,
Himmelsduft
calut
viorela hoff spune:
Himmel, are Leo al tau o poza in primul album cu capul in primplan. Nu stiu de ce, dar imi vine sa-l pup pe bot!
week-end frumos fetele
Vio
Tina catelus de catifea
Himmelsduft spune:
Vio si mie imi vine sa il pup citeodata pe botic, mai ales cind e asa curios. Ieri i-am facut poza cu telefonul meu mobil si mai ca nu si-a lipit nasul de aparat, sa miroase si sa vada ce e.
Ieri la noi au tinut in sala de calarit un chef de craciun si au ornat sala cu crengi de brad si au facut din paie stelute. Iar azi merg cu Leo in hala si isi ridica urechile si respira cu nasul tare, apoi merge repede la peretele unde erau ornamentele si vrea sa infaste o steluta de paie, ca doar paiele ii plac mult. Ne-am distrat tare. Bineinteles ca nu l-am lasat, ca doar are la el in boxa fan si paie, dar nostim a fost.
Salutari la toate!
Himmelsduft
calut