Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Himmelsduft spune:
Bine ai venit Teodora!
Si Leo al meu cerseste, da cu copit, dar e un dulce si imi place cind face asta.
Weekend placut,
Himmelsduft
calut
monagan spune:
buna tuturor,
am intrat doar ptr. un salut.
Noi (adica eu si Viky) sintem bine, dar mai nou matza mea s-a invatat sa doarma in pat sub plapuma si pe mana mea. Imi tine de cald acum, dar la vara ce m-oi face!!!!!
voua si animalutelor.
Sanca spune:
Pai la vara o sa-i fie cald si matzei, nu o sa stea, ca nici lor nu le place.
Vio, ce-i cu tine, nu mai ne scrii nimik despre Tina???
Intr-o seara dam de mancare pisicilor, si bagam de seama ca nu trebuie sa stau garda, Oreo nefiind in zona sa stea sa saliveze. M-am gandit ca poate l-a lasat sotul in curte. Termina matzele mele de mancat, spal vasele, si Oreo nicaieri. Sotul terminase cu dute-vino pe usa si acuma sta pe calculator. L-am intrebat unde e Oreo. El da din umeri. Ies in strada in mare viteza si-l strig. Venea haimanaua fugind de la casa vecinilor de vis a vis. Noi il inchisesem afara cand luasem cumparaturile din masina. . . Iar el haimana mica isi facea de cap. . .
teodora35 spune:
sanca o cheama jessy si are trei ani acum in mai ce pot sa iti mai spun ca la inceput sotul nu o prea vroia si ca acum o iubeste de nu mai poate daca vrei sa o vezi la poze am un album numai cu ea
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze
Himmelsduft spune:
Vio – speram ca esti bine si mai scrii si tu ceva de Tina
Ramonika – iti ducem lipsa, leaga-l pe sef mai la ochi ca sa poti scrie si tu ceva de pisicute
Teodora – frumoasa cutu
Si cainele meu lasat la parinti e citeodata vagabond. Vecinii aveau un gard de sarma intre casa parintiilor si ei, iar catelutul meu, isi facea groapa pe sub cusca lui si iesea la vecini si de acolo pe strada, pina sau prins ai mei ce face si au inlocuit ei gardul la vecin. De atunci liniste, dar Arcusor tot gauri pe sub casuta lui face.
Himmelsduft
calut
viorela hoff spune:
Teodora, am vazut pozele cu pufuleata de Jess, e o scumpa, si Bobby micutu, ce dragalas, purcelusul si mai micut, Denisa leita mama, famelia maare!
Himmel ai racit, bea ceaiuri cu lamaie si papa kiwi? la noi ninge din abundenta, de 4 zile fac traducere la un "horror Märchen", Tina a invatat sa stea si singura acasa, seara nu vrea la culcare si atunci sotul meu sufla in sticla de bere goala si o goneste in cos! afara alearga ca nebuna si nu asculta numai daca ii comand cu o voce superingrosata, m-am prins de cateva zile. va dati seama cum apar pe strada eu vorbind cam ca Barry White saracu'!
Sanca, bine ai venit acasa si bine ca Oreo s-a intors acasa!
Ramonik, chiar asa greu este? las ca vine vremea si o sa ai si tu calculator acasa sa stai pe net.
va pup ca ma duc sa ma plimb si pe la alte subiecte!
Vio
PS.am descoperit un post la radio cu muzica "pasnica" din vremea copilariei mele, reclame putine si stiri scurte!
Tina catelus de catifea
teodora35 spune:
vio am mai pus o poza la familia mea sa vezi mai bine cu cine seamana denisa cu mine nici intr-un caz eu zici ca nici nu am fost pe acolo,bobita s-a pierdut a iesit din curte si l-a furat cineva probabil nu era catelul meu dar oricum mi-a parut rau de el era un nebun
poze
viorela hoff spune:
lasa teo ca tu ai fost cea care a "lucrat" cel mai mult, dar sa sti ca am vazut poza cu toti 3, seamana cu tata biensur, dar ochii sunt ai tai!
ma tot uit, pana la urma semanati toti 3,dar Denisa e frumusica foc!
sa-ti traiasca Familionu!
Vio
PS. si cum va spuneam fetelor, mergeam cu Tina la lesa vorbind ca Barry White , pana a inceput sa ninga cu fulgi mari, mari si apatosi!
noapte buna
Vio
Tina catelus de catifea
teodora35 spune:
vio fa un pachet si trimite-mi si mie niste zapada la Bucuresti ca aici cam ducem lipsa de asa ceva
poze
Danna spune:
Bine ai venit Teodora!
Ai o familie frumoasa, iar Jessy este adorabila.
Te-am trecut pe listuta.