Prietenii omului (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Teo, ti-as fi trimis eu zapada, ca la noi a nins ieri atit de mult incat nu mai stiam unde sa o pun, ca sa fac drum in curte, pe strazi sa nu mai zic. Azi a fost un pic de soare si s-a mai topit.
Salutari la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

E tare liniste pe aici. Ce va fac animalutele?
Un WE placut si sa mai scrieti,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

sanca,imi plac toti copii tai, dar mai ales sasha.....ca seamana cu matza mea. ha ha

va doresc un wek. placut si linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, sunt distrusa. ieri a fost una dintre cele mai urate zile din viata mea. a fost oribil.

A MURIT BUBULINA, SUFLETELUL MEU!

ier dimineata a fost afara Bubulina pe la 8 si nu a stat mai mult decat de obicei, cam jumate de ora. apoi pe la 9 si ceva a venit in casa, dar era schimbata. parca era turbata, asa nervoasa era. in casa erau Maritza si Fulgusor si a inceput sa le bata, nu sa se joace, chiar le batea. am incercat sa le separ, le-am potolit, dar Bubulina era foarte inversunata pe ele, si chiar ma musca daca o atingeam, ddaca voiam sa o iau in brate. dupa mai multe incercari de a o potoli, nereusite, am luat-o si am dat-o afara. doar nu era prima oara cand iesea afara, data de mine sau de mama. dupa vreo jumate de ora, trebuia sa ies, ma imbrac, ies si cand sa ies din scara blocului, cam pe la iesire, in holul cel mare, unde-s cutiile de posta, era Bubulina intinsa pe jos, cu sange la cap. era terminata saraca, nu era strivita, dar avea sange. se mai misca putin, avea niste convulsii, dar nu era constienta, nu i se miscau pupilele. m-am dus acasa, am luat o plasa, am pus-o in plasa si fuga la doctor. am lasat-o acolo, dar peste 10 minute dupa ce am plecat, mi-au telefonat ca A MURIT... nu mi-a venit sa cred fetelor, is distrusa.
era fetita mea, imi era asa de draga. am plans toata ziua ieri si plang si azi si nu pot uita de ea. ma uit la pozele ei, orice de prin casa imi aduce aminte de ea.
nu pot sa nu ma invinovatesc ca am dat-o afara atunci. nu trebuia sa o dau in starea in care era. DE CE AM DAT-O AFARA?????

in fine, am luat-o si am dus-o in cimitir unde e ingropat si tatal meu, am inmormantat-o intr-o cutie de carton, in fata mormantului tatalui meu, asa ca sa-i pot vizita pe amandoi odata.

nu pot sa descriu in cuvinte ce durere simt acuma in suflet. de ce a trebuit sa moara Bubulina mititica????

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

ramonik , imi pare rau de Bubulina ta, te mangai pe umar.
oare ce o fi patit saraca? sotul meu zice ca poate a mancat ceva otrava de sobolani si de-aia a reactionat asa, oricum a fost ciudat comportamentul ei.
te pup si nu plinge, macar acuma s-a linistit.
suntem alaturi de tine, fetele de la animalutze!
vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ramonika, imi pare rau pt. pisicuta ta, stiu cum e sa iti moara un sufletel drag, mai ales ca era preferata ta.
Macar un si o de la noi.

Mergi la inceput

Oh Ramonika,
Imi pare sincer rau de Bubulina. Sint alaturi de tine. Gandeste-te la timpul frumos pe care l-ai petrecut cu ea si la nazbatiile pe care le facea. Timpul sterge ranile si totul e trecator. Tine capul sus si bucura-te de celelalte pisi.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, eram asa de distrusa ieri ca am uitat sa zic ca a murit din cauza ca a calcat-o o masina. nu am vazut eu intamplandu-se asta, dar e cea mai mare probabilitate. asa mi-a zis doctorul, ca a calcat-o o masina. a fost izbitura prea mare si la cap, avea hemoragie interna saracuta si i-a curs sange pe nas, gura si urechi.
dar totusi ce nu-mi explic era starea ei de agitatie. asistenta a zis ca "facea inaintea mortii", dar eu nu prea cred in semnele astea. nu imi dau seama ce o apucase.

inca mi-e sufletul sfasiat din cauza asta. acuma imi dau seama ca probabil am gresit ac le lasam pe afara si nu o sa il mai dau pe Fulgusor niciodata afara, nici pe motanelul Vladut.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ramonika,

sant alaturi de tine. Imi pare rau de Bubulina, stiu prin ce treci. Timpul o sa vindece ranile.
Fii tare. Eu cand am trecut printr-o pierdere asemanatoare, am facut un colaj de poze, intitulat - momente fericite. Il am si acum, la loc de onoare. M-a ajutat sa trec peste moment si m-a alinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, am deschis capitolul 18.

Hai sa continuam :

http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67259

Mergi la inceput