Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77
Raspunsuri - Pagina 10
M Oana spune:
Liana vezi ca te-am intrebat ceva mai sus......
Iar despre trompite, de ce te bate gandul sa le desfunzi???? Sau nu am inteles eu bine pe la alte capitole???
Simonnica la o eco in acest moment, chiar daca nu se vede punctuletul, se vede endometrul. La Danutza endometrul era de 8 mm, de unde rezulta ca nu e sarcina, caci in sarcina, ar fi fost mult crescut.......
simonette spune:
MOnishor,da,asa e! Sper si io sa-mi gaseasca endometru mult ingrosat, ca daca nu...derect in bratele voastre ajung!
carma spune:
Simonette,ha-ha, eu am citit intii ca imi urezi bun venit( multumesc frumos, oricum) pina nu pleci tu la gravidutze, si mi-am zis "ce fain de ea, a ramas insarcinata". Pina ma duc eu la gravidutze mai am, te las pe tine inainte.![]()
Liliana 30, vezi ca mie deja mi-a micsorat d-rul doza de Gonal pt. urmatorul IUI, ca sa nu ma doara capul ca pe tine
. Si deci, ca sa ma laud, stau si bine la capitolul foliculi.

pentru toate fetele si o seara buna.
Carmen
felicia_ spune:
Buna, fetelor!
Pupici tuturor:

Simonette, iti tin pumnii... de fiecare data cand intru imi zic: o fi facut testu'? Sper sa merite asteptarea!
Am si eu o intrebare: eu am facut luni IA, dar nu mi-a facut nici un fel de pregnyl... cum ziceti voi...nici o injectie, nimic! Oare de ce? Eu nu am avut nici o scretie rozie-portocalie-maronie etc, deci probabil la voi o fi de la pregnyl... Deci, a mai facut cineva IA fara pregnyl?
Liana30 spune:
carma eu nu iau si nu am luat nimic. si slava domnului ca am cu ce ma lauda...
aaaaaaaaaaa cu exceptia pregnilului...NIMIC..NIMIC..pt ca nu mi s-a dat..si jur ca am zapacito pe dc cu intrebarile...
oana si eu tot asa stiam de bety...da cine stie,,,ca mare-i gradina domnului...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaaaaaaaaa

scuza-ma oana..stii si tu cat de zapacita sunt..ma credeam pe la... Super si visatoare....da ma intelegi tu si ma ierti
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Bugnar spune:
M.OANA Multumesc pentru raspunsul detaliat si plin de rabdare. Chiar ca ai niste valori bune luna asta... Asa e, eu nu mi-am facut niciuna dintre analizele astea de care vorbiti voi aici... Era si doctorita Cocei azi cine am fost la monitorizare si s-a minunat de endometrul meu (ca nici luna trecuta n-a fost trilaminar) si se intreba daca poate fi de la avort. Niculescu a zis ca nu crede si, spre deosebire de luna trecuta a zis ca sa facem inseminarea. Nu stiu de ce m-a aminat pina poimiine. Poate pentru ca la mine pe fisa apar foliculi crescuti chiar cu mai mult de trei pe zi si n-am ovulat in ziua urmatoare. Habar n-am, sincer. Daca o sa fie sa nu iasa nici inseminarea asta, luna viitoare ma ocup de endometru.Oricum, miine dimineata fac pregnylul, iar inseminarea abia poimiine la cinci dupa amiaza. Ditamai intervalul, nu crezi? Ma rog, incerc cum zic ei, ca stiu oamenii mai bine ca mine...Multumesc again si sa-ti fie cu premiu si coronita valorile astea bune.
SIMONETTULE Da, ma avint intr-o noua inseminare (a treia din viata mea) si sa vedem ce-o mai fi. Da' momentan tu esti personajul principal cu intirzierea ta halucinanta... Sint cu ochii pe tine ca pe butelie.
CATTY Faza cu testul la sapte zile dupa inseminare era de acum doua luni. Deocamdata n-am nici o miza ca de-abia sint ziua 13 dupa ciclu. Ma exprim uneori ambiguu si oamenii inteleg altceva decit zic. Imi pare bine ca ai inceput sa mergi la doctor. Iti tin pumnii.
piccaflor spune:
Carma bine ai venit
!
Am vazut c-ai botezat-o pe olteanca...ai transformat-o in Liliana...acum sa te vad pe unde scoti camasa
...
Liana uite inca doi
...daca zici ca pupicii mei au efect terapeutic asupra ta ,insist cu ei

Eu cred ca tie ti se trage de la exces de "aspirina saracului"
..
Simonici multam' pt invitatie
..cucuiul e
...sotul meu ,saracul ,a zis ca alaturi de mine risca un infarct in fiecare zi
...
Mishulina si Bugnar 
si toata "ceata lui pitigoi"
...si un buchetel de

...
Liana30 spune:
aaaaaaaaaaaaa..bine ca ai vazut tu picaflor ca eu sunt oarba si nu prea vaz bine
...
..gata carma trebe sa dai melul![]()
...
picaaaa..cred ca mai degraba de la lipsa![]()
..luna asta am lasat-o mai moale

oana cred ca nu mai e cazul sa-ti raspund...sau mai eeeeeeeee??????
cu cea mai mare placere
bugnar
fata si tin pumnii sa fie cu noroc..cu mult noroc...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Bugnar la Giulesti practica e inseminare la 36 de ore de la pregnyl. Dar nu mai stii de la inseminarile trecute cam la cate ore ai ovulat, la cat timp ai avut intepaturile, cum a fost mucusul dupa 36 de ore....... La celelalte inseminari cum a fost endometrul?
Liana nu mai tre' sa-mi raspunzi, stai linistita pe toate planurile......

Piccaflor si al meu are sentimentul ca e pus la 220V alaturi de mine, dar dupa 11 ani de casnicie nici n-ar mai putea altfel......