Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

wow, ce interesanta chestia cu anul, parca am trai pe lumi diferite... Trimite si la noi niste caldurica...
Las' ca noi vom pune poze cum a fost de Craciun

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LA MULTI ANI PENTRU OMULETUL ALEX!
IN PRIMUL RAND SA FII SANATOS!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS! SA FII CUMINTE SI SA ASCULTI DE MAMI SI DE TATI!!! SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS! SA UMPLI CU BUCURIE INIMILE PARINTILOR, IAR EI SA FIE MEREU MANDRI DE ASA UN BARBATEL IN CASA!!!

ALINA, Felicitari si tie pentru ca de doi ani esti mamica si posesoare a unui exemplar de omulet numit Alex. Multa putere in continuare, fiecare zi sa va aduca numai bucurii, numai surprize placute de la el. Sunt sigura ca si el cand va creste va fi mandru de asa parinti ca voi.

Pentru ca voi stati cam departe, am trimis un iepuras sa va aduca niste floricele si pupici de la noi

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Alex , nu e obligatoriu sa fii cuminte(uneori cei mai necuminti in copilarie reusesc mai bine sa inteleaga viata), insa sa fii istet, destept, plin de energie si desigur sanatos! Sa-i bucuri mereu pe parinti si sa te simti tu bine orice ai face!

Alina, bravo p/u asa puiut de om, p/u rabdare si perseverenta(stiu ca adesea ajuta ), sa fiti cu totii sanatosi, sa va bucurati de el in fiece clipa si sa aveti grija sa nu i se faca urit in curind (o surioara sau un fratior ) Si sa aveti numai www.virtualflorist.com/en/act/item/?i=81" target="_blank">asa fetishoare.
&

P.S. sper c-am potrivit bine culorile...

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

La Multi Ani Alecsandru !!! Sa cresti mare si sanatos. Fie ca norocul sa-ti calauzeasca calea vietii. Sa fii un baiat bravo si sa aduci numai bucurii parintilor.

Alina, aceasta minune de om nu ar fi existat fara tine. Tu i-ai dat viata, insa misia ta nu se termina aici, Dumnezeu ti-a incredintat sa-i veghezi calea. Datorita tie lumea lui e plina de gratia zambetului tau tandru. Sa fii sanatoasa si mereu in puteri. Un La Multi Ani si pentru tine.

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Iaca si eu, cam tirziu, dar abia acum m-am eliberat.
La multi ani, Alex! Sa cresti mare si sanatos, sa-ti bucuri parintii!
Alina si Sasha, felicitari si voua, si multa rabdare in continuare!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

La multi ani ALEX!!! Sa ai parte de noroc,Sanatate si multi prieteni. Si MAMEI felicitari pentru un baietel bravo, sa stii ca cel mai scump la mamici este puiutul lor. Sa te bucuri de el in fiecare clipa.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Alex, la multi ani! Sa cresti mare, voios si sanatos!
Sa-ti bucuri parintii si sa le luminezi viata!

Alina, felicitari pentru asa baiat frumos si reusit!

Apar abia acum cu urarile, deoarece nu am avut net.
Pe miine!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani Alex! Iti dorim multa sanatate,fericire,noroc in viata .Dumnezeu sa te ajute sa-ti realizezi toate visurile .

Multa sanatate si rabdare parintilor care te-au adus pe lume.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

fetelor.... trezirea
stiu ca e greu dupa petrecere , dar alungati lenea, ca nu e buna de nimic!
La noi e un soare super mishto de dimineata si mi-a venit un chef de plimbare.... da' nu se poate ca sint la servici! Si cica de miine se mai incalzeste, revenim la + grade

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!
Multumesc frumos pentru urari, sunteti nemaipomenite!!!!!!

Am ceva treaba, am intrat doar sa va multumesc!!!!!!

Ne mai vedem!!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput