Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)
Raspunsuri - Pagina 6
lia_c spune:
Multumesc Natalia, acum trebuie sa iau harta linga mine sau sa-i dau sotului sa citeasca... El a mers intr-o zi practic tot Bucurestiul... fara harta... o uitase la nasi... si ca rezultat acum se descurca mai bine ca mine pe toate ulicioarele ![]()
Cornelia
Balbina spune:
Cornelia, daca ajungi pe la Bucuresti, neaparat sa ne dai de stire, nu scapi fara sa ne vedem, sintem atitea fete aici, trebuie sa ne intilnim.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!![]()
lia_c spune:
sigur, sper numai sa avem mai multe zile la dispozitie, anul trecut am avut doar 3, dintre care aproape una am stat la Rimnicu Sarat,asteptind dezapezirea ![]()
Vorba Alinei, sper sa avem si multe "ruble", dar si timp p/u calatorie :)
Cornelia
Lucia_B spune:
buna
nu ma dati disparuta. sunt pe baricade. sanatoasa si foarte lenoasa.
nu am postat nimic pentru ca nu ma vir in tarita. (cind schimbati tema de discutie o sa mai intru). m-ati deochiat, dupa ce am nascut nu mai am chef de nica. da sper sa-mi revin. imi e foarte rusine cind aud ca voi sunteti ca niste albinute.
gata, va las ca sa nu incep cu autocritica.
o zi buna in continuare
-------------------------------
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
lia_c spune:
haideti aduci sa schimbam topicul, ca-mi vine si mie o pofta... de nu stiu daca mai ajung pina la frigider...
Cornelia
Lucia_B spune:
nu vreau sa se schimbe subectul din cauza mea. discutati o tema destul de interesanta, eu doar o sa stau "v storonochike".
Cornelia - nu stiu de unde si pina unde mi-am adus aminte de discutia noastra despte UF. zici ca pe voi (studenti) v-au dus ca in excursie unde lucrau ceibde la TI. asta era la et 2 intr-o sala mare? daca da, apoi sa stii ca toti acei baieti apartineu SZ(soluiona). acum mai multi de jumate sunt repartizati pe la proiecte in diferite tari. (sotul e unul din ei). asa ca, parerea mea, nu perdeai multe daca ramineai la ei, sigur daca te specializai
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
lia_c spune:
nu stiu daca era la et. 2, era o sala f mare si plina de oameni, gen ca la uzini... Pe noi ne-au dus prin curte, apoi am urcat pe o scara metalica de parca era o zona secreta... Au ramas niste colege de-ale mele la UF, una kiar a incercat sa se implice in sistemele pe care le aveau UF, insa pina la urma a abandonat, motivind si ea ca nu vede ceva interesant si cu perspectiva + ca cei de la UF nu se rupeau in coate acceptind fete in zona lor. Eu am simtit-o mai la inceput, iar ea dupa ce s-a implicat... Poate sotul tau a venit acolo dupa ce am plecat noi... Eu nu regret deloc, de atunci si pina acum am trait atit de intens software, am invatat o multime de la baieti/fete f destepti, mi s-au scos in cale persoane care m-au inteles, m-au sprijinit si m-au apreciat... Intr-un cuvint, renuntarea la UF m-a influentat super benefic! Asta erau parerile mele personale si a unor colegi dintr-un moment dat a UF in procesul de dezvoltare... Poate noi nu am nimerit peste persoanele potrivite si "calde"... E f bine sa faci ceea ce iubesti, si inca sa fii platit p/u asta! Ma bucur ca va aparati Co, inseamna ca intr-adevar sinteti parte din ea!
Cornelia
Lucia_B spune:
in primul rind vreau sa-ti spun ca ma bucur foarte mult pentru tine ca ti-ai gasit un job pe plac.
nu apar pe nimeni, as vrea sa se stie ca e vorba de 2 companii separate 1-UF (UNION FENOSA) 2-SZ (SOLUZIONA). UF - se ocupa de furnizarea si ce tine de electricitate, SZ - de TI si implimentarea lor.
sotul s-a angajat la SZ in 2002, a avut parte de un colectiv foarte cum se cade (am fost si eu bine primita in el). eu, la UF, m-am angajat cu o jumate de an mai tirziu.
in fine tot s-a primit ca apar, si nu o Co, ci 2 ![]()
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
lia_c spune:
eu am fost la inceputului lui ianuarie 2002,... no comment
Cum e timpul la voi acum? Si cind e Craciunul Anul Nou la ei? Voi cind veti sarbatori? Ce face Laura?I-au trecut colicile?
Cornelia
Lucia_B spune:
merci, Laura e bine, la moment e in lumea viselor. de colici inca nu am scapat, ne mai luptam cu ei.
acum e cam frig afara, sunt 33C, joi 26
, pentru mine e racoare, mai ales ca noptile ploua.
ce tine de sarbatori, e diferit de calendarul nostru. daca va este interesant ei acum sunt in anul 1420. saptamina incep cu ziua de simbata.
Feb-12 arabic new year
Nov 5-7 eid al-fetr (ramadan) un fel de paste.
Imi este dor de sarbatorile noastre :(
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)