Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Multumesc Natalia, acum trebuie sa iau harta linga mine sau sa-i dau sotului sa citeasca... El a mers intr-o zi practic tot Bucurestiul... fara harta... o uitase la nasi... si ca rezultat acum se descurca mai bine ca mine pe toate ulicioarele

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, daca ajungi pe la Bucuresti, neaparat sa ne dai de stire, nu scapi fara sa ne vedem, sintem atitea fete aici, trebuie sa ne intilnim.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

sigur, sper numai sa avem mai multe zile la dispozitie, anul trecut am avut doar 3, dintre care aproape una am stat la Rimnicu Sarat,asteptind dezapezirea
Vorba Alinei, sper sa avem si multe "ruble", dar si timp p/u calatorie :)

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna

nu ma dati disparuta. sunt pe baricade. sanatoasa si foarte lenoasa.
nu am postat nimic pentru ca nu ma vir in tarita. (cind schimbati tema de discutie o sa mai intru). m-ati deochiat, dupa ce am nascut nu mai am chef de nica. da sper sa-mi revin. imi e foarte rusine cind aud ca voi sunteti ca niste albinute.

gata, va las ca sa nu incep cu autocritica.

o zi buna in continuare

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

haideti aduci sa schimbam topicul, ca-mi vine si mie o pofta... de nu stiu daca mai ajung pina la frigider...

Cornelia

Mergi la inceput

nu vreau sa se schimbe subectul din cauza mea. discutati o tema destul de interesanta, eu doar o sa stau "v storonochike".

Cornelia - nu stiu de unde si pina unde mi-am adus aminte de discutia noastra despte UF. zici ca pe voi (studenti) v-au dus ca in excursie unde lucrau ceibde la TI. asta era la et 2 intr-o sala mare? daca da, apoi sa stii ca toti acei baieti apartineu SZ(soluiona). acum mai multi de jumate sunt repartizati pe la proiecte in diferite tari. (sotul e unul din ei). asa ca, parerea mea, nu perdeai multe daca ramineai la ei, sigur daca te specializai

Mergi la inceput

nu stiu daca era la et. 2, era o sala f mare si plina de oameni, gen ca la uzini... Pe noi ne-au dus prin curte, apoi am urcat pe o scara metalica de parca era o zona secreta... Au ramas niste colege de-ale mele la UF, una kiar a incercat sa se implice in sistemele pe care le aveau UF, insa pina la urma a abandonat, motivind si ea ca nu vede ceva interesant si cu perspectiva + ca cei de la UF nu se rupeau in coate acceptind fete in zona lor. Eu am simtit-o mai la inceput, iar ea dupa ce s-a implicat... Poate sotul tau a venit acolo dupa ce am plecat noi... Eu nu regret deloc, de atunci si pina acum am trait atit de intens software, am invatat o multime de la baieti/fete f destepti, mi s-au scos in cale persoane care m-au inteles, m-au sprijinit si m-au apreciat... Intr-un cuvint, renuntarea la UF m-a influentat super benefic! Asta erau parerile mele personale si a unor colegi dintr-un moment dat a UF in procesul de dezvoltare... Poate noi nu am nimerit peste persoanele potrivite si "calde"... E f bine sa faci ceea ce iubesti, si inca sa fii platit p/u asta! Ma bucur ca va aparati Co, inseamna ca intr-adevar sinteti parte din ea!

Cornelia

Mergi la inceput

in primul rind vreau sa-ti spun ca ma bucur foarte mult pentru tine ca ti-ai gasit un job pe plac.
nu apar pe nimeni, as vrea sa se stie ca e vorba de 2 companii separate 1-UF (UNION FENOSA) 2-SZ (SOLUZIONA). UF - se ocupa de furnizarea si ce tine de electricitate, SZ - de TI si implimentarea lor.
sotul s-a angajat la SZ in 2002, a avut parte de un colectiv foarte cum se cade (am fost si eu bine primita in el). eu, la UF, m-am angajat cu o jumate de an mai tirziu.

in fine tot s-a primit ca apar, si nu o Co, ci 2

Mergi la inceput

eu am fost la inceputului lui ianuarie 2002,... no comment
Cum e timpul la voi acum? Si cind e Craciunul Anul Nou la ei? Voi cind veti sarbatori? Ce face Laura?I-au trecut colicile?

Cornelia

Mergi la inceput

merci, Laura e bine, la moment e in lumea viselor. de colici inca nu am scapat, ne mai luptam cu ei.

acum e cam frig afara, sunt 33C, joi 26 , pentru mine e racoare, mai ales ca noptile ploua.

ce tine de sarbatori, e diferit de calendarul nostru. daca va este interesant ei acum sunt in anul 1420. saptamina incep cu ziua de simbata.
Feb-12 arabic new year
Nov 5-7 eid al-fetr (ramadan) un fel de paste.

Imi este dor de sarbatorile noastre :(

Mergi la inceput