Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)
Raspunsuri - Pagina 5
Balbina spune:
Alina, lichidul strica fondantul, asa sfat am primit de la un profesionist in domeniu. Sau se poate folosi si praf, care se pune in zaharul pudra de la inceput, dar asa nu mai poti corecta culoarea mai tirziu, doar daca mai adaugi acelasi gel.
De magazinul Wilton din Bucuresti stim, Alina deja a fost ieri acolo, mi-a spus ca exista o varietate destul de mare de chestii pentru amatorii de facut si ornat ducliuri. Abia astept sa ajung si eu pe acolo.
Nu ne arati si noua poze cu dormitorul redecorat? Sint tare curioasa sa vad.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
LiliaToma spune:
salutare
Vad ca e we si mai slab cu activitatea.
nu ma bag in discutii despre coloranti si alte alea ca ma fac de rusine ca nu ma pricep la ele.
Noi il tot asteptam pe tati al nostru ca trebuia astazi sa ajungem in musafirie in doua locuri si se vede treaba ca nu o sa ajungem nicaieri.
In alta ordine de idei, azi m-a lovit o harnicie nebuna. Am facut curatenie toata ziua.. in schimb acuma pe seara m-a lovit lenea totala. Se vede ca eu trec dintr-o extrema in alta..
Noi suntem binisor...asta ca sa spun si despre noi ceva.
Fetelor, ia sa-mi spuneti ce asteptati de la Mos Craciun?
Eu.. astept sa o faca pe Amelia bine si sa alerg dupa ea, sa dea sanatate la toata lumea, astept sa ne aduca o casa a noastra... si mai multa harnicie mie daca se poate...voi?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Crinia spune:
Salut
Natalia eu ziceam de gelul asta http://www.signaturebrands.com/cmnewproducts.asp , dar cred ca ai dreptate el poate fi slab pentru a colora fondantul.
Alina la voi probabil in wallmart este totul insa aici nu este nici martipan, si nici colorant alimentar. Unica ceea ce am vazut este gelul Cake Mate , de pe linkul de mai sus.
Astept si eu cu nerabdare sa-ti vad frumusetea de dormitor. Mie imi plac mult toate nuantele de rosu, bordo etc. Cred ca arata super. Pozeeee te rog.
Fetelor m-am uitat pe situl de la Wilton, Natalia poate imi spui pe care gel ti l-au trimis din germania. Sunt foarte multe produse, dar care-i gelul respectiv pentru colorat fondatul? M-ai ajuta foarte mult . Mersi. Am gasit ceva geluri dar nu stiu daca sunt ele. Sunt pe linkul de mai jos.
http://www.thebakerskitchen.com/CAKE_SHOPPE/Food_Coloring/food_coloring.htm
Pupici si o zi buna
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Crinia spune:
Cautind coloranti pe net am gasit o galerie de torturi super ornamentate. Sper ca va placea si voua sau poate numai eu sunt obsedata de ornament
http://www.cakecentral.com/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=36
Pupici
Crinia spune:
Mie imi ploua in gura cind le vad , dar voua?
Davina spune:
Buna ,
am intrat repejor sa va salut si sa-i zic Nataliei mersi pentru receta .Eu am facut-o in we pe aia cu lamaie .Baza cred ca o sa o folosesc si la tarte cu visine si altele..ca e foarte buna .
O recomand cu caldura celor ce le place lamaia.Cred ca se poate in loc de lamaie de pus portocale ,ce zici Natalia ?
Crinia interesant link.Mi s-au parut complicate decoratiile..Nici aici nu prea gasesti de toate in wal-mart.Eu am gasit in Party City ,nu stiu daca aveti voi asa ceva si la Albertson's se gaseste .
Colorantul pe care l-am vazut in link il am eu ,sint bune.Eu am luat 12 culori micute de la wilton.Daca faci flori le poti pastra in cutii pentru vreo 1-2 luni.
Sotului ii rusine sa afisez dormitorul ,el zice ca nu este inca terminat .Eu zic ca e ok si mai bine decit inainte.Sincer mai vreau sa schimb lampile si sa cumpar un tablou frumos dar asta cind v-om avea ceva ruble in plus
o zi buna ,ca eu ma duc sa fac nani .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
lia_c spune:
Salutare...
uitati ce-am patit... probabil in fiece we trebuie sa am cite-o aventura... Duminica pe la masa, bucuroasa ca deja pot sa ma odihnesc, deschid pc-ul f nerabdatoare - ca acus intru pe DC si mai discut cu voi, rulez conexiunea la inet... yok... mai incerc ... nimic... incerc alta conexiune(alt provider)... cind imi aduc aminte ca uite sotiorul a scos modemul si i l-a imprumutat cuiva vineri
Corina, f apetisant si frumos ce am gasit pe link... Vreau si eu!!! Si pe mine m-a obsedat ornamentatul
Lilia, noi o sa ne ca mosul sa nu rateze casa voastra si sa va aduca multa multa sanatate Ameliei si voua multa rabdare si vointa si desigur o casuta a voastra... Ca tare e bine cind ai casuta ta, macar cit de mica si incomoda, strimta, dar a ta!
Natalia sau Alina, scrieti-mi mai detaliat pls cum sa ajunge la acel Magazin Wilton de linga Unirea... Vreau si eu!!! Poate de Craciun sa nu ajung si tare as vrea sa dau yama pe acolo
Alina/Davina, vrem poze! vrem poze! vrem poze! niste poze si cu crizantemele si ghiveciurile cu narcisi pls
Rodica, stam la casa cu curte Am auzit ca acum sint si case fara curte , ca pamintul e f scump si lumea de abia isi permite sa-si ia p/u casa niste pamint...
La inot a fost super bine, apa era calda si lume mai putina ca vara, asa ca am inotat f placut si bine . Daca n-ar fi lenea asa mare, am putea merge si mai des... Afara era frigushor, dar in apa cald si nici nu simteai ca capul ti-e afara, e un bazin descoperit...Doar bazinul e descoperit, in rest, intrarea si restul sint acoperite...
P/u cele care nu sint in MD, la noi a nins in we si avem putina zapada...
Unde a disparut Lucia, fetelor? Nu s-a intimplat vreo criza de guvern pe acolo?
Ce-mi doresc eu de Craciun? ... mmmm ... multa multa sanatate noua si celor din jurul nostru, rabdare si vointa si sa se mai calmeze un pik virtejul in care am intrat de vreo 4 ani deja... aaaa, si sa se faciliteze procedura de intrare/iesire in Romania...
o zi cit mai reusita
Cornelia
Balbina spune:
Karina, colorantul care mi-a fost trimis din Germania arata asa, e nemtesc, nu stiu daca se gaseste in Canada. Nu stiu ce sa zic de colorantii din link-ul pe care mi l-ai aratat. Stau cam prost cu engleza . Vezi si tu, citeste acolo, trebuie sa scrie la ce se foloseste fiecare coloranat. Poti sa mai dai o cautare la "wilton decorating" de exemplu, pe google.ca, vezi ce pagini iti deschide.
------------------
Numai bine,
Balbina spune:
Alina, ma bucur ca ti-a placut prajitura. Sincer, si eu m-am gindit ca poate fi facuta si cu portocala, imi inchipui ca ar iesi bun.
Cit despre dormitor, ok, astept rabdatoare sa va apara rublele in plus si sa continuati cu transformarile.
------------------
Numai bine,
Balbina spune:
Cornelia, te inteleg ce sentiment te-a apucat cind ai vazut ce "oblom" e cu internetul. Of, ce dependenta creeaza..
Vezi www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8569" target="_blank">aici, e explicat foarte bine pt. cei care cunosc Bucuresti-ul cum se ajunge la acel magazin.
Si aici a nins un picut, dar s-a topit tot, cred ca nu-i suficient de frig, desi eu ieri am inghetat strasnic la plimbarea de dupa amiaza, abia asteptam sa ajung acasa.
------------------
Numai bine,