Din Republica Moldova cine mai e?(partea 10)
Raspunsuri - Pagina 4
lia_c spune:
nu , m-am decis sa ramin pe we la serv. {gluma}
voi pleca putin mai tirziu... asa ca mai scrieti... :)
Merci p/u link si bafta la brodat
Cornelia
lia_c spune:
suna tentant
Daca nu ma incarca mamica cu responsabilitati in we sau nu ni se deconecteaza iar lumina ma voi stradui sa intru sa vad ce faceti...
un we cit mai placut si sa apara fetele care au chiulit in cursul saptaminii
Cornelia
MamaElei spune:
citesc eu ce citesc primele cuvinte si deja ma pregatesc sa-ti replikez ca pt a face un nu e nevoie de lumina, si apoi terminai de citit. Dezamagire mare...
Rodica si PAULA (02.09.04)
lia_c spune:
acum daca tot s-a mutat bunica la Chisinau, ne punem mai serios pe treaba :) {gluma}
Cu toate ca as prefera sa-l crestem singuri... dar who knows ce ne asteapta...
la toate si aveti grija de bb, ca cica vine un ciclon rece brrr
Cornelia
MamaElei spune:
Ma, copile, tot la servici esti? Faci ore suplimentare? Meri mai repede acasa!!!
Bunica sta la voi?
lia_c spune:
sotiunea mi-a zis ca mergem azi la bazin, d-aia stau si astept... si mai citesc pe forum...
a stat la parinti pina cind, ca e mai vesel Noi i-am propus sa stea si la noi cind vrea... Luni a stat toata ziua la apartament si se simtea f rau... marti a venit pe la noi si a mai lucrat prin curte si de-odata s-a insanatorsit :) a zis sa-i dam tot ce avem de lucru... Si de atunci cam in fiece zi lucreaza pe afara si se simte f bine
Cornelia
MamaElei spune:
Voi stati la casa?
Inotare placuta! Pa, te abandonez, ca mi-o venit sotu' tare flamind!!!
Davina spune:
Buna ,
am intrat repede sa va salut si sa va zic ca am terminat de decorat in dormitor.Azi la amiaza am plantat niste crizanteme in fata casei si niste narcisi in vazoane.
Crinia imi pare bine ca tie de folos linkul.Dupa cum ti-a zis si Nati nu poti colora fondantul cu gelul ala .Tot in wal-mart poti gasi produse de la wilton si ei au geluri de diferite culori .
Eu la inceput mi-am luat colorant sub forma lichida si mai n-am stricat fondantul ,asa ca gelul e super bun si iti este de ajuns numai o picatura .
In Ro. stiu ca este un magazin cu produse wilton linga Unirea.
Cornelia sa ne spui cum a fost la inot.
Mersi de complimente la adresa puiului .
va doresc un we placut.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi