Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
Andita spune:
Uite aici rochita care m-a inspirat:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anditav7/detail?.dir=219d&.dnm=a014re2.jpg&.src=ph
Din pacate, nu cunosc nici o croitoreasa care sa fie atat de priceputa incat sa-mi faca o rochita asa cum o visez eu. Si in plus, experientele mele in ceeea ce priveste lucrurile facute la comanda nu au foast prea incantatoare... Mereu mi s-a parut ca altfel arata un lucru "de gata".
Nunta noastra
Poze
kateryna spune:
Andita, incearca in Cocor. Am vazut acolo o rochita in genul rochiei mele de la cununie. De fapt era top si fusta, dar merita sa incerci.
Nunta noastra
Cununie civila
Giova spune:
Ce norocoase sunteti ca primiti asa multi bani de la munca.
Eu voi fi acasa cu bebe, dar la Clau nu ne gandim la bani daca ii da, ci concediu. Ca e o perioada foarte aglomerata pe santier si nu are cine sa supravegheze cat va lipsi el. Asa ca daca reusim sa smulgem 2 sapt. cu totul e super. La bani nici nu ne gandim. Poate ne fac un cadou sau ceva, ca oricum vor fi invitati la nunta.
Andita super rochita!!!
Krelia esti acasuca? Cum te mai simti? da-ne un semn, sau nu-ti merge netul?
Si aici e foarte frig. azi nu cred ca ies afara din casa.
gio si bb Marco 32+
krelia spune:
printre voi!
..m-am trezit acu' juma' de ora...dar tot ametita...asa ca, n-o sa stam mult la taclale...o sa sciu si mai incolo...acum, stau in patuc ..uf, ce nasol e sa fii bolnav...
Iubitzici, gatussul meu e bine, n-au apucat sa se inflameze amigdalele (or fi scapat, de la penicilina aia din popou' )..in schimb, tusea asta seaca...bleah...ieri am facut si tempera...
Divinutz, stiam si eu de sodou, da' uite ca n-a fost cazul
Gio, etema-s p'acasa, da...saptamana asta
tehe, imediat modific la tine
....in drum spre casa m-am dus cu iubi la marmacie si-am spart dintr-un foc 500 de mii....daca nu me "trezeam" la timp, imi "recomanda" vanzatoarea toata farmacia, nu numai ce-am cumparat eu
Asa ca de ieri...tratament...
Azi am descoperit cu tristete ca nu-mi mai functioneaza microundele....habar n-am ce are, asa..dintr-o data...farfuria aia se invarte, numa' ca de incalzit...neam......sper sa mai fie valabila lista aia cu service-urile...
Ma duc in patuss, ca iar m-a luat cu ameteala
Pup fetele mele
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
Saraca krelia...
Kreliuta insanatosire grabnica ... sa te faci bine cat mai repede...si sa revii printre noi bucuroasa si voioasa cum ai fost mereu
Rallu spune:
Neata (pe la pranz),
De aseara am in mod oficial si fotograf. Adica am semnat contractul, rezervat data.
Daca reusesc sa gasesc si DJ si cameraman, pot sa ma culc pe ureche cateva luni bune.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
tigrutz spune:
Rallu, cu cine ai semnat contract? Daca imi aduc bine aminte (dar nu conta pe memoria mea )cu Radu300, nu?
Si eu tot cu el si vroiam sa stiu ce parere ti-a facut....
Rallu spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Rallu, cu cine ai semnat contract? Daca imi aduc bine aminte (dar nu conta pe memoria mea )cu Radu300, nu?
Si eu tot cu el si vroiam sa stiu ce parere ti-a facut....
Da, cu el (adica firma lui) am semnat contractul.
Ce sa va spun...mi-a placut, din mai multe puncte de vedere.
In primul rand mi-au placut pozele (calitativ vorbind).
Apoi pretul e super ok. Recunosc ca eu intai am intrebat pretul si pe urma am comparat cu alte oferte pe care le aveam ... a fost cea mai buna din punctul meu de vedere (adica raport calitate - pret).
Mai gasisem un fotograf care cerea 150 E si nu-ti dadea nimic (adica numai CD-ul cu pozele si la revedere...nu scotea nici o poza pe hartie).
Altul cerea 30.000 poza, facea cu film (aproximativ 3-4 filme) si daca nu-ti placea ce iesea pe filmul ala...bafta ta.
Ma rog...mai pot enumera catva oferte dar concluzia e ca l-am ales pe el.
Alt lucru care mi-a placut e ca sunt foarte maleabili. Inteleg ca e nunta ta si se pliaza ei dupa tine, nu-ti impun sa faci cum vor ei cum am vazut ca fac alti "profesionisti".
Noi ne-am inteles foarte bine cu el (de fapt ei..pt. ca nu el va face fotografii la nunta mea, am cerut sa-l vad pe cel care va veni).
Cam asta e.
Acum va las ca trebuie sa plec la spital...la ora 14 sunt programata la operatie...si mi-e o frica :(((.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
tehereea spune:
Tigrutz,nu-mi aduc aminte ca eu , tehereea, sa fi spus ca din ianuarie sa fac rez. la Yda.
Poate la Apa Nova , citeste pe comentarii despre rest.
Si mai usor cu acuzele ca sunt printre noi,fara sa dau nume, unele fete intr-adevar "binevoitoare".