Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Rallu si mie mi-a facut o impresie foarte buna, plus ca si pretul e super ok dupa parerea mea, asa ca....am vrut doar sa aud si parerea ta.
Eu am ales pachetul de aur, care mi s-a parut cel mai potrivit pt ce avem noi nevoie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by tehereea

Tigrutz,nu-mi aduc aminte ca eu , tehereea, sa fi spus ca din ianuarie sa fac rez. la Yda.
Poate la Apa Nova , citeste pe comentarii despre rest.
Si mai usor cu acuzele ca sunt printre noi,fara sa dau nume, unele fete intr-adevar "binevoitoare".

Iubita, stai un pic sa ne intelegem...eu n-am spus ca tu ai spus ca rezervarile se fac din ianuarie....cand am fost acolo, un nene, probabil ca era seful de sala, patronul sau ce naiba era..., mi-a zis ca de-abia din ianuarie discuta...de-asta am si spus "n-au spus ei...?"
Adica eu nu te-am acuzat pe tine, Doamne fereste sau pe altcineva de pe forum....am spus ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, in ideea ca nu vreau sa se simta nimeni aiurea (pt faptul ca si tu si alte fete ati ales rest respectiv) ca am ceva rau de spus despre ei....scuze daca s-a inteles altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">Miresele anului 2006 (28)

Freia si Alexa

Mergi la inceput